33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: Στέφανος Αθανασιάδης
Στις κερκίδες του γηπέδου των Σερρών βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Ζήσης Βρύζας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρακολούθησε την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με το Διαγόρα Ρόδου και είδε τους Δημήτρη Κυριακίδη, Βαγγέλη Γεωργίου (αγωνίστηκε ως αλλαγή) και Στέφανο Αθανασιάδη που αγωνίζονται στους γηπεδούχους ως δανεικοί.
Μετά τη μετακίνησή του στον προεδρικό θώκο η θέση του τεχνικού διευθυντή έμεινε κενή, όμως ο Βρύζας δείχνει να παραμένει «ενεργός» και σε αυτόν το ρόλο. Και το ταξίδι στις Σέρρες το επιβεβαιώνει. Ο νέος τραυματισμός του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς σε συνδυασμό με τη δυστοκία των επιθετικών του «δικέφαλου» κάνουν πολλούς να αναπολούν τον 21χρονο επιθετικό, που σύμφωνα με το μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού δεν «χωρούσε» στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος και γι' αυτό παραχωρήθηκε ως δανεικός.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=5199700
Μετά τη μετακίνησή του στον προεδρικό θώκο η θέση του τεχνικού διευθυντή έμεινε κενή, όμως ο Βρύζας δείχνει να παραμένει «ενεργός» και σε αυτόν το ρόλο. Και το ταξίδι στις Σέρρες το επιβεβαιώνει. Ο νέος τραυματισμός του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς σε συνδυασμό με τη δυστοκία των επιθετικών του «δικέφαλου» κάνουν πολλούς να αναπολούν τον 21χρονο επιθετικό, που σύμφωνα με το μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού δεν «χωρούσε» στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος και γι' αυτό παραχωρήθηκε ως δανεικός.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=5199700
- ΑποστόληςΑ
Με βάση τη λογική Κώστα, πράγματι δεν χωρούσε ο Στέφανος ανάμεσα σε τέσσερις φορ (+ Αναστασάκος). Ποιός όμως μπορούσε να φανταστεί ότι θα είχαμε τέτοιο πρόβλημα με τους τραυματισμούς;
Η επιλογή που έπρεπε να κάνει η διοίκηση ήταν αν θα κρατούσε τον Στέφανο, ή τον Παπάζογλου. Προτίμησε τον δεύτερο. Εγώ δεν την κακίζω επειδή ο Σάκης είναι ακόμη ανύπαρκτος ούτε και πρόκειται εκ του ασφαλούς να κάνω κριτική.
Δεν είδα το παιχνίδι χθες, αλλά ο Πανσερραϊκός πρέπει να ήταν ψιλοχάλιας. Ο δε Κυριακίδης, από τις φάσεις που είδα, είχε τρεις άστοχες εξόδους (0-1, 0-2 και πέναλτυ), πριν αποκρούσει το πέναλτυ.
Η επιλογή που έπρεπε να κάνει η διοίκηση ήταν αν θα κρατούσε τον Στέφανο, ή τον Παπάζογλου. Προτίμησε τον δεύτερο. Εγώ δεν την κακίζω επειδή ο Σάκης είναι ακόμη ανύπαρκτος ούτε και πρόκειται εκ του ασφαλούς να κάνω κριτική.
Δεν είδα το παιχνίδι χθες, αλλά ο Πανσερραϊκός πρέπει να ήταν ψιλοχάλιας. Ο δε Κυριακίδης, από τις φάσεις που είδα, είχε τρεις άστοχες εξόδους (0-1, 0-2 και πέναλτυ), πριν αποκρούσει το πέναλτυ.
εγω ακομη δεν καταλαβαίνω γιατι τα δικα μας παιδια τα στέλνουμε αλλου και παίρνουμε παικτες απο άλλους ενω ΔΕΝ ειναι καλύτερη (όπως φαίνεται μεχρι τωρα).
Δεν μπορω να ακούω αλλο αυτο το "ειναι μικρος" και ο μιτρογλου μικρός ηταν αλλα πειρε τις ευκαιρίες του στον γαυρο που ειναι και πιο ψηλα απο εμας και έγινε παικτης.
να ψηθεί εδω να ψηθεί εκει.....αν δεν τον εχει ο σαντος να του μαθει τον τροπο παιχνιδιού του δεν μου λεει τιποτα να ψηθεί αλλου.
Το παιζει εχει οτι λείπει απο την ομάδα μας αυτην την στιγμή.αυτο που πρεπει να εχει ο καθε μα καθε επιθετικός.
Δεν μπορω να ακούω αλλο αυτο το "ειναι μικρος" και ο μιτρογλου μικρός ηταν αλλα πειρε τις ευκαιρίες του στον γαυρο που ειναι και πιο ψηλα απο εμας και έγινε παικτης.
να ψηθεί εδω να ψηθεί εκει.....αν δεν τον εχει ο σαντος να του μαθει τον τροπο παιχνιδιού του δεν μου λεει τιποτα να ψηθεί αλλου.
Το παιζει εχει οτι λείπει απο την ομάδα μας αυτην την στιγμή.αυτο που πρεπει να εχει ο καθε μα καθε επιθετικός.
- ΑποστόληςΑ
Ο Μήτρογλου φέτος επωφελήθηκε από τον τραυματισμό του Derbyshire και είναι το 2ο σέντερ φορ, πίσω από τον Ντιόγκο. Και στην αρχή που ο Βραζιλιάνος σερνόταν έπαιζε βασικός. Ο Αθανασιάδης θα ήταν ο 5ος, πίσω από Μουσλι, Lucio, Ηλία και Σάκη.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΑΑΑΑ!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
Έπρεπε να παίξω σε κάνα στοίχημα!!!
Το έλεγα, το έλεγα, το έβλεπα και τελικά το κάρφωσε!!!Έχει την αίσθηση του γκολ!!!
Ακόμα 2-0 είναι στο 65'

