Π.Α.Ο.Κ - CSKΑ Sofia 19/8 21:00 MVP και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιός ήταν ο ΜVP του Π.Α.Ο.Κ.(Αποψή σας)?

Π.Γλύκος
12
7%
Φ.Δάρλας
48
30%
Μάρκος Αντόνιο
5
3%
Σ.Μαλεζάς
45
28%
Μ.Σνάουτσνερ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρ.Βερόν
11
7%
Β.Ίβιτς
13
8%
Β.Γεωργίου
10
6%
Β.Λάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ι.Μπακαγιόκο
8
5%
Σ.Αθανασιάδης
2
1%
Π.Κωνσταντινίδης
7
4%
Ν.Αραμπατζής
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σ.Κονσεϊσάο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 161

silverado

Δημοσίευση από silverado »

δαρλας με διαφορά!! έκοβε πίσω και έκανε επελάσεις μπροστά!! συν του ότι έχει καλό σουτ και δε φοβάται να το δοκιμάσει!!! :!:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Yiankos έγραψε:Μην μουρμουρίζετε, μην ανάβετε τσιγάρο, μην αναπνέετε καλύτερα, μην κλάνετε, μην φτύνετε, μην φωνάζετε γκολ όταν μπαίνει ή κράζετε το μαλάκα που το χάνει πάνω στη γραμμή.
Τι να κάνουμε ρε Άρη;

Ο Καφές μια χαρά μπαλάρα έπαιξε στον ΠΑΟΚ, αλλά όταν ήταν μικρός και είχε χτυπητές αδυναμίες τότε δεν μπορείς να μη δυσανασχετήσεις. Αλλά όχι και τον φάγαμε ..
Ο Βρύζας είναι άλλη περίπτωση .. δεν ταίριαζε στο σύστημα.

Καταρχήν ο καθένας ιεραρχεί τις προτεραιότητές του. Για μένα δεν αποτελεί προτεραιότητα να εκτονωθώ στο γήπεδο βρίζοντας, κράζοντας ή κανοντας τον έξυπνο. Όποιος με ξέρει έστω και ελάχιστα ξέρει τι είμαι και τι δεν είμαι και έτσι δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση... Εννοείται πως δεν τα λέω αυτά για σενα φίλε Yianko! απλά αποτελεί οικτρό θεαμα για μενα η εικόαν ορισμένων (συνήθως 40άρηδων- 50άρηδων) που απο τη στιγμή που πατάνε στα τσιμέντα της Τούμπας κράζουν, σχολιάζουν, φωνάζουν, διαμαρτύρονται... Μου φαίνεται ελεϊνή η κατάσταση...
Διαχωρίζω εντελώς την άλλη περιπτωση ατόμων (φαντάζομαι σαν και εσενα) που δινουν και το αιμα τους για τον ΠΑΟΚ και απλά αγανακτουν και γίνονται εξαλλοι απο την απόδοση και συχνά αδιαφορία ορισμένων παικτων...

ΟΜΩΣ... Πρέπει ο καθένας μας να αποφασίσει τι είναι, που ανήκει...
Είσαι φίλαθλος-οπαδός? Πας στο γηπεδο για να υποστηρίξεις την ομαδα για να νικησει... Λογικό δεν είναι? Και στα δύσκολα και στα εύκολα και στα καλα και στα κακά!
Είσαι πελάτης? Αν σου αρέσει το θεαμα που βλέπεις, πληρώνεις και παρακολουθείς, αν δεν σου αρέσει, φεύγεις και πάς στο σινεμά...

Όσο για το πόσους παίκτες έχει "φάει" η Τούμπα, επισδή πηγαίνω πάντα στις θύρες 5 και 6 και μόνο εκεί, επέτρεψέ μου να μην έχω καμία αμφιβολία για το πως αντιμετώπιζε ενα κομμάτι της κερκίδας (οι λεγόμενοι προπονητές της κερκίδας... :lol: ) τον Βρύζα και το τι μουρμουρητό έπεφτε κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα... Το ίδιο περίπου και για τον Καφέ... Και δε μιλάω για παίκτες γίδια όπως ο Ζαφειρίου (που και αυτον τον κράζανε πιο δικαια), εκείνος ήταν... άλλο φρούτο! Αλλά Βρύζας, Καφές και άλλοι αντιμετώπιζαν μόνιμα το "άσχημο" πρόσωπο της Τούμπας... Και δεν τους άξιζε... :wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τρί 19 Αύγ 2008, 01:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Yiankos έγραψε:Δεν σου είπα ότι θα παίρνει μπάλα και θα γιουχάρω και θα προσπαθώ να τον πετύχω με καμια ροχάλα ..

