33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης

Δημοσίευση από giapas »

teod1980 έγραψε:Εστιάζω στον αγώνα εγώ και όχι στην χρονική περίοδο...
Και εγώ!!!! Μεγαλύτερο κίνητρο από αγώνα μέσα στην έδρα του βρυκόλακα δε μπορώ να βρω !!!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Kαι σου λέω...αν βουλιάξει όπως το 0-3 με Ατρόμητο στην πρώτη του εμφάνιση;
Δε κάνει θα λέμε;
Ετσι πιστεύω...τώρα αν πρέπει να γίνει διαφορετικά τότε πάω πάσο...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω αν βουλιάξει η ομάδα ο κλαους θα είναι πραγματικά ο τελυταίος που θα του ζητηθούν ευθύνες , ακόμα κ να χάσει 3 πέναλτυ + 2 τετ α τετ....

Αν ήμουν προπονητής κ σκεφτόμουν να τον βάλω θα τον έπιανα απο Δευτέρα κ θα του λεγα...να σου πω αγόρι μου, στο ΟΑΚΑ θέλω να σε βάλω βασικό...δώστα όλα στις προπονήσεις κ ξεκινάς κορυφή στη λαγοφωλιά. Και θα έκοβα αντιδράσεις...

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο παικτης εχει (απο) δειξει πως δεν φοβαται...
Μυριζεται το γκολ απο μακρια..Τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αρκουδες...

Βεβαια υπαρχουν και καποιοι που οταν τον βαλει και δεν κανει τιποτα , θα τον βγαλουν αχρηστο υστερα απο απραξια αρκετων μηνων και με δειγμα ΕΝΑ μολις παιχνιδι...

Στην δε αντιθετη περιπτωση που μπει και βαλει και γκολ.. ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

moican4 έγραψε:
Βεβαια υπαρχουν και καποιοι που οταν τον βαλει και δεν κανει τιποτα , θα τον βγαλουν αχρηστο υστερα απο απραξια αρκετων μηνων και με δειγμα ΕΝΑ μολις παιχνιδι...
Αυτό λέω...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

giapas καλα τα λες αδερφε αλλα μερικοί θα περιμένουν στην γωνιά.
Και δεν μπορείς απο εναν παικτη που εχει να παιξει τοσο καιρο να σε βγαλει ασπρομαβροπροσωπο μεσα στπ λαγουμι ....θα το φαει το κραξιμο :opaokara:

εκτος και αν πεταξει κανα τεμαχιο .

ΠΣ. συζητάμε κατι που δεν προκιτε να γινει ποτε (τον να τον βαλουν δηλαδη)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Falegkos έγραψε:giapas καλα τα λες αδερφε αλλα μερικοί θα περιμένουν στην γωνιά.
....θα το φαει το κραξιμο
.... συζητάμε κατι που δεν προκιτε να γινει ποτε (τον να τον βαλουν δηλαδη)
Οντως φίλε μου κάποιοι θα βρεθούν να κράξουν.
Αλλά ακόμα κ με αυτό το ρίσκο , αν είσαι Κλάους δε θα ήθελες σαν τρελός να παίξεις?

Δε ξέρω , ίσως το βλέπω λάθος , αλλά έχω την αίσθηση ότι ο μικρός τέτοια ματς χρειάζεται γιατί είναι τέτοια η στοφα του. Εχει αρκιντια κ δε μασάει ... Σε αντίθεση με το Σάκη που έχει μεν σωματικά προσόντα αλλά δε βλέπω θράσος κ τσαγανό.

Οπως κ να έχει είμαστε μακάκες που τα γράφουμε αυτά γιατί όπως πολύ σωστά λέτε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι αστείο να λέμε ότι ο Αθανασιάδης που έχει να παίξει σε βασική ενδεκάδα κανένα χρόνο θα παίξει στο ντέρμπυ. Ας παίξει με Εορδαϊκό πρώτα και αν δείξει καλά στοιχεία να προωθηθεί.
Φαντάζεστε τον Δερμιτζάκη να βάζει βασικό τον μικρό και να χάνουμε το παιχνίδι με 3 ή 4 γκολ διαφορά;
Εδώ οι "επαΐοντες" θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πνοή γιατί μπαίνει στο τελευταίο τέταρτο ο Παπάζογλου!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Για τον Αθανασιάδη που γράφεται συχνά στον Τύπο, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στην επίθεση. Το σύστημα είναι τέτοιο, που αν βάλω έναν επιθετικό, θα αδικήσω κάποιον που θα μείνει εκτός. Το ξέρω ότι τον αδικώ, αλλά δεν φταίω εγώ".

Αν ποτε παιξεις εγω θα γινω αστροναυτης ..
Εσυ φταις Στεφανε οχι ο προπονητης ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ποιος αθανασιαδης ρε παιδια....το προβλημα της ομαδας ειναι οτι δεν παιζει ο αθανασιαδης δλδ?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

φΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ,ΕΧΟΥΜΕ "ΚΑΛΥΦΘΕΙ" ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ...

Αναφερθηκα στην απαντηση που εδωσε για τον παικτη φιλε μανιακε....

αστοχη και απαραδεκτη

αν τον βαλει θα αδικησει καποιον αλλον ,αλλα τον ιδιο που δεν τον χρησιμοποιει ναι μεν τον αδικει αλλα δεν φταιει επειδη θα μεινει ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.... :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

moican4 δεν το πα για σενα....γενικα το λεω ...γιατι ειδα και κτ δημοσιευματα ...λες και ειναι το προβλημα μας που δεν παιζει ο αθανασιαδης..δεν κοιταμε που τρωμε ηλιθια γκολ και οτι το πολυ ενα ημιχρονο παιχζουμε ποφερτα και μετα μας κανουν πλακα ολοι οι αντιπαλοι..
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

"Γράφετε γιατί δεν παίζει ο Αθανασιάδης. Ο σχηματισμός είναι τέτοιος που έχουμε έναν παίκτη στην κορυφή. Εχουμε τον Μουσλίμοβιτς, εχουμε τον Παπάζογλου, έχουμε και τον Αθανασιάδη. Εχουμε και τον Σαλπιγγίδη και τον Φιλομένο. Παίζουμε ένα διπλό αύριο. Πόσους θα βάλω 14 με 14; Αυτός που μένει από έξω τον αδικώ. Θα ψαχτώ για να το λύσω, αλλά δε φταίω εγώ."

Αυτό ειπε ο Δερμιτζακης..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

η ουσια απο αυτο που ειπε ο δερμι για το ροστερ εχει δικιο...το χουμε συζυτησει κια λλες φορες εδω....απαραδεκτο το 4 και 5ο στοπερ να παιρνουν 350 000 ....λαθος να χουμε τοσους μετριους φορ ..καλυτερα λιγοτερους και καλους..λαθος να χουμε τοσα λιγα χαφ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μπηκε με σακη επιθ διδυμο

μπηκε ορεξατος...ωραιες κινησεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”