33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης

Δημοσίευση από joshua »

1000 μπραβο στο παλικαρακι αλλα να μην τρελενομαστε.Γνωστο ειναι οτι εχει πααααρα πολυ καλα τελειωματα ισως τα καλητερα στην ομαδα (μαζι με τον κοντρερας :mrgreen: ) αλλα ο λογος που δεν παιζει ειναι οτι δεν μπορεις να χαραμιζεις μια θεση στην ομαδα και να περιμενεις 90 λεπτα να βρεθει μονος του σε θεση για γκολ.Δυστυχως αυτο που τον χαντακωνει ειναι η μη προοδος του σε ογκο,δυναμη,νευρο στοιχεια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.Ειναι κριμα αλλα δεν θελω να αρχισουμε τα δεν χρειαζομαστε επιθετικο εχουμε τον κλαους και τετοια.Βεβαια απο τους υπαρχοντες 1000 φορες αυτος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Sera4 έγραψε:ελα να μπαινουμε στο κλιμα :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:

[youtube]HWv72L4wgCc[/youtube]
γιατι μωρη νοβι εγω δεν τα ειπα δλδ???μπραβο στο παληκαρι(που προσωπικα το εχω κριτικαρει κιολας) που τους καρφωσε ετσι ομορφα και ωραια αλλα εγω θα τρελαθω αν υπαρξει και συνεχεια(οπως και ολοι μας)...μην τον κανουμε θεο και τον καψουμε...οπως καταλαβατε νομιζω δεν φταιει για καποιους ακριβοπληρωμενους που δεν τροφοδοτουνται αλλα που δεν κινουνται σωστα στο χωρο....ρωτησετε τον κοντρερας και τον κλαους να δειτε... :nairepaok: :nairepaok:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Δεν είπε κανείς το αντίθετο joshua.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Boksic4 έγραψε:επδ ειμαι και Μιλαν το λεω χρονια

Ο ΙΝΖΑΓΚΙΣΜΟΣ ειναι χαρισμα.... κιλερ γεννιεσαι δεν γινεσαι :opaokara:
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ... ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ.

ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σημερα ο Κλαους απεδειξε αυτο που φωναζουμε εγω και λιγοι ακομα εδω μεσα..Οτι το γκολ ,"το εχει"..Το μυριζει ,δεν το κουραζει ,δεν κανει μλακιες..
Δεν ειναι σακης, δεν ειναι βασιλακης αλλα τα "τελειωματα" του τα ζηλευει ακομα και ο κοντος..

Μπηκε και με κρυο αιμα σουταρε και σκοραρε. Το θεμα ειναι οτι το εχει ξανακανει. Αν του ερθει η μπαλα κοντα στην περιοχη ,"εκτελει"..
Αν ηταν καμια μεταγραφη ξενου παικτη ,αποψε θα ουρλιαζαμε για τον παικταρα που πηραμε και εμεις τον εχουμε στην ομαδα...
Δωσ του 5-6 παιχνιδια και τα λεμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Κυρ 05 Δεκ 2010, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

μπραβο ρε κλαους......ιδιο γκολ με του εντινιο περσυ στο τηγανι
Άβαταρ μέλους
koulimpali

Δημοσίευση από koulimpali »

Άντε να το βουλώσουν αυτοί που μας τα έπρηξαν με τον Παπαζογλού και αν λέγαμε να μπει ο Αθανασιάδης μας άρχιζαν: "Δεν έχει σωματοδομή", "Δεν έκανε τίποτα όταν ήταν δανεικός", "Δεν έχει στυλ επιθετικού" κτλ. Λες και ο άλλος είναι πολυβόλο ή τον είδαμε πουθενά. Έβαλε 1 γκολ με τον Ερυθρό Αστέρα και έγινε ο Βαν Μπάστεν. Αλλά έτσι είναι. Αν είσαι ντουγάνι, επειδή τον πήραμε από τον Άρη οι περισσότεροι νόμιζαν ότι πρέπει να παίζει λες και είναι ο παιχταράς. Μόνο και μόνο επειδή τον πήραμε από τον Άρη.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ου λελε αμαν αμααααααααααααααααν :opaokara: :opaokara:

ποσο καιρο να φωναξω ακομα για το πουλεν?