:lol: :lol: :lol:

Τρομερή ιδέα! :wink:

Στο επόμενο μάτς θα το κάνω με το Λάκη! :lol:

Ακόμα γελάω, γαμώ τις ατάκες, "θα προσπαθώ να τον πετύχω με καμια ροχάλα "
Εγραψες! :wink:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

arisk έγραψε:Καταρχήν ο καθένας ιεραρχεί τις προτεραιότητές του. Για μένα δεν αποτελεί προτεραιότητα να εκτονωθώ στο γήπεδο βρίζοντας, κράζοντας ή κανοντας τον έξυπνο. Όποιος με ξέρει έστω και ελάχιστα ξέρει τι είμαι και τι δεν είμαι και έτσι δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση... Εννοείται πως δεν τα λέω αυτά για σενα φίλε Yianko! απλά αποτελεί οικτρό θεαμα για μενα η εικόαν ορισμένων (συνήθως 40άρηδων- 50άρηδων) που απο τη στιγμή που πατάνε στα τσιμέντα της Τούμπας κράζουν, σχολιάζουν, φωνάζουν, διαμαρτύρονται... Μου φαίνεται ελεϊνή η κατάσταση...
Διαχωρίζω εντελώς την άλλη περιπτωση ατόμων (φαντάζομαι σαν και εσενα) που δινουν και το αιμα τους για τον ΠΑΟΚ και απλά αγανακτουν και γίνονται εξαλλοι απο την απόδοση και συχνά αδιαφορία ορισμένων παικτων...
Εντάξει στην 5 είναι αυτοί και στην 4 είναι οι άλλοι που αφού έχουν κατεβάσει δυο-τρεις καρτέλες στο 1ο ημίχρονο, στο 2ο σε ρωτάνε πότε αρχίζει το ματς, ή οι άλλοι που πετάνε μπύρες από δω και από κει κλπ. Διαλέγεις και παίρνεις! :shock:

arisk έγραψε:ΟΜΩΣ... Πρέπει ο καθένας μας να αποφασίσει τι είναι, που ανήκει...
Είσαι φίλαθλος-οπαδός? Πας στο γηπεδο για να υποστηρίξεις την ομαδα για να νικησει... Λογικό δεν είναι? Και στα δύσκολα και στα εύκολα και στα καλα και στα κακά!
Είσαι πελάτης? Αν σου αρέσει το θεαμα που βλέπεις, πληρώνεις και παρακολουθείς, αν δεν σου αρέσει, φεύγεις και πάς στο σινεμά...

