33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Δεν ξερω ποσοι απο σας το καταλαβατε αλλα εχθες μεσα στο σαπιο μηλο...

ο... μικρος εγινε... ΑΝΤΡΑΣ

Για αυτο ας σταματησουμε σιγα σιγα τα "μπραβο μικρε" και τα "Σαντος βαλε τον πιτσιρικα μεσα και ας σκεφτουμε οτι ο Κλαους ειναι ενας παικτης της ομαδαρας μας που οταν του το ζηταει ο προπονητης του οφειλει να προσφερει. Δεν του κανει χαρη κανενας Σαντος οταν τον βαζει να παιζει και δεν τον αδικει οταν τον εχει στον παγκο ή στην εξεδρα. Πλεον απο χθες ειπε στον προπονητη του οτι κ. Σαντος δε μασαω ξερω οτι δεν ειμαι τοσο δυνατος (ακομα), δεν εχω πολλες εμπειριες (ακομα) αλλα ειμαι μελος αυτης της ομαδας και αρα ειμαι και γω αντρας οπως και οι αλλοι συμπαικτες μου οποτε οτι ωρα επιλεξεις εγω δε μασαω.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στα «ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ» και υποστήριξε ότι απέφυγε να δει τα περισσότερα πέναλτι που είχαν εκτελέσει οι συμπαίκτες του πριν έρθει η δική του σειρά. Ήθελε να παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένος. Και να κάνει το καθήκον του «Δεν είναι και εύκολο να εκτελέσεις ένα πέναλτι, σε αγώνα Κυπέλλου μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Είμαι μόλις 20 χρονών και σίγουρα η εμπειρία της συμμετοχής μου είναι μεγάλη. Ήμουν ψύχραιμος και σκόραρα. Αυτό έπρεπε να κάνω και αυτό έκανα. Έβλεπα τους οπαδούς του Άρη που με αποδοκίμαζαν, όμως συγκεντρώθηκα στον εαυτό μου. Έστησα την μπάλα και εκτέλεσα. Εκείνη τη στιγμή δε σκέφτεσαι τίποτα. Εκτελείς. Ήταν μία μοναδική εμπειρία. Εμείς θέλαμε την πρόκριση πιο πολύ από τον αντίπαλό μας.

Πίστευα πολύ ότι θα περάσουμε, όπως βεβαίως και όλοι οι συμπαίκτες μου, που έδειξαν απίστευτο πάθος κατά τη διάρκεια του αγώνα και ψυχραιμία στα πέναλτι. Βέβαια, στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Πήγαμε στα πέναλτι, φθάσαμε στο 5-5 και συνεχίστηκε η διαδικασία. Σε τρία ματς με τον Άρη στην κανονική διάρκεια δε σημειώθηκε γκολ. Το κρατούσαμε για τα πέναλτι. Πέτυχα το γκολ, φίλησα τον δικέφαλο στο στήθος και έκανα αυτήν την κίνηση της σιωπής στους φιλάθλους του Άρη. Μου βγήκε αυτό το συναίσθημα και έτσι ενήργησα».

Πώς ένιωσες όταν κερδίσατε την πρόκριση;

«Δεν μπορείς να περιγράψεις τόσο απλά τι νιώθεις. Είναι κάτι μαγικό αυτό που συνέβη. Πίστευα και πιστεύω ότι μπορώ να πάρω χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα και έχω αυτήν την υπομονή να περιμένω. Ήταν κάτι εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε και αργά το βράδυ. Όταν επιστρέψαμε στην Τούμπα και αντικρίσαμε χιλιάδες φιλάθλους να μας περιμένουν. Μας χειροκρότησαν και τους ευχαριστούμε πολύ».

Όταν κατευθυνόσουν για να εκτελέσεις το πέναλτι, τι σου είπαν οι συμπαίκτες σου;

«Πάμε Κλάους, μη μασάς’. Εκείνη τη στιγμή όμως είχα βουλωμένα τα αυτιά μου και δε νοιαζόμουν για τίποτα άλλο».

