91.Dario Krešić

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: 91. Dario Krešić

Δημοσίευση από Photis »

....Και θα τα σημειώσω, επειδή ο Κρέσιτς, που είναι ένας από τους δύο παίκτες, που είναι απόλυτα πληρωμένοι, σήκωσε μπαϊράκι στα αποδυτήρια τις προάλλες κι έλεγε ότι θα φύγει, αν δεν του πληρώσουν σε 10 μέρες δύο ενοίκια, συνολικής αξίας 800 ευρώ, που του χρωστάνε κι επειδή είναι αυτός, που κάθε φορά που δεν παίζει ζητάει μεταγραφή....

http://blog.paok24.com/?p=984

Αν ισχύουν αυτά που λέει ο Κουβεντίδης-που τον θεωρώ πολύ σοβαρό δημοσιογράφο- τον πούλο Κροάτη...
:pano:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ωραία στεγανά στα αποδυτήρια και ωραία στιγμή να παραστήσει ο Κουβεντίδης τον ενημερωμένο. Αυτά ας ειπωθούν το καλοκαίρι, όχι τώρα, ώστε να μπορούν να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες. Πώς καταφέραμε να κάψουμε επικοινωνιακά δυο καλούς τερματοφύλακες είναι απορίας άξιον. Φταίνε οι βλακείες τους, ΟΚ, αλλά και άλλοι έκαναν βλακείες χωρίς να τους έχει στην μπούκα ο κόσμος (πρόωρα).
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

άντε τώρα....... εμπρός δόξης πεδίον λαμπρό!!!,
μετά το Χαλκιά να βγάλουμε άχρηστο και τον Κρέσιτς!!!!
αν σας χαλάει γιατί δεν το κλείνετε το μαμημένο!
...
περιμένω να διαβάσω....

ΡΕ ΧΑΒΕ ..τον Χαλκιά γιατί δεν τον έβαλες ρε λαμόγιο?
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Εγώ πάλι δεν ξέρω με τι πρώτα να μιζεριάσω-συφιλιαστώ-σιχτιρίσω.....
Με το ότι τα αποδυτήρια δεν είναι και τόσο στεγανά και μαθαίνονται κάτι τέτοια ή με το ότι συμβαίνουν κάτι τέτοια?
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Τα δεύτερα λίγο πολύ θα γίνονται όσο η ομάδα είναι σφιχτή οικονομικά και χωρίς προσωπικότητα στον πάγκο. Για την έλλειψη στεγανών όμως φταίει καθαρά η επικοινωνιακή γύμνια της ομάδας. Αφήνεται και ο Κρέσιτς βορά του κόσμου. Καλύτερα να ειπωθούν στο τέλος αυτά να φάει τα σιχτίρια του στο τέλος της σεζόν αν τα αξίζει.
elvetos4

Δημοσίευση από elvetos4 »

ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ ΑΡΑΓΕ?

http://www.youtube.com/watch?v=2y67zbxW0B8

Χάσαμε το πρωτάθλημα σε αυτήν την φάση από τον κύριο φεύγω από το ξενοδοχείο;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos4 την Κυρ 06 Μαρ 2011, 23:41, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

εσύ ρε φίλε τώρα τι ρόλο παίζεις? Μας ανοίγεις τα μάτια?
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

προς το παρον αγωνιστικα και μονο καλυτερα να παιξει ο χαλκιας στα υπολοιπα ματσακια μονο και μονο γιατι ο νταριο με τις εξοδους του :shock: θα μας παει στις σεντρες στα στημενα η κουλα και στην τουμπα και δεν θελω να το δω αυτο,ολα τα αλλα τοκαλοκαιρι τωρα ειναι τελειως ακαιρα να βγουν μλκιες για παιχτες
elvetos4

Kolokotronis_4 έγραψε:εσύ ρε φίλε τώρα τι ρόλο παίζεις? Μας ανοίγεις τα μάτια?
Όχι φυσικά εγώ; Ο Κουβεντίδης σου ανοίγει τα μάτια. Μόνο να μας πει ποιος του τα ρουφιάνεψε αυτά για τον Κρέσιτς. Ποιος άραγε...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ναι ήταν τραγικός, όπως και όλη η ομάδα.

Όμως, για σκεφτείτε λίγο ψύχραιμα ότι εκτός από τα 4 έβγαλε και άλλα 5-6.

Άσε που αν η μπάλα δεν είχε χτυπήσει στο γ@μημένο το δοκάρι στη Μόσχα, τώρα θα είχε δικό του αδριάντα στην παραλία, δίπλα στον Κώτσο τον φρυδά.

