Τόχουμε σε βιντεάκι???????Dante έγραψε: Σε κάποια φάση σκάει μια τρελή τρίπλα στο Πατσά και όλο το γήπεδο ζητοκραυγάζει την ίδια στιγμή πετάγεται ο Σάντος και του λέει "Μην τυχόν το ξανακάνεις!!!" α ρε τρέλααααα
Πολύ μου άρεσε χθές!!
Τόχουμε σε βιντεάκι???????Dante έγραψε: Σε κάποια φάση σκάει μια τρελή τρίπλα στο Πατσά και όλο το γήπεδο ζητοκραυγάζει την ίδια στιγμή πετάγεται ο Σάντος και του λέει "Μην τυχόν το ξανακάνεις!!!" α ρε τρέλααααα
To κόλλημα παραμένει όμως ε?Platon έγραψε:Τετοιο ερωτημα δεν τιθετε αδερφε Swordfire...
Γιατι κραταμε Βιερινια οπωσδηποτε, ο Λινο ετσι κι αλλιως μενει. Μη ξεχνας οτι του χρονου εχεις πρωταθλημα, κυπελλο (τιτλο που θα πρεπει να υπερασπιστεις) και Ουεφα ή ΤσουΛου... Οποτε ισως χρειαστουμε κι αλλον πχ Βιγιανουεβα....
Ο Παντελος, θα ειναι στον κοσμο του, αυτη τη φορα ομως σαν βοηθος του Κωστα Ιωσηφιδη....
Δεν έχει και πολύ σημασία, αλλά Championship Manager και Football Manager είναι δυο διαφορετικα παιχνιδια.vs40 έγραψε:Το Football Manager το παίζω κολλημένα από τη σεζόν 1999/2000 (όπου ονομάζονταν championship manager) μεχρι τώρα.
Ασε Φρη...μιλαμε για πολυ κολλημα... Μια ανασα ειμασταν απο αυτον ρε που να παρει ο διαολος...μια ανασα...free4 έγραψε:Platon έγραψε:Οποτε ισως χρειαστουμε κι αλλον πχ Βιγιανουεβα....
quote]
To κόλλημα παραμένει όμως ε?
χαχχαχαχα![]()
Για το Manager λέγονταν παλιά championship manager, όμως έπιτα δώσανε το όνομα σε άλλη εταιρία και οι ίδιοι κάνανε το Football manager. Δηλ πουλήσανε μόνο το Brand. Ενοείται ότι είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια σήμερα. Το championship manager είναι ότι χειρότερο έχω δει στο είδος.Bougatsas έγραψε:Δεν έχει και πολύ σημασία, αλλά Championship Manager και Football Manager είναι δυο διαφορετικα παιχνιδια.vs40 έγραψε:Το Football Manager το παίζω κολλημένα από τη σεζόν 1999/2000 (όπου ονομάζονταν championship manager) μεχρι τώρα.
Στον Λίνο τώρα. Κεντάει ο άνθρωπος, αδιάζει απο οποιονδήποτε οπουδήποτε οποτεδήποτε. Δεν ξέρω αν συνεχίσει να είναι έτσι αλλά είναι τρελή παιχτούρα. Επίσης δεν ξέρω και κατα πόσο είναι καλό αυτό αλλα απο την στιγμή που, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν έχει αποβεί μοιρέο γουσταρω να βλέπω τέτοιο ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
Μάλλον θα αστειεύεσαι.....!!!Αν είναι να συγκρίνεις εκείνον τον παιχταρά με αυτόν που ναι μεν ξέρει μπάλα αλλά δεν μαρκάρει ούτε για αστείο...Τι να τον κάνω άμμα δεν δίνει βοήθειες στα μπάκ???Olorin έγραψε:Εμενα μου θυμιζει OlivarezΑλλα 2 κλασεις ανωτερος.