33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Στέφανος Αθανασιάδης

Δημοσίευση από gash04 »

crabsody να τα λες όλα.
Έχεις και τον μαλάκα τον Βρύζα και τον μαλάκα τον Ζαγοράκη ευτυχώς έφυγε αυτός ο άσχετος που τον στηρίζουν ακόμα τα ντούβλα!
Μα καλά δεν τα βλέπουν?
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Sera4 έγραψε:γιατι αλλη η ιστορια του ΠΑΟΚ και αλλη των σερρων..και ο γαυρος δεν θα επαιζε ετσι σε καμια περιπτωση αν επαιζε με τον ΠΑΟΚ...μην μικρενετε τον ΠΑΟΚ ρεεεεεεεεεεε...δεν τους ειδατε σημερα μετα το 2-1 συνθηματα για τον ΠΑΟΚ φωναζαν οι λωκογαυροι αυτο δειχνει ποσο σε υπολογιζουν...

υγ ρε καγκουρα αθανασιαδη αντι να εχεις μια φανελα του ΠΑΟΚ απο μεσα να πας να πανηγυρισεις μετα το γκολ μπροστα στους γαυρους καθεσαι και μαλακιζεσαι :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ο Πανσερραϊκος με την μικρη ιστορια ομως εκανε τους γαβρους φουρφουρι (και αυτα περι διαφορετικης αποδοσης των γαβρων εγω τα ακουω βερεσε,λες και σημερα δεν ηθελαν να κερδισουν,για τουρισμο πηγαν),την ωρα που ο ΠΑΟΚ με την ιστορια που εχει κρεμαστηκε απο τα δοκαρια μεσα στην Τουμπα οταν προηγηθηκε στο...9',και σε καθε ντερμπι οι κουραδες φουσκωνουν τις καλτσες μας.Α ναι ξεχασα,θεμα μπατζετ,δεν εχουμε Περουκα εμεις.Τελικα μαλλον ο ΠΑΟΚ μικραινει τον ΠΑΟΚ,οχι εμεις.Απο τη μια πανηγυριζω την νικη της πατριδας και το μεγαλειωδες κλαρινο του δαφνοτσιμπουκωμενου κι απο την αλλη σκεφτομαι τα δικα μας και μου 'ρχεται να κλαψω.Τεσπα,συγχαρητηρια στο ΠΑΟΚτσακι μας για την γκολαρα που πετυχε και ας τα δουν αυτα οι δικοι μας οι χεστηδες,ας δουν το παθος των παιδιων του Πανσερραϊκου και τα δικα τους ρεζιλικια μεσα στο χορταρι,αλλα να ειναι προετοιμασμενοι και για αυριο μην κανουμε κι εμεις κανενα μπουλκουμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Τρί 27 Οκτ 2009, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Ο Ζαγοράκης δεν είναι ο αλάνθαστος. Ούτε ο Βρύζας φυσικά αλλά σε αυτόν ελπίζω περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεκτό :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

LittleJohn έγραψε:
Sera4 έγραψε:γιατι αλλη η ιστορια του ΠΑΟΚ και αλλη των σερρων..και ο γαυρος δεν θα επαιζε ετσι σε καμια περιπτωση αν επαιζε με τον ΠΑΟΚ...μην μικρενετε τον ΠΑΟΚ ρεεεεεεεεεεε...δεν τους ειδατε σημερα μετα το 2-1 συνθηματα για τον ΠΑΟΚ φωναζαν οι λωκογαυροι αυτο δειχνει ποσο σε υπολογιζουν...

