33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- cristiano4
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
Τωρα καταλαβα και την δηλωση Μπολονι για οικονομικα και κλαους...πάντως αν καλυπτουν ρητρα και σταξουν 1 μυριο τον χρονο συμβολαιο θα παει ειναι πολλα τα λεφτα...ελπιζω να ειμαστε ετοιμοι σε τετοιο ενδεχομενο και να παρουμε 1 παιχτη+ εκτος απο Νιμανι...αντε να δουμε...οτι και να αποφασισει ο παιχτης ειμαι μαζι του πάντως...στην Ρωσια θα κανει οτι και ο ετο,ο μπρουνο αλβες και αλλοι τοσοι καλοι παιχτες...τα λεφτα αυτα σε ευρωπη δεν τα βρισκει και μπορει να παρει μεταγραφη σε άλλη ομαδα μετα απο 2 χρονια ειναι 23...αν δεν υπηρχαν οι δηλωσεις Μπολονι δεν θα ανησυχουσα τοσο πάντως
- kataramenos5
Photis έγραψε:Και εδώ!!!!
Στην Ρωσία ο Αθανασιάδης;
30 Ιανουαρίου 2012
Επίσημη κρούση στον Στέφανο Αθανασιάδη έχει κάνει ρωσική ομάδα που «χρυσοπληρώνει» για να τον αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!Οι Ρώσοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, δηλαδή τρία εκατομμύρια ευρώ.Αυτό σημαίνει ότι αν ο Στέφανος Αθανασιάδης πει το «ναι» τότε ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτα από το να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή
kataramenos5 έγραψε:13-08 11 ΥΓ. Ε ψιτ εκει στην ΠΑΕ,μικρή ρήτρα βάλατε.
Εγω σας προειδοποίησα..δις.kataramenos5 έγραψε:16-09-11 Ετσι ακριβώς.Και το ξαναλέω : Η ρήτρα στο συμβόλαιο του είναι μικρή για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ταλέντο του.
Κάποιες λεπτομέρειες του λείπουν για να γίνει ένα ολοκληρωμένος killer ,που όμως αποκτούνται
με την εξάσκηση.Δυναμη,ταχύτητα κλπ αποκτούνται με προπόνηση ,το ταλέντο όχι.
- sourmenetes
- Moderator
Παραλίγο να χάσει τον Αθανασιάδη!
30/01/2012, 07:53 | Διαβάστηκε 931 φορές Αποστολή
(Photo: Action Images)
Αναστάτωση πήγε να δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Όπως γράφει η «SportDay», μία ομάδα από τη Ρωσία παρουσίασε σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη.
Μάλιστα, οι Ρώσοι έδειξαν τόσο αποφασισμένοι να πάρουν τον 23χρονου παίκτη, αφού σκέφτηκαν να σπάσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Αυτή ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ και ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα μπορούσε να αντιδράσει σε αυτό το ενδεχόμενο.
Η ρωσική ομάδα προσέγγισε τους «ασπρόμαυρους» και τον παίκτη, οι οποίοι όμως δεν έδειξαν διατεθειμένοι να προχωρήσουν το συγκεκριμένο μεταγραφικό θέμα. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ αποχώρησε ο Αθανασιάδης, αφού θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να καλύψει το κενό του πρώτου σκόρερ της ομάδας τη φετινή σεζόν.
Την ίδια ώρα, δεν επιβεβαιώθηκε η φημολογία για ενδιαφέρον και συζητήσεις της Φούλαμ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Φρεντερίκ Νιμανί στους Θεσσαλονικείς. Ο 23χρονος αριστερός μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα μέσα στην ημέρα για να υπογράψει.
www.sportfm.gr
30/01/2012, 07:53 | Διαβάστηκε 931 φορές Αποστολή
(Photo: Action Images)
