33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
αλλο ενα ματς χωρις γκολ.
μιας και εισαι πουλεν μου ομος οπος κανουν και οι αλλοι θα δικαιολογηθώ για σενα
"μα δεν πειρε μια μπαλια"
μιας και εισαι πουλεν μου ομος οπος κανουν και οι αλλοι θα δικαιολογηθώ για σενα
"μα δεν πειρε μια μπαλια"
οχι αυτο λεω.
ΥΓ. ειναι πουλεν μου και απλα "κοροϊδεύω" ολους αυτους που μας τα ζαλιζουν με αλλους παικτες οτι φτενε οι παντες εκτως απο αυτους.
ΥΓ. ειναι πουλεν μου και απλα "κοροϊδεύω" ολους αυτους που μας τα ζαλιζουν με αλλους παικτες οτι φτενε οι παντες εκτως απο αυτους.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Γιατί πάλι για Κλάους λέγετε, πάλι για Σάλπι που αποδοκιμάστηκε σήμερα,ο ΜΟΝΟΣ που αποδοκιμάστηκε μετά το παιχνίδι.Αλλά κατα τ'άλλα ΘΕΟΣ ο Γκαρσία,ο ίβιτς έμπειρος και λέει ότι γουστάρει αλλά στο γήπεδο δεν υπάρχει,ο Βιεϊρίνια των εκατομμυρίων που 1 τρίπλα πλέον δεν κάνει..Karelias έγραψε:Εδώ στο τόπικ του Κλαους γιατί να πούμε για αυτούς που αναφέρεις;

Φωτη πανω στα νευρα μιλας. Τοπικ του Κλαους ειναι ρε φιλε, για αυτους που λες τα λεμε εκει!
- kataramenos5
Σε εξαφάνισαν χθές η ..εξαφανίστηκες μόνος σου, ακόμα δε μπορώ να καταλάβω.
Η απόφαση να πάει η χρονιά με βασικό φορ τον Κλάους ήταν σωστή ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τα οικονομικά δεδόμενα.Αλλά πρέπει να περιμένουμε και κακές βραδιές και αγωνιστική αστάθια και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.Και ο Γιάννου έχει να δώσει το λάθος είναι πως δεν έχουμε έναν έμπειρο παγκίτη να μπει στα τελευταία 20 λεπτά να καθαρίσει την μπουγάδα σε ματς σαν το χθεσινό(Γιασουμής,Αναστασάκος,Μπακαγιόκο κλπ).
- kataramenos5
Απο την αρχη της χρονιας ειπωθηκαν πολλες υπερβολες για τον Κλαους οπως ο πιο πληρης φορ του πρωταθληματος και πολλα αλλα.Σιγουρα οι τελευταιες μετριες εμφανισεις δεν τον καθιστουν ξαφνικα αχρηστο αλλα απλα επισημαινουν το οτι παρα την προφανη προοδο του εχει δρομο ακομα μεχρι την καταξιωση.Οταν ο Αναστοπουλος ειπε οτι δεν ειναι στραικερ πολλοι αντεδρασαν και δεν κρυβω οτι και εγω στραβωσα γιατι κυριως θεωρησα τις δηλωσεις ακομψες αλλα οσον αφορα την ουσια των λεγομενων εκρυβε αληθειες.Ειναι ιδανικος παικτης για παιχνιδια που παιζονται στα ισα απο τις αντιπαλες ομαδες και στα οποια δεδομενα οι επιθετικοι βρισκουν χωρο να κινηθουν και να βρουν την πασα που θα τελειωσουν.Σε παιχνιδια οπως το χθεσινο στο οποιο ο αντιπαλος ταμπουρωνεται μπορει να λειτουργησει ως δευτερο φορ για τον οποιο θα ανοιξει δρομο το πρωτο.Οταν παιζεις με εναν σε τετοια παιχνιδια ο επιθετικος πρεπει να μπορει και να δημιουργησει τον χωρο και την ευκαιρια που χρειαζεται και αυτο δεδομενα δεν μπορει να το κανει γι'αυτο ειναι απαραιτητο καποια στιγμη να αποκτηθει παικτης να τον συμπληρωνει γιατι θα κινδυνεψουμε να τον καψουμε χωρις να φταιει.
Τρόμος έγραψε:Η απόφαση να πάει η χρονιά με βασικό φορ τον Κλάους ήταν σωστή ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τα οικονομικά δεδόμενα.Αλλά πρέπει να περιμένουμε και κακές βραδιές και αγωνιστική αστάθια και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.Και ο Γιάννου έχει να δώσει το λάθος είναι πως δεν έχουμε έναν έμπειρο παγκίτη να μπει στα τελευταία 20 λεπτά να καθαρίσει την μπουγάδα σε ματς σαν το χθεσινό(Γιασουμής,Αναστασάκος,Μπακαγιόκο κλπ).
Τωρα εσυ για την καριερα του Κλαους νοιαστηκες...
Ενας παικτης συμπληρωμα θα ηταν ευεργετικος για αυτον.

- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνοι το φορ είναι ο τελευταίος που φταίει στην κακή (κάκιστη) ανάπτυξη της ομάδας, αλλά, βρε παιδί μου, ξεμαρκαρίσου κιόλας. Χθες είχες συνέχεια έναν αντίπαλο κολλημένο πάνω σου. Συγκριτικά ο Γιάννου με λίγα λεπτά παρουσίας πήρε περισσότερες πάσες.
Με έναν βαρύ φορ δίπλα του (Μούσλι) ο Κλάους σε τέτοια παιχνίδια θα εκανε γκολ ή θα βοηθούσε να γίνει ένα.Τώρα σε άλλα ματς με χώρο ο βαρύς ίσως να μην χρειάζεται...Πάντως έχει να δώσει ακόμα πολλά και τον εμπιστευόμαστε.Απλα δεν έπρεπε να φύγει ο Ζλάταν.Θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια του φέτος ερχόμενος απο τον πάγκο...