Όπως το είπες παραπάνω .. αγανακτείς και γίνεσαι έξαλλος με παίχτες που δεν βελτιώνονται ή που αδιαφορούν. Η τακτική παίζει στον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να μιλήσεις δεν οδηγεί πουθενά. Αν χειροκροτάς όλη την ώρα σαν χαζοχαρούμενο, πώς θα δείξεις αυτό που αισθάνεσαι; Αν η ομάδα (λέμε τώρα) πέφτει κάθε χρόνο θέση και εσύ χειροκροτείς και απαγορεύεται να κράξεις τον οποιονδήποτε παίζει στον ΠΑΟΚ τι καταφέρνεις; Να πέσουμε Β' Εθνική και να λέμε μη κράζει τον Χαραλάμπους .. ΠΑΟΚ είναι και παίζει στον ΠΑΟΚ .. σεβάσου τον. Βοηθάει αυτό; Εννοείται ότι δεν επικροτώ το άλλο άκρο που από όταν μπει στο γήπεδο μουρμουρίζει για τα πάντα και του φταίνε τα πάντα.
Αλλά όπως σου είπα και πριν οι μεγάλες ομάδες έχουν απαιτήσεις. Αν είσαι Βέροια, Καστοριά, Πιερικός τότε ναι. Δεν μπορείς να κράξεις ούτε να πεις τίποτα. Αλλά όταν είσαι ΠΑΟΚ και θέλεις να κάνεις το βήμα παραπάνω έχεις απαιτήσεις. Όταν πχ παίρνει τη μπάλα ο Μπακαγιόκο (παράδειγμα λέω προσωπικά δεν με πειράζει τόσο πολύ που κρατάει τη μπάλα) και μετράς πόσες φορές θα ακουμπήσει τη μπάλα μέχρι να τη δώσει και πόσα δευτερόλεπτα έχουν περάσει, ενώ άλλοι παίχτες στην ίδια φάση τη δίνουν με τη μία, όταν μετράς τις σέντρες του Λάκη και περιμένεις να φτάσει τις 15 γιατί η 15η θα πάει καλά (οι προηγούμενες 14 είναι για ζέσταμα), τότε δεν γίνεται να κρατηθείς. Σήμερα παρεπιπτόντως δεν πρόλαβε να φτάσει στην 15η δυστυχώς!
Στο γήπεδο πας γιατί είναι αρρώστεια .. ότι κι αν γίνει βρέξει χιονίσει θα 'σαι εκεί. Αλλά ο απώτερος σκοπός εκτός όλων των άλλων είναι η νίκη. Αν κάποιος έρθει στο δρόμο και σε ενοχλήσει θα τον χτυπήσεις, αν ο γιος σου κάνει μαλακίες θα τον τιμωρήσεις, αν σε φαγουρίζει η μύτη σου θα την ξύσεις .. αν ένα τραγί από την ομάδα σου κάνει τη μία μπαρούφα μετά την άλλη θα τρελαθείς και θα γκαρίξεις.
Δεν το λέω για φέτος ή για συγκεκριμένο παίχτη μας, αλλά εγώ όταν γυρίσω σπίτι μπορεί να βουίζει το κεφάλι μου, να μου κοπεί η όρεξη, να ανεβάσω πίεση για τις μ@λακίες των παιχτών μου .. αυτούς όμως δεν τους νοιάζει. Θα πάνε να πιουν το ποτό τους σα να μη συνέβη τίποτα. Και ειδικά όταν κανένας δεν σου κάνει "παρατήρηση" για την εικόνα που βγάζεις στο γήπεδο, τότε ποιός ο λόγος να προσπαθήσεις; Σημειωτέον, όταν λέω να τον παρατηρήσει κάποιος δεν λέω να πας πχ να του σπάσεις το αμάξι για παραδειγματισμό.

arisk έγραψε:Όσο για το πόσους παίκτες έχει "φάει" η Τούμπα, επισδή πηγαίνω πάντα στις θύρες 5 και 6 και μόνο εκεί, επέτρεψέ μου να μην έχω καμία αμφιβολία για το πως αντιμετώπιζε ενα κομμάτι της κερκίδας (οι λεγόμενοι προπονητές της κερκίδας... :lol: ) τον Βρύζα και το τι μουρμουρητό έπεφτε κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα... Το ίδιο περίπου και για τον Καφέ... Και δε μιλάω για παίκτες γίδια όπως ο Ζαφειρίου (που και αυτον τον κράζανε πιο δικαια), εκείνος ήταν... άλλο φρούτο! Αλλά Βρύζας, Καφές και άλλοι αντιμετώπιζαν μόνιμα το "άσχημο" πρόσωπο της Τούμπας... Και δεν τους άξιζε... :wink:

Θα ήθελα να μου πεις κάποιον άλλον εκτός από τον Καφέ (που προσωπικά δεν πιστεύω ότι τον φάγαμε και στο εξήγησα σε προηγούμενο ποστ).
Γνώμη μου είναι ότι ο Παοκτσής ανέχεται 100 φορές περισσότερες μπαρούφες από τους παίχτες της ομάδας του και όχι μόνο, απ' ότι ο γαύρος και ο βάζελος! Διαφωνείς;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Επειδή είμαι κομμάτια, θα πω με δυο λόγια γιατί ψήφισα Μαλεζά.
Εξαιρουμένων των πρώτων 30 λεπτών η ομάδα έδειξε και πάλι το γνωστό καλό της πρόσωπο εντός έδρας. Η ομάδα ρόλαρε στη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες έπαιζαν έτσι. Αυτή η 11άδα πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε σε επίσημο παιχνίδια (έστω και φιλικό).

