16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Re: 16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Απ ότι ξέρω το πρόβλημά του θα τον επηρεάσει όλη τη σεζόν και δεν θα δούμε σπουδαία πράγματα απ αυτόν τον πολύ καλό παίκτη φέτος.
Μια λύση θα ήταν ο Σνάουτσερ αριστερά και μέσα ο Ετό.
Μια λύση θα ήταν ο Σνάουτσερ αριστερά και μέσα ο Ετό.
- Federacion
Καλοι μου εξωγηίνοι!
Σας παρακαλώ,
επιστρέψτε πίσω τον πραγματικό Λίνο κ πάρτε μαζί σας αυτον τον ιμιτασιον που μας αφήσατε αμανατι!
Σας παρακαλώ,
επιστρέψτε πίσω τον πραγματικό Λίνο κ πάρτε μαζί σας αυτον τον ιμιτασιον που μας αφήσατε αμανατι!
καλς με τη μπαλα στα ποδια αλλα τοσο βαρυς...περπαταει..θα χουμε τρυπημα απο την πλευρα του
Federacion έγραψε:Καλοι μου εξωγηίνοι!
Σας παρακαλώ,
Εμένα πάντως μου αρέσει ο Σαβίνι για αρ. μπακ. Ίσως από καλοκαιρι αν γλιτώσουνε τα 250χιλ του Λινο (που δυστυχως δεν βλεπω να επανερχεται) και αλλα 100 απο τον σακ που δεν κανει μπορουμε να φερουμε εναν καλο με 350 σε καλη ηλικια.
υστερησε σε σχεση με τους αλλους αλλα σε σχεση με την τραγικη του κατασταση στα προηγουμενα ηταν ενα κλικ πιο πανω... :ugeek:
-
Βλέπω και δω να αρχίζουμε τις κωλοτούμπες σε λίγο καιρό!
Θα πάρει μπρος ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Θα πάρει μπρος ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!

-
- navigator11
προκάλεσε σημαντικά λιγότερη ... σύγχυση νομίζω σε όλους μας σε σχέση με τις πλέον πρόσφατες εμφανίσεις του.τον είδα σχετικά πιο φρέσκο.
Πιστεύω ότι ο Λίνο δεν τραβάει πολύ για δύο λόγους, ο πρώτος είναι η μεγάλη του απουσία με τον τραυματισμό, και ο άλλος ότι από την μεριά του παίζει ο Βιερίνια, πτέρυγα που ο κάθε αντίπαλος μας πλέον ρίχνει την μεγαλύτερη προσοχή, δεν είναι τυχαίο που ο Πορτογάλος γυρίζει στο κέντρο να πάρει μπάλα, μοιραία και λόγο ηλικίας είναι δύσκολο να κάνει παπάδες όπως πέρσι. Ένα κλικ να ανέβει όμως είναι αρκετό για να βγάλει αξιοπρεπώς την μιάμιση χρονιά που μας χρωστάει.
Ανεβαίνει αλλά είχε και λάθη φυσιολογικά απο την πτέρυγα του που είναι λογικό.