33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: Στέφανος Αθανασιάδης
αυτό πιστεύω εδώ και καιρό για το klaus.Ίσος είναι καλύτερα αλλα να πάει σε ομάδα που να παίζει κιόλας.
Το γκόλ τόχει,δε το συζητάμε..
Αλλά άν τον αφήσεις μόνο στην επίθεση θα τον φάνε ζωντανο..
Και με παρτενέρ φαίνεται μπερδεμένος.
Περιέργη φάση ο μικρός αλλα αδιαμφισβίτητα παιχτούρα.
Αλλά άν τον αφήσεις μόνο στην επίθεση θα τον φάνε ζωντανο..
Και με παρτενέρ φαίνεται μπερδεμένος.
Περιέργη φάση ο μικρός αλλα αδιαμφισβίτητα παιχτούρα.
Το έχει το γκολ αλλα χρειάζεται να δυναμώσει ακόμα,τότε θα μιλάμε για πολύ καλο for.
- Athanasiadhs
Το πουλέν καθάρισε το δεύτερο φιλικό με τον Πανθρακικό...
Έτσι τον θέλω ετοιμοπόλεμο σε περίπτωση που χρειαστεί να καθαρίσει κανα παιχνιδάκι στα play off...

Έτσι τον θέλω ετοιμοπόλεμο σε περίπτωση που χρειαστεί να καθαρίσει κανα παιχνιδάκι στα play off...

Είναι κρίμα το παιδί γιατί είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερος του Παπάζογλου και αδικημένος στο φετινό ΠΑΟΚ.Ελπίζω να μείνει του χρόνου και να πάει ακόμη καλύτερα...

αν δεν παρει λιγο ογκο ο μικρος δεν τον βλεπω να παιζει...
Οτι εχει μεγαλο ταλεντο ειναι σιγου σιγουρο αλλα ειναι πολυ αδυνατος και αρκετα αδυναμος.
Οτι εχει μεγαλο ταλεντο ειναι σιγου σιγουρο αλλα ειναι πολυ αδυνατος και αρκετα αδυναμος.
δεν μπορω να καταλάβω γιατι στον ΠΑΟΚ ενας τετοιος παιχταράς πρεπει να παρει "ογκο"¨και στον γαυρο ενας ντερμπισαιρ που τον περνει ο αερας μπενει και παιζει και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ σκορερ οπος και ο κλαους.
μια χαρα αερινο στιλ εχει εγω τον παω γιατι ειναι μικρος και παικταρας.
μια χαρα αερινο στιλ εχει εγω τον παω γιατι ειναι μικρος και παικταρας.
Με κεφαλια. Χθές ήταν πολύ καλός.ολόσωστος και με πολύ καλές κινήσεις τόσο σαν σεντερ φορ όσο και δεξιά οταν βγήκε ο Λάκης
Ο Κλάους είναι παιχταράς με έμφυτο χάρισμα σκόρερ. Καλό θα ήταν να είχε όγκο που λένε, αλλά δύσκολα να πάρει. Φαίνεται ότι από φύση του είναι μικροκαμωμένος με λεπτή γραμμή. Ελπίζω να τον δώσουμε 1 χρόνο δανεικό και να κάνει γεμάτη σεζόν με άνω των 20 συμμετοχών βασικός. Ο πανσεραϊκός είναι ότι πρέπει. Εκεί θα αποδείξει την αξία του. Στον ΠΑΟΚ δίνεται προτεραιότητα στην εξέλιξη των 30+ παικτών
Καλά δεν θα τον κάνουμε και αρσιβαρίστα.
Απλά θέλει δουλειά το παιδί μας.
Πρέπει και ο ίδιος να δουλέψει.
Ένα διαμάντι αν δεν το κατεργαστείς ακατέργαστο θα μείνει και η αξία του θα περιοριστέι μόνο στην λέξη ταλέντο.
Πρέπει να παίζει βασικός σε μια ομάδα όποια και να είναι αυτή.
Απλά θέλει δουλειά το παιδί μας.
Πρέπει και ο ίδιος να δουλέψει.
Ένα διαμάντι αν δεν το κατεργαστείς ακατέργαστο θα μείνει και η αξία του θα περιοριστέι μόνο στην λέξη ταλέντο.
Πρέπει να παίζει βασικός σε μια ομάδα όποια και να είναι αυτή.
Αν έχει και καλή κεφαλιά, τι άλλο θέλουμε???Odi έγραψε:Ψηλοκρεμαστή κεφαλιά αδερφέ,απ ότι λένε πολύ όμορφο..Μέγαλος παίκτης...