Αυτή η υπομονή που δείχνεις από την αρχή της σεζόν, καθώς δεν έχεις πολλά λεπτά συμμετοχής στην ομάδα, θα σε δικαιώσει;

«Μακάρι να έρθει η μέρα μου. Εγώ προπονούμαι κανονικά, ακολουθώ τις εντολές του προπονητή μου και δεν το κρύβω ότι περιμένω να μου δοθεί η ευκαιρία για να αγωνισθώ. Προκριθήκαμε στους “8” του Κυπέλλου και πλέον μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη την Κυριακή στην Τούμπα. Θα έχουμε απουσίες, οπότε θα πρέπει να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Πρώτα ο Εργοτέλης και ύστερα ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό».

http://www.gazzetta.gr/content/view/23616/2/

:?
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Re: Στέφανος Αθανασιάδης

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Μπράβω στον μικρό!!! Πιστεύ πως είναι από τους πιο καλούς μικρόυς ελληνες παίχτες στην Ελλάδα...
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

συνέχισε παιχταρά μου συνέχισε....χαμηλά το κεφάλι, με ταπεινότητα συνέχισε να δουλεύεις και θα δείς......
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Είχε πει ο Στεφανάρας στην συνέντευξη που του πήραμε, ότι όνειρό του ήταν να βάλει γκολ στην Τούμπα ..
Τα κατάφερε ο παιχταράς και μας έδωσε ουσιαστικά τη νίκη. Άξιος ...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Κλάους παιχταρά μου συγχαρητήρια!

:)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μπράβο ρε παικταρά!! πάρε παιχνίδια και αυτοπεποίθηση... πάρε τα δεκαπεντάλεπτα που σου δίνει ο προπονητής και δε θα χάσεις...

ο φερνέντο ξέρει πότε τον βάζει....
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Μπράβο παικταρά μου, μπράβο πουλέν μου, ... συνέχισε έτσι!
Δικαιώνεις όλους όσους σε πιστεύουν αλλά περισσότερο τον εαυτό σου.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Yiankos έγραψε:Είχε πει ο Στεφανάρας στην συνέντευξη που του πήραμε, ότι όνειρό του ήταν να βάλει γκολ στην Τούμπα ..

Συγκεκριμένα είχε πει ότι θέλει να βάλει γκολ στην Τούμπα και να πανηγυρίσει στη Θύρα 4. Όπως και έκανε...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

πολυ καλο πλασαρισμα στην περιοχη και καλο τελειωμα στην κινηση.Μπραβο.
Άβαταρ μέλους
peinasmenos

Δημοσίευση από peinasmenos »

Στεφανε συνέχισε με σκυμένο το κεφάλι να δουλεύεις σκληρά. και πάνω απο όλα προσπάθησε να δυναμώσεις και άλλο. Και φυσικά μην ακούς κανένα καλοθελητή μάνατζερ και γλύφτες δημοσιογράφους.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Jeremy4 έγραψε:
Yiankos έγραψε:Είχε πει ο Στεφανάρας στην συνέντευξη που του πήραμε, ότι όνειρό του ήταν να βάλει γκολ στην Τούμπα ..

Συγκεκριμένα είχε πει ότι θέλει να βάλει γκολ στην Τούμπα και να πανηγυρίσει στη Θύρα 4. Όπως και έκανε...

Σωστός .. ήμουν και μπροστά και ξέχασα να το αναφέρω ...
Τώρα μένει το άλλο του όνειρο να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Πολύ σημαντική η φετινή χρονιά γι' αυτόν έτσι όπως χρησιμοποιείται όσο κι αν κάποιοι κράζουν τον Σάντος γιατί δεν παίζει!
Άβαταρ μέλους
stefanos1965

Δημοσίευση από stefanos1965 »

Μπραβο παιδαρε συνεχισε να μας τρελαινεις,εισαι παντα εκει που σε χρειαζεται η ομαδα,να σε καλα για να σε χαιρομαστε αγορινα μου :) :)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έπρεπε να μπει την κατάλληλη στιγμή.
Ήταν η ώρα του μικρού.
Επίσης να βγάλει και το τάμα του με τον πανυγηρισμό μπροστά στην 4.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”