ειναι λεπτος θα τον παρει ο αερας.
ειναι αδυναμος
ειναι μικρος

ρε αντε πουλο ολοι...... μια επαφη 3 βαθμοι.
ο τερματοφυλακας ειναι να πιανει την μπαλα και ο επιθετικος να την καρφωνη... στα παπαρια μας η κινισεις η πιεση το ενα ταλο...βαζεις γκολ? αν οχι πουλο...

ΠΣ1. Χαβο θα τον βαζεις τωρα η θα ακολουθησεις τα βηματα του σαντεα?

ΠΣ2. Θα με κραξετε αλλα το νιωθω ..... πιο πολυ χαρικα για τον κλαους παρα την νικη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο κλαους εδειξε παλι αυτο που εχει αλλα για να γινει καλος κυνηγος πρεπει να ανπτυξει και αυτα που δεν εχει τοσα χρονια.......
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

φοβερο τελειωμα ο κλαους ... καθετη πασα κριστιανο με την μια σουτ και παρε να χεις τυρογαλο

μπραβο ρε κλαους οπωσδηποτε περισσοτερο χρονο συμμετοχης απο εδω και περα
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

Στην κατασταση που βρισκεται αυτη τη χρονικη περιοδο επιθετικα η ομαδα, ειναι μια χρυση ευκαιρια γι αυτον και θα πρεπει να την αρπαξει απο τα μαλλια. Αυτο το γκολ του ανοιξε το δρομο για την πιο συχνη χρησιμοποιηση του. Απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι στο χερι του. Συγχαρητηρια, μπραβο του και καλη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Sera4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:ελα να μπαινουμε στο κλιμα :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:

γιατι μωρη νοβι εγω δεν τα ειπα δλδ???μπραβο στο παληκαρι(που προσωπικα το εχω κριτικαρει κιολας) που τους καρφωσε ετσι ομορφα και ωραια αλλα εγω θα τρελαθω αν υπαρξει και συνεχεια(οπως και ολοι μας)...μην τον κανουμε θεο και τον καψουμε...οπως καταλαβατε νομιζω δεν φταιει για καποιους ακριβοπληρωμενους που δεν τροφοδοτουνται αλλα που δεν κινουνται σωστα στο χωρο....ρωτησετε τον κοντρερας και τον κλαους να δειτε... :nairepaok: :nairepaok:
MANIAKOS έγραψε:ο κλαους εδειξε παλι αυτο που εχει αλλα για να γινει καλος κυνηγος πρεπει να ανπτυξει και αυτα που δεν εχει τοσα χρονια.......
Αυτα!!!
Συγχαρητηρια παλικαρε!!!Συνεχισε να προσπαθεις και ελπιζω για το καλο το δικο σου και φυσικα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ να δικαιωθεις!!!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Το φαινόμενο Αθανασιάδη φανερώνει 3 πράγματα

1. ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΘΟ: "Δώστε χρόνο στον πιτσιρικά, θα μάθει μέσα απο παιχνίδια, θα μπει στο κλίμα...ΥΠΟΜΟΝΗ... " (βλ. Παπάζογλου)

Ή ΤΟ ΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ . ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Όταν είσαι σε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, τα 2 χρόνια υπομονή για αυτόν τον παικτη είναι ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ.
Για να μην πω επικίνδυνα, (βλ.ΠΑΟΚ-Φενερ)

2.ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΘΟ: "Έλα μωρε, εδώ δεν έπιασε στον πανσερραικό θα πιασει σε μας ? "

(αλήθεια ο Γεωργίου πόσο χειρότερος είναι απο τον Σακελλαρίου??)

3.
ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΘΟ του υψηλού κασέ.(βλ.Σαλπιγγίδη)

NO OTHER COMMENT
black death

Δημοσίευση από black death »

Μπράβο.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι παίχτης χωρίς ταχύτητα,τεχνική και δύναμη αλλά άμα είναι παστελώνει στα π@πάρια μου και με την κατάσταση των υπόλοιπων επιθετικών μας, ας ξεκινάει και βασικός.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Όταν μίλαγε κάποιος για εσένα στον τωρινό εκλέκτορα εκείνος έκανε αμέσως πως σνιφάρει αέρα για να δείξει ότι το μυρίζεις το παστέλι. Αυτό είναι φυσικό χάρισμα αλλά όλα τα υπόλοιπα θέλουν δουλειά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”