91.Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
Δυστυχώς την έχουμε πατήσει αγρια με τους δυο τερματοφύλακες. Για μένα η πιο ανεξήγητη έλλειψη στo roster μας.
Είναι θέση που μπορεί να σου χαρίσει άνετα 10-15 βαθμούς στο πρωτάθλημα η πρόκριση σε επόμενο γύρο. Χωρίς να χρειάζεται να είναι κανένας Superman.
All να μην έχουμε τερματοφύλακα για τον οποιο να μπορούμε να λέμε: "Έσωσε το τρίποντο!"
Κρίμα!
Ο Κρέσιτς τουλάχιστον φρόντισε από φέτος να επαναπροσδιορίσει την έννοια "αμυντικό δίδυμο" (χάρη στη συνεργασία με τον θεό εκ μηχανής Contreras)
Τέλος πάντων: Ελαφρύ προβάδισμα για Χαλκιά - γιατί μου φαίνεται πιο σταθερός.
Είναι θέση που μπορεί να σου χαρίσει άνετα 10-15 βαθμούς στο πρωτάθλημα η πρόκριση σε επόμενο γύρο. Χωρίς να χρειάζεται να είναι κανένας Superman.
All να μην έχουμε τερματοφύλακα για τον οποιο να μπορούμε να λέμε: "Έσωσε το τρίποντο!"
Κρίμα!
Ο Κρέσιτς τουλάχιστον φρόντισε από φέτος να επαναπροσδιορίσει την έννοια "αμυντικό δίδυμο" (χάρη στη συνεργασία με τον θεό εκ μηχανής Contreras)
Τέλος πάντων: Ελαφρύ προβάδισμα για Χαλκιά - γιατί μου φαίνεται πιο σταθερός.
Ούτε κι εγώ το πίστευα.mpafos4 έγραψε:Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο κακος οσο υποστηριζουν καποιοι.
Μέχρι που τον είδα να παίζει...

- ΑποστόληςΑ
- efthimis_paok
Εγω ξερω παντως, πως στους Τυφλους, επικρατει ο Μονοφθαλμος, οποτε χιλιες φορες τον Δαρειο βασικο απο'τον Κωστακη. Αυτους εχουμε για την ωρα,μ'αυτους θα πορευτουμε.
- Sick Bastard
Δαρείε;
Τον είδες χθες τον Γλύκο πόσο γρήγορα έβγαινε απο την εστία του;
Τον είδες ή δεν πρόλαβες να τον δεις;
Τον είδες χθες τον Γλύκο πόσο γρήγορα έβγαινε απο την εστία του;
Τον είδες ή δεν πρόλαβες να τον δεις;
- Emprostisghsoitrelamenoi
- Emprostisghsoitrelamenoi
- cristiano4
έρχομαι να τον κατεβάσω τζαμπε με το αμαξι εγω.....μλκιες των αρδ...αλλά Βαλβέρδε ειναι αυτος...οτι πει η Βαγγελα το κανει σαν το @ουτανακι του....μακαρι σε εμας πλεον ειναι καμμενο χαρτι
- ΑποστόληςΑ
Αν μας δώσει καμιά 500άρα ο Ολυμπιακός δεν θα είναι άσχημα! Αν μας δώσει μαζί και τον Φετφα (πληρωμένο) ακόμη καλύτερα! Αν μας δώσει και...

αν κανει ο Γλυκος..που για να τον ανανεωσαν αυτο θελω να πιστευω....θελουμε ενα π καλο τερματα το καλοκαιρι///Χαλκιας και Κρεσιτς αλλα οχι ...Σεβομαι το χαλκια γι α την προσφορα του αλλα αλλο δε μπορει..