Το έλεγα, το έλεγα, το έβλεπα και τελικά το κάρφωσε!!!Έχει την αίσθηση του γκολ!!!
Ακόμα 2-0 είναι στο 65'

χαχαχα 3-1 και με 10 ο γαυρος....πραγματικα δεν νομιζω να εχει ξαναγινει αυτο ...τουλαχιστον τα τελευταια 15 χρονια...και οι εποπτες σχεδον αλανθαστοι μπραβο και παλι μπραβο
- desperando
- Επικοινωνία:
και για πιτε μου σας παρακαλω , εγω γιατι δεν μπορω να νιωσω αυτο που ενιωσε ο οπαδος τον Σ΅ερρων σημερα, τι παραπανω εχουν αυτοι?γιατι δεν μπορω να δω τους παιχτες της ομαδας μου να παιζουν με τετοια πιστη για την νικη?γιατι σημερα δεν επαιξε ρολο η διαφορα στο μπατζετ των δυο ομαδων? μπορω να γραφω ερωτησεις μια ωρα , τελος παντων μπραβο σου παιχτουρα μου φαινετε οτι δουλευεις σκληρα
γιατι αλλη η ιστορια του ΠΑΟΚ και αλλη των σερρων..και ο γαυρος δεν θα επαιζε ετσι σε καμια περιπτωση αν επαιζε με τον ΠΑΟΚ...μην μικρενετε τον ΠΑΟΚ ρεεεεεεεεεεε...δεν τους ειδατε σημερα μετα το 2-1 συνθηματα για τον ΠΑΟΚ φωναζαν οι λωκογαυροι αυτο δειχνει ποσο σε υπολογιζουν...
υγ ρε καγκουρα αθανασιαδη αντι να εχεις μια φανελα του ΠΑΟΚ απο μεσα να πας να πανηγυρισεις μετα το γκολ μπροστα στους γαυρους καθεσαι και μαλακιζεσαι

υγ ρε καγκουρα αθανασιαδη αντι να εχεις μια φανελα του ΠΑΟΚ απο μεσα να πας να πανηγυρισεις μετα το γκολ μπροστα στους γαυρους καθεσαι και μαλακιζεσαι

Και που έβαλε....... Μπράβο Στέφανε. Και στα υπόλοιπα παιδια βέβαια..
Προβλέπω αύριο.. : Ο αδίστακτος Χαραλαμπίδης δεν σεβάστηκε(ασέλγησε) (σ)τον "τραυματία" ολυμπιακο...
χα χα χα

Προβλέπω αύριο.. : Ο αδίστακτος Χαραλαμπίδης δεν σεβάστηκε(ασέλγησε) (σ)τον "τραυματία" ολυμπιακο...
χα χα χα

- nyxteridas
Μέχρι στιγμής ο Αθανασιάδης, φαίνεται να βάζει τα γυαλιά σε όσους επέλεξαν να τον παραχωρήσουν στον Πανσερραϊκό για να «ψηθεί», για να αποκτηθεί στην θέση του ένας άλλος ακόμη πιο «ωμός» ποδοσφαιριστής. Ο νεαρός αράζει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του δίνονται καθώς σαφώς κι έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε ένα πιο «χαλαρό» περιβάλλον και το σίγουρο είναι ότι όταν αποφασισθεί η επιστροφή, θα διαθέτει τουλάχιστον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ( η οποία και σαφώς κατακερματίστηκε με την επιλογή της παραχώρησης του) Βέβαια χρειάζεται να δουλέψει πολύ ακόμη, διότι φαίνεται να έχει λείψεις σε βασικούς τομείς (δύναμη, λίγο στην τεχνική), ωστόσο έχει ένα τεράστιο προσόν, που από μόνο του μπορεί να σε κάνει να σταθείς επάξια σε οποιαδήποτε ομάδα. Το βασικό προσόν που χρειάζεται για να γίνεις επιθετικός, αυτό της αίσθησης του γκολ, το ένστικτο που σε κάνει να είναι κλάσματα πιο μπροστά από όλους, στην σκέψη. Σε κάποιες περιπτώσεις που θυμίζει λίγο Ινζάγκι, ο οποίος αν και άμπαλος, είναι πραγματικά ο μεγαλύτερος επιθετικός που πέρασε ποτέ από τα γήπεδα, όσων αφορά την ευστοχία του και την αποτελεσματικότητά του, σε σχέση και με τα μη προσόντα του. Το αστείο της υπόθεσης, είναι ότι οι Σερραίοι δεν είναι και τρελά ενθουσιασμένοι( άλλοι από κει) από τον μικρό, οποίος όμως βρίσκεται πάντα εκεί που χρειάζεται για να τους ξελασπώσει. Πλάκα πλάκα στην πλάκα έτσι πως είμαστε το κόβω να γυρνάει άρον άρον τον Ιανουάριο
Γιατί εσύ έχεις στον πάγκο τον κοιμισμένο, τον ηττοπαθή Πορτογάλοdesperando έγραψε:και για πιτε μου σας παρακαλω , εγω γιατι δεν μπορω να νιωσω αυτο που ενιωσε ο οπαδος τον Σ΅ερρων σημερα, τι παραπανω εχουν αυτοι?γιατι δεν μπορω να δω τους παιχτες της ομαδας μου να παιζουν με τετοια πιστη για την νικη?γιατι σημερα δεν επαιξε ρολο η διαφορα στο μπατζετ των δυο ομαδων? μπορω να γραφω ερωτησεις μια ωρα , τελος παντων μπραβο σου παιχτουρα μου φαινετε οτι δουλευεις σκληρα