Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σκοράρει συνεχώς σε πολύ δυνατά παιχνίδια και πανηγυρίζει σαν σε προπόνηση, θαρρείς και κάνει πλάκα, αυτό δείχνει οτι είναι σοβαρό παιδί, προσγειωμένο, (άσχετα εάν εμάς μας απογειώνει ) με εμπιστοσύνη στον εαυτό του και άνθρωπο με ήθος.
Μόνο καλά λόγια για τον μικρό.
Πολύ καλή κίνηση και κυρίως τελείωμα στο δύσκολο σουτ στο πρώτο γκολ, και μία ακόμη πολύ καλή ενέργεια στο ημίχρονο, όπου αποφεύγει τον αμυντικό, αλλά το σουτ πάει πάνω στον τερματοφύλακα που διώχνει. Μπράβο!
Πουλενάρα μου... από σήμερα θα σε φωνάζω "ΦΟΝΙΑ"... χθες με έκανες να νιώσω ακόμα μια φορά "περήφανος και δικαιωμένος" που φωνάζω τόσα χρόνια για σένα.
Συνέχισε να μας τρελαίνεις και σε βλέπω σύντομα με αναπροσαρμογή συμβολαίου και ρήτρας.
Χθες τη νύχτα κατέβασα στο iPad μου το FIFA 12 και σε είχαν βασικό στην κορυφή της επίθεσης της μαστούρας μας με τα 4 ιερά γράμματα.
Μουσάτο, ψηλό και παλίκαρο... αλλα το σημαντικότερο ... ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ "KILLER"... από όπου και να σε έβαζα να σουτάρεις, ΕΓΡΑΦΕΣ... (4 ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ GAY ... ΜΕ 5-6-7-8 ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ... τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΑ ) Σειρά σας να τους ξεφτιλίσετε και στην πράξη να τρελαθούμε εντελώς...
Ο μοναδικος που πιστευε πραγματικα τοσο πολυ εδω μεσα σε αυτο το παιδι (εκτος απο τον φιλο με το ψευδονυμο το ιδιο το ονομα του παιχτη ) ειναι ο μασκοφορος.
Και γενικοτερα ειναι απο τους λιγους που πιστευουν παρα πολυ τα ΠΑΟΚτσακια τα δικα μας παιδια.
Ο κλαους εχει απιστευτη εξελιξη ποτε δεν περιμενα κατι τετοιο,τελικα το πιο σημαντικο ειναι να δουλεψεις με καποιον να τον πιστεψεις για να σου δωσει τα παντα.
obanebane έγραψε:Ο μοναδικος που πιστευε πραγματικα τοσο πολυ εδω μεσα σε αυτο το παιδι (εκτος απο τον φιλο με το ψευδονυμο το ιδιο το ονομα του παιχτη ) ειναι ο μασκοφορος.
Και γενικοτερα ειναι απο τους λιγους που πιστευουν παρα πολυ τα ΠΑΟΚτσακια τα δικα μας παιδια.
Ο κλαους εχει απιστευτη εξελιξη ποτε δεν περιμενα κατι τετοιο,τελικα το πιο σημαντικο ειναι να δουλεψεις με καποιον να τον πιστεψεις για να σου δωσει τα παντα.
Υ.Γ Μπραβο ρε μαγκα.
Έτσι μας εχει ζαλίσει ο ζορο πολυ καιρο τώρα για τον κλαους και για το ονειρο του να παίζει ο ΠΑΟΚ με παιδια απο τις ακαδημιες :):):)
Eνταξει ρε doom αντε και μερικοι ακομα,απλα ο μασκοφορος εχει "φωναξει" για τον κλαους και γενικοτερα για τους νεους εδω μεσα και ειπα να του το αναγνωρισω.
Οχι τιποτα αλλο απλα για να εχω καλη μεταχειρηση οταν με πιανουν τα νευρα μου και αρχιζω να γραφω μπινελικια.
Ο Χρήστος Δημόπουλος ή αλλιώς «φονιάς» του ελληνικού ποδοσφαίρου έδωσε συνέντευξη στα σημερινά «ΣΠΟΡ» και μεταξύ άλλων τόνισε για τον «φονιά» της νέας γενιάς, Στέφανο Αθανασιάδη ότι «σίγουρα τον βοηθά ότι έχει δίπλα του παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης και ο Βιεϊρίνια. Κι εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα τον Κούδα και τον Κωστικό».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του επισήμανε ότι «το παιδί είναι γκολτζής.Οταν παίζει, ξέρει τι θέλει και τι να κάνει μέσα στο γήπεδο. Παίρνει καίριες θέσεις στη μεγάλη περιοχή και είναι μέσα στο γκολ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν, αλλά σε όλα τα παιχνίδια. Μυρίζεται το γκολ και το κυνηγάει. Δεν το αφήνει στην τύχη του, να του έρθει απλά η μπάλα στα πόδια. Αυτό σημαίνει ότι είναι επιθετικός, μια και αξιοποιεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται».
Για το αν ο Κλάους τον μοιάζει στα χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να πω αν μου μοιάζει στην απλότητα και στον τρόπο. Αλλο στιλ παίκτης ήμουν εγώ και άλλο ο Αθανασιάδης. Δεν παύει, όμως, να είναι σκόρερ. Χρειάζεται, πάντως και συνέχεια. Δεν πρέπει να επαναπαυτεί σε όσα έκανε μέχρι τώρα. Χρειάζεται διάρκεια».
Επίσης δήλωσε ότι «χαίρομαι ειδικά γιατί ο Αθανασιάδης σκοράρει και ο ΠΑΟΚ κερδίζει. Αυτό με νοιάζει. Να κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Τα προηγούμενα χρόνια έλειπε το γκολ από τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης κάνει γκολ και την εύκολη φάση, αλλά και τη δύσκολη. Ο ΠΑΟΚ βρήκε έναν γκολτζή από τα σπλάχνα του. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τώρα που θα πάει στο Καραϊσκάκη και έχει ανθρώπους εκεί για να πετύχουν γκολ».
Eνταξει ρε doom αντε και μερικοι ακομα,απλα ο μασκοφορος εχει "φωναξει" για τον κλαους και γενικοτερα για τους νεους εδω μεσα και ειπα να του το αναγνωρισω.
Οχι τιποτα αλλο απλα για να εχω καλη μεταχειρηση οταν με πιανουν τα νευρα μου και αρχιζω να γραφω μπινελικια.
δεν φανηκε σημερα, ειναι παιχταρας εχει το γκολ, αλλα σε τετοια παιχνιδια δεν φτανει μονο, αυτο πρεπει να δουλεψει και σε ολους τομεις, συνεχισε ετσι και θα εισαι ο ηγετης της ομαδα για τα επομενα τουλαχιστον 10 χρονια...