Αναστάτωση πήγε να δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Όπως γράφει η «SportDay», μία ομάδα από τη Ρωσία παρουσίασε σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη.
Μάλιστα, οι Ρώσοι έδειξαν τόσο αποφασισμένοι να πάρουν τον 23χρονου παίκτη, αφού σκέφτηκαν να σπάσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Αυτή ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ και ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα μπορούσε να αντιδράσει σε αυτό το ενδεχόμενο.
Η ρωσική ομάδα προσέγγισε τους «ασπρόμαυρους» και τον παίκτη, οι οποίοι όμως δεν έδειξαν διατεθειμένοι να προχωρήσουν το συγκεκριμένο μεταγραφικό θέμα. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ αποχώρησε ο Αθανασιάδης, αφού θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να καλύψει το κενό του πρώτου σκόρερ της ομάδας τη φετινή σεζόν.
Την ίδια ώρα, δεν επιβεβαιώθηκε η φημολογία για ενδιαφέρον και συζητήσεις της Φούλαμ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Φρεντερίκ Νιμανί στους Θεσσαλονικείς. Ο 23χρονος αριστερός μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα μέσα στην ημέρα για να υπογράψει.
www.sportfm.gr
- Sick Bastard
Με καβλώνει ο τρόπος που σκοράρεις. Μου σηκώνεται ρε παιδί μου, πωςτολεν.
Και δεν έπρεπε να το χτυπήσεις το σημαιάκι της ΑΕΚ.
Έπρεπε να βγάλεις τη μαλαπέρδα σου και να το κατουρήσεις.
Και δεν έπρεπε να το χτυπήσεις το σημαιάκι της ΑΕΚ.
Έπρεπε να βγάλεις τη μαλαπέρδα σου και να το κατουρήσεις.
Πουλενάρα δεν έχεις να πας πουθενά! Ξέρεις οτι με άλλη μια προετοιμασία με Μπόλονι, με 20 γκολ στη χρονιά και με +2 εμφανίσεις Ευρώπη και με ΕΥΡΟ να έρχεται, οι προτάσεις θα είναι περισσότερες.
(αν και εγώ δεν θέλω να το κουνήσεις γενικά)
(αν και εγώ δεν θέλω να το κουνήσεις γενικά)
- navigator11
ας αφήσουμε τις θριαμβολογίες για τον παίχτη,όταν θα κάνουμε το ταμείο στο τέλος.ως τα τώρα η πορεία του είναι εξαιρετική.μακάρι να γίνει πολύ καλύτερη μέσα στη σαιζόν.ο κλάους δείχνει προσγειωμένος,πράγμα πολύ ενθαρρυντικό για την εξέλιξή του.εύχομαι να μην παρεκκλίνει του δρόμου που έχει πάρει.ό,τι κι αν γράφεται,λέγεται ή φωνάζεται για πάρτη του.
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Αν η ενδιαφερομενη ομαδα ειναι οντως η τσετσενικη τερεκ γκροσνι, οκ τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι θα μεινει εδω.
- ΑποστόληςΑ
Το θεμα με τον Κλαους ειναι οτι ακομα και οταν δεν ειναι καλος και αναρωτιεσαι που ειναι εξαφανισμενος,εχει τετοια αισθηση του γκολ που θα βρεθει στην καταλληλη θεση για να το παστελωσει.
Kάντε μια αναζήτηση στις εικόνες του Google για "Gronzy"..
Δεν νομίζω να θέλει να πάει..

Εσείς τι λέτε?

Δεν νομίζω να θέλει να πάει..

Εσείς τι λέτε?

- trel@menos
χαχα ναι φυσικά..
Αλλα ξέρεις, αυτός δεν κάνει για "τροπικούς παραδείσους"
ΠΑΟΚ είναι...
Αλλα ξέρεις, αυτός δεν κάνει για "τροπικούς παραδείσους"
ΠΑΟΚ είναι...
Να μη πάει πουθενά... Να κάτσει να παίξει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, να προκριθούμε στην Ευρώπη, να βγούμε Champions League
και μετά, που θα έχει και καλύτερες προτάσεις, να αποφασίσει ο ίδιος...