Οργανωτικά, ο Ιβιτς και πάλι ήταν λίρα 100, με τον Λάκη δεξιά σε κέφια και τον Γεωργίου αριστερά, η ομάδα έφτιαχνε φάσεις αλλά μέχρι εκτός περιοχής, μετά άρχιζαν τα δύσκολα. Ο Μπακαγιόκο κρατούσε, ίσως και παραπάνω, τη μπάλα ψάχνοντας για ελεύθερο παίκτη. Ο Κονσεισάο στο β' μέρος έδωσε δύναμη και τεχνική στα δεξιά και ο σβούρας, σε πείσμα των καιρών, έδειξε ότι ακόμα και στα 34 του είναι ένας παίκτης που έχει ακόμα να δώσει με κούρσες από τα αριστερά και παίζοντας μυαλωμένα.

Ας μην ξεχνάμε και το επικίνδυνο, έως αντιαθλητικό σε μερικές περιπτώσεις, παιχνίδι των Βούλγαρων που έθεσε σε κίνδυνο ακόμα και τη σωματικά ακεραιότητα των παικτών μας (βλ. Κονσεισάο στο 85' από τον τύπο με τη φανέλα 84 που άκουσε τα εξ' αμάξης).

Ανασταλτικά, ο Γλύκος, σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε, επενέβη έγκαιρα και σταθερά. Ταχύτατος στις εξόδους και αποτελεσματικός στο ψηλό παιχνίδι. Εχει όλα τα φόντα στο μέλλον να εξελιχθεί σε σπουδαίο τερματοφύλακα.. Και μπροστά, στη γραμμή της άμυνας, ένας αλάνθαστος Μάρκος Αντόνιο με εξαιρετικές τοποθετήσεις και σχεδόν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι έδειξε ότι θα είναι φέτος ο παρτενέρ του Κοντρέρας. Βρήκε τα πατήματα του έπειτα από τον τραυματισμό που είχε τον περασμένο μήνα και δείχνει να βρίσκει τη φόρμα του και πάλι.

Δίπλα του, ο άνθρωπος που κάλυψε σπιθαμή προς σπιθαμή όλο το γήπεδο, όχι μόνο από το κέντρο και πίσω, αλλά και πιο μπροστά όπου προωθήθηκε αρκετές φορές και κουβάλησε μπάλες τροφοδοτώντας τους ακραίους. Πάντα πρώτος στη μπάλα, με κέραιες επεμβάσεις εκεί που έπρεπε και ιδιαίτερα αποτελεσματικός και στο ψηλό παιχνίδι, έδειξε ότι φέτος θα είναι η χρονιά του..

Τα ακραία μπακ, Σνάουτσνερ, Αραμπατζής και ιδίως Δάρλας, δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ο καθένας καταφέρνει να καλύπτει τους χώρους που αφήνει ο άλλος, σε συνεργασία πάντα με τους κεντρικούς αμυντικούς, τα χαφ και τα εξτρέμ.

Σύνοψη: Είδα και σήμερα μια ομάδα, συμπαγή στην άμυνα, να πιέζει ψηλά (εκτός του πρώτου μισάωρου όπου ψαχνόμασταν αναίτια), αυτοματισμούς, αλληλοκαλύψεις και μια ομάδα να ξέρει τι ζητάει και πως να το ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.. Η συνέχεια προμηνύεται ακόμη καλύτερη. Υπομονή και προϊόντος χρόνου ο φετινός ΠΑΟΚ θα μας κάνει όλους να ξεχάσουμε μια και καλή τα περσινά στραπάτσα..

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

http://www.sportouvorra.gr/images/190808.jpg

H αριστερή κάτω φωτό το λέει όλα για το πως έπαιζαν οι Βούλγαροι στην άμυνα!!!

ΤΟ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙ
AlexandrosBG

Δημοσίευση από AlexandrosBG »

Geia sas pali paidia. ;) Bravo tou PAOK. Sti teleftaia stigmi halasan ta pragnata k den mporesa na'rtho stin Thessaloniki, oute ida to match. Pos epeksan CSKA, kai pos o PAOK? Giati edo stin Voulgaria lene oti CSKA epeze ashima... Pos itan o agonas telika? :roll:
fricoulas22

Δημοσίευση από fricoulas22 »

Αυτο που περιμενα να δω για να γουσταρω, ηταν ο Μαρκος Αντονιο να παιζει καλη μπαλα.Το ειδα, γι αυτο και τον ψηφισα...( ειμαι ο μονος...!!! :lol: :lol: )..
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

