33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το αν μια ομάδα θα παίξει με ένα φορ, ή με δύο μέσα στην περιοχή είναι θέμα προπονητή και στρατηγικής της ομάδας. Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιζε με Cezarek και Filomeno.
Το ίδιο έλεγαν κάποιοι όταν πρωτοήρθε ο Vitolo ότι δεν μπορεί να πάιξει μαζί με τον Garcia γιατί είναι και οι δύο αμυντικά χαφ. Αυτά είναι ψευδοδιλήμματα. Ο προπονητής μπορεί να βρει χώρο να βάλει και τους δύο και να προσαρμόσει ανάλογα την ομαδα του.
Εγώ πχ θα έβλεπα πολύ ευχάριστα την Κυριακή μια σύνθεση με Garcia, Ivic, Cristiano, Vieirinha και μπροστά Σάκη και Στέφανο.
Παιδιά νέα, με όρεξη και πολύ μέλλον στον ΠΑΟΚ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Nαι ...τη Κυριακή όμως το ματς είναι εύκολο στα χαρτιά , οπότε σε παίρνει να "φορτώσεις" την επίθεσή σου

Σε παγκόσμιο επίπεδο , συστήματα με 2 επιθετικούς τείνουν να εξαλειφθούν.
Σπάνια θα δεις ομάδες να παίζουν έτσι, ιδίως σε υψηλό επίπεδο.

Δεν είναι χαζός ο Μουρίνιο πχ όταν παίζει έτσι.
Ή ο άλλος στην Μπάρτσα...
Ακόμα και οι Αγγλοι ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Εγώ πχ θα έβλεπα πολύ ευχάριστα την Κυριακή μια σύνθεση με Garcia, Ivic, Cristiano, Vieirinha και μπροστά Σάκη και Στέφανο.
sorry, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η έκφραση "νέα παιδιά" αφορά στους Έλληνες. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η ενδεκάδα μπορεί να αλλάζει από αγώνα σε αγώνα, ακόμη και μέσα στον ίδιο τον αγώνα, ανάλογα με την στρατηγική του παιχνιδιού. Γι' αυτό έγραψα ότι είναι θέμα προπονητή να κρίνει ότι μπορεί να παίξει με δύο παίκτες περιοχής, ή όχι.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

giapas έγραψε:Nαι ...τη Κυριακή όμως το ματς είναι εύκολο στα χαρτιά , οπότε σε παίρνει να "φορτώσεις" την επίθεσή σου

Σε παγκόσμιο επίπεδο , συστήματα με 2 επιθετικούς τείνουν να εξαλειφθούν.
Σπάνια θα δεις ομάδες να παίζουν έτσι, ιδίως σε υψηλό επίπεδο.

Δεν είναι χαζός ο Μουρίνιο πχ όταν παίζει έτσι.
Ή ο άλλος στην Μπάρτσα...
Ακόμα και οι Αγγλοι ...
Σωστά...Άλλωστε το κλειδί δεν είναι ο αριθμός των επιθετικών, αλλα ο τροπος παιχνιδιου και οι οδηγιες που εχουν οι παιχτες κατα τη διάρκεια του αγωνα... Ενα 4-4-2 μπορει να "φανει" αμυντικο συστημα αν δεν ανεβαινουν οι μέσοι, ενώ ενα 4-5-1 να "φανει" επιθετικό...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

giapas έγραψε:Συμφωνω με moican...ο Αθανασιάδης είναι καθαρό φορ περιοχής...πρέπει να είναι αιχμή του δόρατος.

Ρε συ Αποστόλη, τί να τον κάνω ΠΙΣΩ απο το βαρύ φορ?

Δεν είπα εξτρεμ...Αν θες πες μου ενα παράδειγμα μπας και καταλάβω.

Ο Σαλπι στα καλά του...ΝΑΙ θα μπορούσε να συνεργαστεί με το ψηλό και να παίξει το ρόλο που λες...γιατί είναι παπατρέχας κ δεν είναι killer.

Ο μικρός όμως έχει χάρισμα....όσο πιο κοντά στην εστία , τόσο καλύτερα.