υγ ρε καγκουρα αθανασιαδη αντι να εχεις μια φανελα του ΠΑΟΚ απο μεσα να πας να πανηγυρισεις μετα το γκολ μπροστα στους γαυρους καθεσαι και μαλακιζεσαι :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ο Πανσερραϊκος με την μικρη ιστορια ομως εκανε τους γαβρους φουρφουρι (και αυτα περι διαφορετικης αποδοσης των γαβρων εγω τα ακουω βερεσε,λες και σημερα δεν ηθελαν να κερδισουν,για τουρισμο πηγαν),την ωρα που ο ΠΑΟΚ με την ιστορια που εχει κρεμαστηκε απο τα δοκαρια μεσα στην Τουμπα οταν προηγηθηκε στο...9',και σε καθε ντερμπι οι κουραδες φουσκωνουν τις καλτσες μας.Α ναι ξεχασα,θεμα μπατζετ,δεν εχουμε Περουκα εμεις.Τελικα μαλλον ο ΠΑΟΚ μικραινει τον ΠΑΟΚ,οχι εμεις.Απο τη μια πανηγυριζω την νικη της πατριδας και το μεγαλειωδες κλαρινο του δαφνοτσιμπουκωμενου κι απο την αλλη σκεφτομαι τα δικα μας και μου 'ρχεται να κλαψω.Τεσπα,συγχαρητηρια στο ΠΑΟΚτσακι μας για την γκολαρα που πετυχε και ας τα δουν αυτα οι δικοι μας οι χεστηδες,ας δουν το παθος των παιδιων του Πανσερραϊκου και τα δικα τους ρεζιλικια μεσα στο χορταρι,αλλα να ειναι προετοιμασμενοι και για αυριο μην κανουμε κι εμεις κανενα μπουλκουμ
ναι αλλα οπως εξηγησα η μικρη ομαδα παει ανεμελη κοντρα στο γαυρο ενω ο ΠΑΟΚ ξερει οτι εχει ενα λαο στη γωνια που περιμενει οπως και απο την αλλη αλλιως θα δει το ματς ο γαυρος...πχ στο ολυμπιακος παναθηναικος περιμενεισ να παιξει ο βαζελος σαν τον εργοτελη??σαν τον ΠΑΟΚ θα παιξει...και απο την αλλη περιμενεις ο γαυρος να παιξει οπως σημερα???με τπτ...μη κοροιδευομαστε παντου ισχυει οτι το κυπελλο ειναι ο θεσμος των εκπληξεων παρε παραδειγμα και την αγγλια οπου αποκλειονται απο ομαδες γ-δ εθνικης...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

desperando έγραψε:και για πιτε μου σας παρακαλω , εγω γιατι δεν μπορω να νιωσω αυτο που ενιωσε ο οπαδος τον Σ΅ερρων σημερα, τι παραπανω εχουν αυτοι?γιατι δεν μπορω να δω τους παιχτες της ομαδας μου να παιζουν με τετοια πιστη για την νικη?γιατι σημερα δεν επαιξε ρολο η διαφορα στο μπατζετ των δυο ομαδων? μπορω να γραφω ερωτησεις μια ωρα , τελος παντων μπραβο σου παιχτουρα μου φαινετε οτι δουλευεις σκληρα
Αδερφέ πρώτον τον Πανσερραικο τον ψιλο-υποτιμισε ο θρηνος κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ με τον ΠΑΟΚ. Δεύτερον ο Πανσερραικος έπαιξε ποιο απελευθερωμένα γιατί απλά και κλαρίνο να έκανε δεν θα τους έλεγε κανείς τίποτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την έλειψη αγχους. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξέρουν ότι άμα δεν πάρουν βαθμό ή βαθμούς θα υπάρξει μουρμούρα και αυτο σημαίνει οτί δεν μπορούν να είναι και πολύ χαλαροί.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί λόγοι που συμβάλουν ωστέ να μην μπορούμε να παρουμε τα ντέρμπυ. Ένας απο αυτούς κατα την γνώμη μου είναι οτι δεν έχουμε τον παίκτη που να πάρει την ομάδα στην πλάτη του σε μια άσχημη εμφάνιση(όπως πχ ο Τοροσίδης στον γαυρο η ο Κατσουράνης στον βαζελο). Από την άλλη ίσως και να μην έχουμε την απαιτούμενη ποιότητα για να κοντράρουμε στα ίσα τα ρόστερ τους. Είναι πολλά τα ερωτηματικά..