και εγώ θεωρώ απαράδεκτο την ώρα του αγώνα να κράζει κάποιος συγκεκριμένους παίκτες και να υπάρχει μουρμούρα για συγκεκριμένους παίκτες. Ένας λόγος που το θεωρώ απαράδεκτο είναι γιατί οι μουρμούρες είναι υποκειμενικές. σαν παράδειγμα σε κάποιον δεν άρεσε ο τρόπος που έπαιξε ο μπακαγιόκο ενώ εγώ σήμερα το ψήφισα MVP. Σε κάποιον άλλον δε άρεσε ο veron . σε κάποιον άλλον ο λάκης. σε κάποιον άλλο ο marco antonio. σε διάστημα 2-3 χρόνον δεν υπάρχει περίπτωση ένας παίκτης να τον συμπαθάvε όλοι. κάποιοι δε θα τον γουστάρουν. αν λοιπόν αρχίσουμε όλoi να μουρμουράμε για τους παίκτες που δε μας αρέσουν τότε δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε στην έδρα μας.

Εγώ δε θυμάμαι καμια χρονια που να μην υπήρχε μουρμούρα για παίκτες. και δε μιλώ μονο για τα πουλέν τις εξέδρας:Bρυζα, ζαφειριού, βέλη, μπαλάφα, μαλαδένη αλλα και για παίκτες που άφησαν ιστορία. έχω δει μπροστά μου στη 4 να βρίζουν το Μαγκντί φωνάζοντας όσο περισσότερο γίνετε, να χλευάζεται ο Φραντζέσκος στη 5, να κοροϊδεύουν το Σκαρτάδο και το σάμπρι για το γιακά του.
δε με ενδιαφέρει τι γίνετε στις άλλες ομάδες.

τελοσπάντων ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

O Darlas giati ektos apo poly kalos synexizei gia fetos na einai h ekpliksi.... Metagrafara apo to pouthena.....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

να πω και go πως είδα το mats. έχει πλακα γιατί θα διαφωνήσω με αρκετούς. καταρχήν το πρώτο ημίχρονο μια έβλεπα μια όχι γιατί είχα μια δουλειά. αλλα είδα το δεύτερο ημίχρονο όλο. εγώ λοιπόν είδα ότι στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα μονο . ο ΠΑΟΚ.σε αυτό που νομίζω λοιπόν ότι είδα συνετέλεσε η πολύ καλή κυκλοφορία τις μπάλας από Vερών, ίβιτς, Μπακαγιόκο και η κινητικότατοι ακραίοι μας.

Από τους τρεις που προανέφερα ψήφισα το Μπακαγιόκο σαν MVP γιατίήταν παντού ,κινητικότατος με πολύ όρεξη, τραβούσε παίκτες πάνω τους όσο κρατούσε μπάλα και οι περισσότερες ενέργειες του ήταν επιτυχημένες. τα χαλάει άσκημα στη τελική προσπάθεια αλλα ακόμα και έτσι κατά τι γνώμη μου έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Επίσης το σύστημα με ίβιτς Veron στο κέντρο και μπροστά το μπακαγιόκο (και πιο μπροστά εννοείτε muslimovic κτλ )πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο σε ένα mats με μικρό αντίπαλο που έχουμε φτάσει στο 65 και είναι ακόμα 0-0.

Θα διαφωνήσω έως ένα σημείο με κάποιους για το Dάρλα. Ναι έχει τέλεια τεχνική, ναι έκανε αρκετές ανεβασιές, ναι είναι καλός παίκτης αλλα με φαίνεται λίγο "light" αμυντικά. σήμερα έχω την εντύπωση ότι έχασε 1-2 προσωπικέs μονομαχίες στην άμυνα. Δε μειώνει την όλη του παρουσία που είναι πολύ θετική αλλα κάπως έτσι τα είδα εγώ.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Πολύ μ' άρεσε ο Δάρλας.
Και δεν είχα σε εκτίμηση τις ικανότητες του.

Ο Μαλεζάς δείχνει ότι άλλαξε πολύ από πέρσι και θα διεκδικήσει θέση στην 11αδα στους αγώνες πρωταθλήματος.
Με σκληρή δουλειά, θα την αποκτήσει, μιας και στην θέση του αγωνίζονται μεγάλοι παίκτες. Ο ανταγωνισμός θα του κάνει καλό.

Platon έγραψε:Αρχηγος μας σημερα ηταν ο Μαλεζας??????????????

