mi8rio έγραψε:αυτό είναι το κακό αδερφέ...θυμάμαι τον νυν πρόεδρό μας τί κράξιμο έφαγε με τις αργές και ολόσωμες στροφές που έπαιρνε,ο οποίος όμως είχε αποδείξει και στη Ξάνθη αλλά και σε εμάς για την ποιότητά του και την ανάγκη προσαρμογής του παιχνιδιού στις ιδιαιτερότητές του ή το ατσούμπαλο-πλην όμως φιλότιμο-Τόργκελε και απορώ αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να στηρίζεις τόσο πολύ έναν παίχτη σαν τον Παπάζογλου...η ταπεινή μου άποψη είναι πως αν ο Αθανασιάδης αξίζει να "ψήνεται" και να κάνει το αγροτικό του στα χωράφια της Β΄εθνικής, τότε λυπάμαι αλλά ο Παπάζογλου πρέπει να αποδείξη στην ομάδα ΠΑΟΚ Β΄αν αξίζει να φοράει τον Δικέφαλο στο στήθος....
Ο Βρύζας ήταν ο Ίβιτς της εποχής του, μέχρι κι εγώ το θυμάμαι που τότε ήμουν κοντά στα 10... Όλοι αυτόν έκραζαν.
Στηρίζω τον Παπάζογλου γιατί τον πιστεύω ως παίχτη και θεωρώ λάθος τη σύγκρισή του με τον Αθανασιάδη. Όχι μόνο γιατί παίζουν σε διαφορετική θέση αλλά και γιατί, όπως ήδη ειπώθηκε, ο Παπάζογλου έπαιξε στον Άρη, τους ξελάσπωσε μάλιστα και σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, και το πρόβλημά του δεν είναι η έλλειψη παραστάσεων αλλά η απραξία στην οποία τον υποχρέωσαν και ο Άρης και τα πόδια του.