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν γίνετε να βάζουμε ως κριτήριο τον Πανσερραικο σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Sera4 έγραψε: ναι αλλα οπως εξηγησα η μικρη ομαδα παει ανεμελη κοντρα στο γαυρο ενω ο ΠΑΟΚ ξερει οτι εχει ενα λαο στη γωνια που περιμενει οπως και απο την αλλη αλλιως θα δει το ματς ο γαυρος...πχ στο ολυμπιακος παναθηναικος περιμενεισ να παιξει ο βαζελος σαν τον εργοτελη??σαν τον ΠΑΟΚ θα παιξει...και απο την αλλη περιμενεις ο γαυρος να παιξει οπως σημερα???με τπτ...μη κοροιδευομαστε παντου ισχυει οτι το κυπελλο ειναι ο θεσμος των εκπληξεων παρε παραδειγμα και την αγγλια οπου αποκλειονται απο ομαδες γ-δ εθνικης...

Θα παιξει ο βαζελος σαν τον ΠΑΟΚ;Παρα πολυ αμφιβαλλω.Μας εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι αν παμε να παιξουμε λιγο μπαλιτσα (οχι και πολλα πραγματα,ουτε φουλ επιθεση ουτε τιποτα τετοια,αλλα ας δουμε και 10 πασες βρε αδερφε,εναν αυτοματισμο,λιγο παθος απο τους παιχτες) και να κανουμε λιγο παιχνιδι θα φαμε 5 γκολ,λες και ειμαστε δεν ξερω κι εγω ποσα ετη φωτος κατωτεροι.Αν τοτε αυτες ειναι οι διαφορες μας και αυτη ειναι πραγματικα η ομαδα του ΠΑΟΚ,οχι για πρωταθλητισμο δεν ειμαστε,ουτε για τα play-off δεν ξερω αν ειμαστε.

Οσο για τις εκπληξεις,εκπηξεις-εκπληξεις,αλλα μια ο Εργοτελης,μια ο Πανσερραϊκος,μια η Καβαλα,μια ο Πανθρακας,μια ο καθε πικραμενος κανει συνεχεια "εκπληξεις",αν οχι στο αποτελεσμα τουλαχιστον στην μορφη του αγωνα κι εμεις εχουμε καθαρα Δευτερα σε καθε ντερμπι (που πλεον μονο στα χαρτια ειναι ντερμπι).Η για το πως θα παιξουν στα ντερμπι ο βαζελο και ο γαβρος,τους ειδαμε ποτε πως θα παιζουν στα μεταξυ μας παιχνιδια;Εμ,αμα του περιμενουμε παντα κρεμασμενοι απο τα δοκαρια με την Μπαρτσελονα θα μοιαζουν,λογικο ειναι.Περσι στην Τουμπα με τον βαζελο και την ΑΕΚ στο πρωταθλημα και με τον βαζελο στα play off που παιξαμε λιγο μπαλιτσα μονο διαστημικες ομαδες δεν τους ειδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Τρί 27 Οκτ 2009, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη επιτρεπονται ποστ που αναφερονται με τοσο προσβλητικες εκφρασεις στον προπονητη της ομαδας, με την ανοχη moderators..κριμα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