Ναι.
Ο Ηλιάδης απουσίαζε.
Κονσεισάο και Κωνσταντινίδης είναι οι άλλοι αρχηγοί, αλλά μπήκαν στο 2ο ημίχρονο.
Οπότε κάποιος έπρεπε να φορέσει το περιβραχιόνιο.
Άβαταρ μέλους
Irontear4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Irontear4 »

Θα συμφωνήσω με τον Yiangos και ψηφίζω κι εγώ Μαλεζά!
Χθες έδειξε κατά πολύ βελτιωμένος ακόμα και στο χαμηλό παιχνίδι κι έβγαλε όλο το ματς με ελάχιστα εώς καθόλου λάθη!
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

lipon katarxin na zitiso signomi apo olous pou den mporesa na kano live tin anametadosi tou agona alla GAMIETE O O.T.E TO SPITI SAS MESA POUSTIDES pame tora sta tou mats kai epidi to ida olo tha paratheso kai ego tin apospi mou GLIKOS polli doulia akoma alla kalos ...MARKOS ANTONIO dinatos kai kalli topothetisi alla ligo argos mou fanike isos theli ton xrono tou...MALEZAS afto to pedi exi balthi na mas trelani ....MIROSLAV....Aapla den mou arese perimeno perisotera apo ton sinkekrimeno pexti den dikeoni ton eafto tou me teties emfanisis....DARLAS dikeoni olous osous legan prin merika xronia oti afto to pedi einai gia megala pragmata nai exase mia dio prosopikes monomoxies alla se ena pexnidi den mporis na eisa alanthastos...VERON ..ARXONTAS epese ligo apo to 70 kai meta sto dimiourgiko komati alla anastaltika paradose mathimata katapliktiki i sentra sto goal tou sboura ...GEORGIOU kato to kefali mikre kai tha afisis oli tin ellada afoni etsi apla....IVIC gia mena o kaliteros pextis i alios o MVP ekane ta panta ite eanastaltika elipsi defterou amintikou xaf pou sinithos pezoume sta mexri tora filika ite dimiourgika ekane palli kati mpalies apisteftes idika afti pou ebgale ston bakayoco sto proto imixrno pou ton ebgale mia mpalia sta 30 metra stin plati tis aminas itan all tha fucking euro ....LAKIS o gnostos lakis otan tou bgi to pexnidi kani thabmata ama den tou bgi e ti a leme genika kalos....BACAYOCO...den ksero ti lete esis alla to pedi dimiourgi trela problimata se oles tis amines as min einai kalos stin teliki ftani pou dimiourgi problimata stis antipales amines kai mono pou sinklinoun apano tou 2-3 antiplaoi prokimenou na tou klisoun ton xoro ftani giati apla anigi ton dromo stous alous blepe mats me udineze opou kai apo ta podia tou bgike to deftero goal apo afton ksekinise i pasa ston georgiou kai tin sinexia tin kserete simera den tou bgikan pragmata opos kai tou laki alla theoro oti itan polli kaos kanete lathos osoi lete oti einai atomistis deste ksana to pexnidi kai metriste poses fores mirase mpala deksia kai aristera deste tin statistiki toulaxistson tou agonakai tha dite oti eiste polli lathos tespa...CLAUS oti ipa kai gia georgiou kai isos ligo parapano logo thesis mikre eisai genimenos gia megala pragmata ALLA TO KEFALI KATO KAI POLI DOULIA MIN GINIS KAI ESI AKOMA ENAS IKODOMOS ....ANASTASAKOS den ton boithise i sinkekrimeni taktiki opote xoris sxolia ..SVOURAS are pantelo dinami....ARAMPATZIS thelli poli doulia giana panelthi to palebi pantos kai einai pros timin tou ......SERGIO to poulen mou apo persi to fonazo kai tha to leo sergio ole ole oleo....SIMPERAZMA DEDOMENOU TON APOLION KAI TO OTI I OMADA EINAI AKOMA PIAZMENI LOGO PROETIMASIAS AN EKSERESO TO PROTO 15 LEPTO KATA TA ALLA PIGAME KALA XORIS NA TRELATHO KIOLAS ALLA AN THIMITHO POU IMOUN PRIN MERIKOUS MINES KAI POU BRISKOME TOTE OLLA JET GIA TIN ORA MAKARI KAI KALITERA FORZA PAOKARAAAAAAAAAAAAAA
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

μαλεζας μονο και μονο για τη θεαματικη βελτιωση που δειχνει και για το οτι ηταν σταθερος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”