Για σκεφτείτε το λοιπόν λίγο ψυχραιμότερο το θέμα του Ντάριο αδέρφια.
elvetos4

Βάλτε πάνω απ όλα τον ΠΑΟΚ όλοι και σκεφτείτε ότι δνε είναι θέμα παικτών. Γιατί ο ρουφιάνος έγραψε κατά του Κρέσιτς και δνε το έκανε το ίδιο και όταν ο Χαλκιάς δεν έπαιζε και έκανε διάφορα; Γιατί δεν είπε για τις τόσες γκάφες πυο έχει κάνει και ο Χαλκιάς

Εμένα στα αρχίδια μου μα την παναγία ποιος θα παίξει αλλά δεν μπορεί κάποιοι για να παίρνουν πληροφορίες στα αποδυτήρια να καίνε κάποιον παίκτη και άλλον να καλύπτουν όπως και να λέγεται αυτός.

Ξεφτίλα είναι αυτό και πιο ξεφτίλα αυτοί πυο δεν καταλαβαίνουν τα παιχνίδια αυτά.

Στον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κάνει κουμάντο ο κάθε παίκτης, ούτε ο κάθε δημοσιογράφος. Άλλος είναι ο ρόλος τους κανονικά. Είναι ντροπή αυτά πυο έγραψε ο συγκεκριμένος. Και πιο πολύ ντροπή που δεν έγραψε και του άλλου τα καλά... Όπως τότε που γράφαν για τον ΓΚαρσία για το θέμα με Χάβο την ίδια ώρα που ο Χαλκιάς τα είχε κάνει μπουρδέλο. Αυτά είναι θέματα που θα λυθούν εκ των έσω. Ο ΠΑΟΚ μόνο χάνει από τέτοια κείμενα και το γεγονός ΄τοι δημοσιοποιούνται τέτοια πράγματα!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Caballo Viejo έγραψε:Ναι ήταν τραγικός, όπως και όλη η ομάδα.

Όμως, για σκεφτείτε λίγο ψύχραιμα ότι εκτός από τα 4 έβγαλε και άλλα 5-6.

Άσε που αν η μπάλα δεν είχε χτυπήσει στο γ@μημένο το δοκάρι στη Μόσχα, τώρα θα είχε δικό του αδριάντα στην παραλία, δίπλα στον Κώτσο τον φρυδά.

Για σκεφτείτε το λοιπόν λίγο ψυχραιμότερο το θέμα του Ντάριο αδέρφια.
δεν τη συμμερίζομαι αυτήν τh λογική.

από το τερματοφύλακα είτε λέγεται χαλκιάς, είτε λέγεται κρέσιτς , οπως κai από το προπονητή, το λιγότερο που θέλω είναι να μη με χαντακώνει. Aν με φάει το πρώτο goal, το να πάει να με σώσει μετά αλλα 2 δε μου λέει και παρα πολλά. προτιμώ να μη μου φάει το πρώτο goal και μετά βλέπουμε.

το πρόβλημα φέτος είναι ότι και οι δυο κάνουν πολλά λάθη, πολλά για μια ομάδα που ξοδεύει κάνα 700ari σύνολο για τερματοφύλακες. φταίει και η άμυνα μας αλλα δε φταίει μονο αυτή. και ο χαλκιάς (φέτος) δείχνει σκουριασμένος, και ο κρέσιτς είναι ικανός για το καλύτερο αλλα και για το χειρότερο.πολλοί λένε για δυο πολύ καλους τερματοφύλακες , εγώ βλέπω (φέτος) δυο μετριους τερματοφύλακες .

προσωπικά θα προτιμούσα να φύγουν και οι δυο και να πάρουμε ένα και καλο με ένα 500-600ari και από πίσω να έχουμε 1-2 μετριους τερματοφύλακες. το κακό είναι ότι στην Ελλάδα δε βλέπω κάποιον που να είναι σε πολύ καλο επίπεδο. παλιά με άρεζε ο σαχά τις ΑΕΚ.....
balas

Δημοσίευση από balas »

:redcard:
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Kolokotronis_4 έγραψε:περιμένω να διαβάσω....

ΡΕ ΧΑΒΕ ..τον Χαλκιά γιατί δεν τον έβαλες ρε λαμόγιο?
Γιατί θα φοβηθούμε να το γράψουμε;
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Petm έγραψε: εγώ βλέπω (φέτος) δυο μετριους τερματοφύλακες .
δυστυχώς αυτή είναι μιά πολύ πικρή αλήθεια για φέτος....πέρα απ' όλα τ' άλλα φέτος ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει πολύ τα λάθη και απ' τους 2 τερματάδες του....δεν είναι τυχαίο πως κάθε φορά που παίζει ο ένας νοσταλγούμε τον άλλο,καλύτερος είναι αυτός που δεν παίζει κάθε φορά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”