LittleJohn έγραψε:Θα παιξει ο βαζελος σαν τον ΠΑΟΚ;Παρα πολυ αμφιβαλλω.Μας εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι αν παμε να παιξουμε λιγο μπαλιτσα (οχι και πολλα πραγματα,ουτε φουλ επιθεση ουτε τιποτα τετοια,αλλα ας δουμε και 10 πασες βρε αδερφε,εναν αυτοματισμο,λιγο παθος απο τους παιχτες) και να κανουμε λιγο παιχνιδι θα φαμε 5 γκολ,λες και ειμαστε δεν ξερω κι εγω ποσα ετη φωτος κατωτεροι.Αν τοτε αυτες ειναι οι διαφορες μας και αυτη ειναι πραγματικα η ομαδα του ΠΑΟΚ,οχι για πρωταθλητισμο δεν ειμαστε,ουτε για τα play-off δεν ξερω αν ειμαστε
και ομως δεν χρειαζεται να το πω εχει φανει απο τα μεταξυ τους παιχνιδια φιλε μου...ή οταν μας κερδιζε ο γαυρος κατω 4-3 τοτε με ντουσαν μπαγεβιτς δε λεγαμε ολοι τρυπιοι πισω παιζουμε χωρις αμυνα κλπ??οτι και να κανεις αμα χανεις τα ιδια πραγματα θα λεγονται..τελος...για να μην ξεφευγουμε κιολας πολυ καλη η καρφωτη του στεφανου σημερα.. :D :D
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Ξέρει τι κάνει ο προπονητής της ομάδας, έχει γνώση (η απόγνωση) όπως και με τον Μαλεζά που τον έχει στον Πάγκο για να παίζει ο Τσιρίλο και ο Σαβίνι... :whatever: :whatever:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλά βρε LoverBoy όταν όλοι κράζανε τον Μαλεζά πριν 2 χρόνια μπορείς να το δεις στην αρχή του τόπικ ποιος τον στήριξε τον Μαλεζά εγώ?
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Άλλωστε ο Μαλεζάς είναι γνωστό αριστερό μπακ.

Ο Αθανασιάδης φαίνεται να είναι το μέλλον. Για να δούμε... Έχει ψωμί ακόμα το πρωτάθλημα της Β.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ποιος τον μαμαει τον κλαους μωρε...... "αφήστε τον να ψηθεί" ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΗΛΟΣ¨και θα παίρνει κεφαλιές........

και το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ πηδάει μανες εκεις.

α ρε ΠΑΟΚ φατα τα παιδια σου.,

και μην μου πειτε οτι δεν φωνάζαμε απο την στιγμή που έφυγε ετσι.........

ξερη ο Σαντος....αστο να ψηθεί τωρα και να καούμε εμεις με ιβιτς επίθεση και αλλους 3 επιθετικούς που μονο ο ενας σκοράρει που και που.

αδύνατε και αδύναμε κλαους :opaokara: :opaokara:
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Pegasus1589 έγραψε:Άλλωστε ο Μαλεζάς είναι γνωστό αριστερό μπακ.

Ο Αθανασιάδης φαίνεται να είναι το μέλλον. Για να δούμε... Έχει ψωμί ακόμα το πρωτάθλημα της Β.
Δεν ήξερα οτι ο Ολυμπιακός παίζει στη Β Εθνική... Ούτε οτι ο Τσιρίλο είναι αριστερό μπακ...Μάλιστα... :whatever:
gash04 έγραψε:Καλά βρε LoverBoy όταν όλοι κράζανε τον Μαλεζά πριν 2 χρόνια μπορείς να το δεις στην αρχή του τόπικ ποιος τον στήριξε τον Μαλεζά εγώ?
Ποιός τον στήριξε??? Ο εαυτός του και οι εμφανίσεις του μέσα στο γήπεδο...

Να σε πω κάτι φιλαράκι... Κάντε και λίγο κριτική στο Ζήση στον Τεο και στον Τσάντος, δε βλάπτει... ΈΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ αν εσείς παρέα με τους δημοσιολάγνους θέλετε να τα παρουσιάζεται όλα επιτυχίες πάω πάσο...

Διασκεδάστε τώρα με τον ΠΑΟΚ που έχει μείνει χωρίς επιθετικούς και περιμένετε με κομμένη την ανάσα να βάλει ο Μουσλί κανένα γκόλ μετά απο κανα χρόνο για να πείτε... είδες.... ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ...

Ας ασχοληθούμε και με κάτι σοβαρό, να ονομάσουμε ΤΕΟ το προπονητικο?
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Loverboy, για να παίξει κάποιος στον ΠΑΟΚ, πρέπει πρώτα να έχει δείξει κάτι σε άλλη, μικρότερη ομάδα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό, έχεις την κατανόησή μου.

Του χρόνου ελπίζω ότι θα είναι πανέτοιμος ο Αθανασιάδης να παίξει στον ΠΑΟΚ όχι πια ως παιδί αλλά ως παίχτης που μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από αυτόν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”