ΥΓ...Ακριβως τέτοιο στυλ παικτη που λέει ο sickbastard

ετσι ειναι...
πιο περιοχατος απο τον αθανασιαδη δεν εχει
το χαρισμα του ειναι να ειναι κοντα στο γκολ και τα καλα τελειωματα

δεν ειναι παιχτης που θα δημιουργησει για τον φορ οπως ας πουμε καθαρος δευτερος επιθετικος ηταν ο οκκκας η και ενας αλλος που μπορει να παιξει καλα τη θεση ειναι ο χριστοδουλοπουλος

απο ολους τους επιθετικους που εχουμε στον ΠΑΟΚ ο μονος που μπορει να παιξει τον ρολο του δευτερου επιθετικου ειναι ο μουσλιμοβιτς λιγο αλλα και αυτος σεντερ φορ ειναι και κατι αναλογο ειναι και ο φιλομενο(κατι μεταξυ σεντερ φορ και δευτερου επιθετικου)

δηλαδη εγω δεν βλεπω καποιον περιφερειακο φορ στο ροστερ του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Ρε δώστε ευκαιρίες στο παλικάρι μας... να κάνει 4-5 ματσάκια συνεχόμενα βασικός...
να πάρει ρυθμό και ψυχολογική ανάταση... και θα παραμιλάει το σύμπαν.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το αν μια ομάδα θα παίξει με ένα φορ, ή με δύο μέσα στην περιοχή είναι θέμα προπονητή και στρατηγικής της ομάδας. Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιζε με Cezarek και Filomeno.
Το ίδιο έλεγαν κάποιοι όταν πρωτοήρθε ο Vitolo ότι δεν μπορεί να πάιξει μαζί με τον Garcia γιατί είναι και οι δύο αμυντικά χαφ. Αυτά είναι ψευδοδιλήμματα. Ο προπονητής μπορεί να βρει χώρο να βάλει και τους δύο και να προσαρμόσει ανάλογα την ομαδα του.
Αποστόλη, ώρες ώρες γράφεις πράγματα....Ποιός θα τρέχει δηλαδή στο κέντρο...ο Γκαρσία ή ο Ίβιτς...?? Μάθαμε κάτι από την ήττα με Ατρόμητο ?? Ας αφήσουμε για φέτος τα πειράματα στο σχήμα και ας ευχηθούμε κάποια στιγμή να ξυπνήσει ο Ίβιτς (κυρίως) μπας και δούμε άσπρη μέρα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Με τον Ατρόμητο είχαμε την απουσία του Vitolo, η οποία θα υπάρχει και στον αγώνα με τον Ηρακλή. Ούτως ή άλλως πάλι δεν θα έχουμε επιλογές στο κέντρο, ενώ αυτή τη φορά δεν έχουμε ούτε στην άμυνα.
Πού επηρεάζουν οι Αθανασιάδης και Παπ την έλλειψη Vitolo που θα είναι δεδομένη; Στο ότι δεν πρότεινα να ξεκινήσει ο Φωτάκης;
Μα ο Φωτάκης έπαιζε με τον Ατρόμητο, και όπως λες είδαμε τα αποτελέσματα. Προσωπικά θα προτιμούσα να μπει στη θέση του Ivic, αν ο τελευταίος σέρνεται και πάλι.
Με δεδομένο ότι ο Ηρακλής θα κατέβει να παίξει αμυτικά, όπως πάντα, και προκειμένου να τον αντιμετωπίσουμε στα ίσια και γρήγορα, θεωρώ ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνον με full επίθεση, που κατ' εμέ σημαίνει να ξεκινήσουμε με τρία stoppers:
Snau - Cirillo - Savini (ή Σακ)
Contreras - Garcia ως αμυντικά χαφ, για να κατεβάζουν τη μπάλα από την άμυνα, στα επιθετικά χαφ,
Vieirinha - Ivic - Cristiano, για την ανάπτυξη της ομάδας, από δεξιά, αριστερά, ή από τον άξονα και
Αθανασιάδη και Παπάζογλου για να γεμίζουν την περιοχή και να κρατάνε τον Ηρακλή, ώστε να μην προωθείται.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

«Αν δεν είσαι ΠΑΟΚ…»

10 Δεκ 2010 20:39, Από PAOK24

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο των ημερών για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Σήμερα ο νεαρός άσος έκανε σημαντικές δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι.

