33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ομολογώ ότι ήταν εκπληκτικό το σκότωμα του τερματοφύλακα στο γκολ (με μία, και μάλιστα με το αριστερό)! Από κει και μετά όμως δεν έκανε κάτι αντίστοιχα αξιόλογο, πέραν δύο μετρίων φάσεων. Στο β΄μέρος (μπορεί να έφταιγε η κούραση) τον είδα να προσπαθεί να πάρει τη μπάλα και ο τρόπος που πήγαινε σ' αυτήν ήταν να να είχε καλπάζουσα φυματίωση!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αποστόλη δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να έχεις θεό τον Παπάζογλου ο οποίος καταφέρνει σε άδειο τέρμα να χάσει το γκολ, ενώ τον Αθανασιάδη που με κάθε ευκαιρία στο καρφώνει να λες "καλός ήταν αλλά.."...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

1. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην χάνει ευκαιρίες. Και ο Στέφανος θα χάσει, είναι φυσιολογικό αυτό. Άλλωστε έχασε μια σχετικά καλή στο Ζάγκρεμπ, όταν βρέθηκε μόνος από δεξιά. Επισημαίνω φυσικά το εκπληκτικό του σκότωμα. Πάντως στον αντίπαλο πηγαίνει όπως έγραψα (στο συγκεκριμένο παιχνίδι τουλάχιστον).
2. Δεν κάνω Θεό τον Παπ! Μ' αρέσει όπως και ο Στέφανος, αλλά έγινα Μουζαχεντίν γιατί αντιμετωπίζεται με υπερβολικό (και ανεξήγητο) μένος από κάποιους. Είναι και οι δύο φερέλπιδες, αλλά λόγω διαφορετικής σωματικής κατατομής, έχουν διαφορετικά προσόντα (ικανότητες), γι' αυτό και δεν τους θεωρώ ανταγωνιστές.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καλό είναι να κρατάμε ισοροπίες, και να μην κάνουμε ούτε θεό τον ένα, ούτε να κηνυγάμε τον άλλο, αλλά εσύ μπερδεύτηκες! Έκανες θεό τον άλλο και κηνηγάς τον ένα... :mrgreen: :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω ότι δε τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ τους.
Και οι 2 έχουν δείξει τί μπορούν να κάνουν και τί όχι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και τον Στέφανο θα τον υπερασπιζόμουν αν είχε τόσο πόλεμο εναντίον του. Άλλωστε έχω γράψει γι' αυτόν, στο σχετικό topic και πριν καθιερωθεί, να μην δοθεί δανεικός και (ξανα)χάσει άλλη μία σεζόν, αλλά να παραμείνει και να του δοθούν ευκαιρίες.
Εξ άλλου να μην ξεχνάμε πως ο χρήσιμος παίκτης δεν είναι αυτός που κάνει μια-δυο καλές εμφανίσεις, αλλά αυτός που ο μέσος όρος της απόδοσής του δείχνει εμφανή βελτίωση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τον Στέφανο θα τον υπερασπιζόμουν αν είχε τόσο πόλεμο εναντίον του. Άλλωστε έχω γράψει γι' αυτόν, στο σχετικό topic και πριν καθιερωθεί, να μην δοθεί δανεικός και (ξανα)χάσει άλλη μία σεζόν, αλλά να παραμείνει και να του δοθούν ευκαιρίες.
Εξ άλλου να μην ξεχνάμε πως ο χρήσιμος παίκτης δεν είναι αυτός που κάνει μια-δυο καλές εμφανίσεις, αλλά αυτός που ο μέσος όρος της απόδοσής του δείχνει εμφανή βελτίωση.

Φιλε ο Παπαζογλου δε δεχτηκε κριτικη χωρις λογο. Εμενα απο τις χαμενες ευκαιριες με πειραζε η ελλειψη παθους που εβλεπα στον Παπαζογλου. Και μετα εβλεπα τον Κλαους μεσα στην Κροατια να παλευει σαν τρελος και εκει επαψαν να συγκρινονται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να μην ξεχνάμε όμως ότι η κριτική είναι υποκειμενική.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Έτσι το πουλέν μου! Ευτυχώς δεν θα ξαναπάει Πανσερραϊκό για να τον ξαναβγάλουμε άχρηστο... :nairepaok:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ολα τα λεφτά που στους πανηγυρισμούς προσπάθησε να αποφύγει τον Τσιρίλο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

τα γιαννενα επειζαν με τον μπακαγιοκο μπροστα και εμεις με τον αθανασιαδη
αν ειστε ευχαριστημενοι καποιοι εγω δεν ειμαι καθολου
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

moican4 έγραψε:
moican4 έγραψε:Κυρ Δεκ 05, 2010 7:28 pm
Σημερα ο Κλαους απεδειξε αυτο που φωναζουμε εγω και λιγοι ακομα εδω μεσα..Οτι το γκολ ,"το εχει"..Το μυριζει ,δεν το κουραζει ,δεν κανει μλακιες..
Δεν ειναι σακης, δεν ειναι βασιλακης αλλα τα "τελειωματα" του τα ζηλευει ακομα και ο κοντος..

Μπηκε και με κρυο αιμα σουταρε και σκοραρε. Το θεμα ειναι οτι το εχει ξανακανει. Αν του ερθει η μπαλα κοντα στην περιοχη ,"εκτελει"..
Αν ηταν καμια μεταγραφη ξενου παικτη ,αποψε θα ουρλιαζαμε για τον παικταρα που πηραμε και εμεις τον εχουμε στην ομαδα...
Δωσ του 5-6 παιχνιδια και τα λεμε...

:roll:
:roll:
Απο Κυριακη 5 Δεκεμβριου με επαληθευεις συνεχως

Να σε χαιρονται αυτοι που δεν σε εβαζαν να παιξεις καθολου...
( Σαντος ,σε εστειλε δανεικο αν κα ιειχε πει τα καλυτερα για εσενα,- Μπερετα, ουτε το ονομα σου ηξερε,- δερμιτζακης, απο τα τοσα γουστα που βγαζαμε εβαζε τον ...παπαζογλου. :shock: )

Καλες γιορτες Κλαους..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 22 Δεκ 2010, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

ronaldo έγραψε:τα γιαννενα επειζαν με τον μπακαγιοκο μπροστα και εμεις με τον αθανασιαδη
αν ειστε ευχαριστημενοι καποιοι εγω δεν ειμαι καθολου
σ αρεσε ο σαλπι σημερα δλδ??? προσωπικα θελω καποιον να βαζει γκολ.. κιλλερ στυλ ιντζακι.. οταν τ δωθει η ευκαιρια σκοτωνει!! 3 γκολ σε 5 παιχνιδια εχει ο κλαους.. δεν ειναι και ασχημα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

5 παιχνίδια, 3 γκολ, 1 ασσίστ και γενικά πολύ καλή παρουσία.

Η πρώτη μας μεταγραφή είσαι εσύ!
Άβαταρ μέλους
GeorgT

Δημοσίευση από GeorgT »

O κλαους τα τελευταία παιχνίδια δείχνει σε Κουτσια κ Παπ πως αρπάζεις μια ευκαιρία!

Λιγο όγκο ακόμα να βάλει κ θα μιλάμε για απίστευτες δυνατότητες!

Συνέχιζε ετσι Κλάους Μπράβο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”