Μιλώντας στο Novasports, o Στέφανος Αθανασιάδης αναφέρθηκε στον αγώνα που πέρασε και σε αυτόν που έρχεται:

«Το πρώτο μου ματς σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν πάλι με τη Λάρισα και το πρώτο μου γκολ και από ότι φαίνεται μου πάει η Λάρισα. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να είμαστε στη συνέχεια πιο δυνατοί γιατί έρχονται πάλι πολύ δύσκολα παιχνίδια. Δεν πιστεύω να υπάρχει άγχος από τους παίχτες. Η Τούμπα είναι Τούμπα. Ο κόστος μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι και αυτό θέλουμε. Πιστεύω και στο ματς με τον Ηρακλή να είναι κοντά μας. Ο Ηρακλής είναι σε μια άσχημη βαθμολογική κατάσταση, τα τελευταία παιχνίδια δεν πάει καλά αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Όσον αφορά την συνεργασία του με τον Σαλπιγγίδη τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι με τον Δημήτρη στην ίδια ομάδα και μαθαίνω κάθε μέρα διαφορετικά πράγματα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής όπως έκανε και ο Δημήτρης, πήγε στην Καβάλα πήγε δανεικός σε διάφορες ομάδες, αυτό έκανα και εγώ πιστεύω βοηθάει κάθε ποδοσφαιριστή να κάνει ένα “αγροτικό”».

Μίλησε και για την περσινή του θητεία στον Πανσερραϊκό:
«Επιστρέψαμε πολύ δύσκολα γιατί μέχρι τον Δεκέμβριο ήμασταν στις θέσεις υποβιβασμού. Μετά εντάξει η ομάδα κατάφερε να κερδίσει κάποια παιχνίδια και να ανέβει στην Α’ Εθνική. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω να καταφέρει να μείνει στην Α’ Εθνική».

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και την δική του παρουσία, ο Κλάους τόνισε:
«Είμαι από πολύ μικρός σε αυτή την ομάδα και ξέρω πως αντιδράει ο κόσμος σε διάφορα πράγματα, ήμουν και εγώ κάποτε εκεί και αγαπάω πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Δεν μπορείς αν δεν είσαι οπαδός αυτής της ομάδας δεν μπορείς να καταλάβεις, δεν μπορείς να το περιγράψεις με λέξεις, δεν μπορείς να πεις κάτι, ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ».

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4475
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

περιμενω να δω στη πραξη βελτιωση στο παιχνιδι σου εκτος του γκολ..το οτι εισαι φονιας ειναι γνωστο...

Παρακαλαω αυτη τη φορα να μη σε παρασυρει ο κοσμος ..Αν τα καταφερεις με το κεφαλακι σου , θα ειμαστε ολοι κερδισμενοι..
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

Πάρα πολύ καλός σήμερα. Προστατεύει την μπάλα την δίνει πίσω ωραία και είχε 3 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν άτυχος. Μπράβο ρε Κλάους.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

4-5 ματσακια να κανει ακομα βασικος δεν θα τον κουναει κανενας μετα.
Κινηση στον χωρο παντου, γυρνουσε μεχρι την αμυνα μαρκερνε μοιραζε πλαγια εκανε ευκαιριες με την κεφαλια και το ποδι τη τη τη τη.....
τον χάρηκε η ψυχη μου

ταλενταρα.

μην κανετε το έγκλημα και τον παγώσετε μεχρι του χρονου παλι............
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΜΑΖΙ ΣΟΥ FALEGKOS...
ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΑ TON CLAUS ΑΠΟΨΕ.

Έτσι πρέπει να είναι ο επιθετικός ... ολα όσα έπρεπε τα έκανε το παλικαράκι μας απόψε... εκτός από το goal, που ήταν ατυχος κατα την προσωπικη μου άποψη.
ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ... ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ.
Η κηδεία στο Μαξιμιρ θα είναι προϊόν Santa "Claus" ... να το θυμαστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”