Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
janellsis

pao-pao-pao-paolooo

Δημοσίευση από janellsis »

Ρε παιδια ψαχνω απεγνωσμενα βιντεο την περιφημη συνομιλια Κομινχεζ-Μινου
-Ερωτ:"Σπικ??"
-Απαντ κομινχεζ: "Τι σπικ??"

+θυμιζω σε ολους την θρυλικη σεντρα Μαραφαλιεφ στο Παοκ-ολυμπιακος,απο δεξια κοντα στο κορνερ,ψηνεται το γκολ,σεντρα Μαραφαλιεφ και η μπαλλα...στο κεντρο!!!
vavasi

Re: pao-pao-pao-paolooo

Δημοσίευση από vavasi »

janellsis έγραψε:Ρε παιδια ψαχνω απεγνωσμενα βιντεο την περιφημη συνομιλια Κομινχεζ-Μινου
-Ερωτ:"Σπικ??"
-Απαντ κομινχεζ: "Τι σπικ??"

+θυμιζω σε ολους την θρυλικη σεντρα Μαραφαλιεφ στο Παοκ-ολυμπιακος,απο δεξια κοντα στο κορνερ,ψηνεται το γκολ,σεντρα Μαραφαλιεφ και η μπαλλα...στο κεντρο!!!
Kαλα υπηρχε τετοιος τρελος διαλογος και τον εχασα ?
Βαλτε τωρα Γιωργο Μηνο Εκπροσωπο τυπου !
:!:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

o αλαν υπεγραψε στην kolopetinitsa fc;
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Και η kolopetinitsa fc πολύ του είναι !!!!! Θα έχω όμως το νου μου και αν βρω κάπου πληροφορίες για την ομάδα στην οποία συνεχίζει, θα τις φέρω στο forum...
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Παιδία ξεχάσατε κάποιον τον κύριο Hagan... του οπίου ολόκληρο το όνομα δέν θυμάμε.... την χρονία 2007-2008 έπεζε στην ομάδα της περιοχης μου τον ΠΑΟΝΕ Γ'εθνική παρακαλω παρακαλω τώρα λογικα θα έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο ή θα πέζει σε κάποια ομάδα που εγω δεν την ξέρω!!!! :twisted:
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Φίλε μου νομίζω ότι ο Hagan έπαιξε πιο πριν στην ομάδα μας. Εποχή Ντουμιτρέσκου ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εντάξει ρε παιδιά .. μη λέτε για παίχτες που το 95 ήταν 35 χρονών .. τι θέλετε δηλαδή .. να παίζουν στα 45 τους;

Υγ: Dante ο φίλος από πάνω είπε ότι έπαιζε στον ΠΑΟΝΕ πέρυσι όχι στον ΠΑΟΚ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yiankos την Δευ 18 Αύγ 2008, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ο Εμπενίζερ Χάγκαν το 2006 επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΝΕ. Το 2007 όμως έφυγε και από τον ΠΑΟΝΕ, έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Ο Γκανέζος μέσος ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 1995, σε ηλικία 20 ετών για λογαριασμό της Καλαμάτας με την οποία αγωνίστηκε για τρεις σεζόν προτού μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή στον οποίο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για πέντε χρόνια.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ επί Αναστασιάδη, ενώ στο δεύτερο μισό της περιόδου 2004-2005 έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ. Έχει 237 συμμετοχές και 27 τέρματα στην Ά Εθνική.
Σήμερα είναι 33 ετών
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Yiankos έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά .. μη λέτε για παίχτες που το 95 ήταν 35 χρονών .. τι θέλετε δηλαδή .. να παίζουν στα 45 τους;

Υγ: Dante ο φίλος από πάνω είπε ότι έπαιζε στον ΠΑΟΝΕ πέρυσι όχι στον ΠΑΟΚ!
Αρε τι σε κάνει η ζέστη σε συνδιασμό με τη σούρα.... Τα χάσαμε τελείως
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Dante εγώ για τον Κουίν είπα ότι το 95 ήταν 35 χρονών ..
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Ναι ρε και εγώ στον εαυτό μου αναφερόμουνα
soyrdos

Δημοσίευση από soyrdos »

ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΗ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ο Κοντέων είναι παίκτης της ΑΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΕ για την φετινή χρονιά 2008 2009.

http://www.epae.org/player.fdscateg=2&t ... 2&langid=1
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Όσο για τον Ελευθεριάδη :
Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Εργοτέλη, Πανσερραϊκού και Καστοριάς υπέγραψε φέτος το καλοκαίρι συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Κόρινθο. Είναι 24 χρονών.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

CHRISTAKI και το πρώτο link που δίνεις για την Κόρινθο μιλάει. Δεν ήξερα όμως ότι ο τραυματισμός του θα γίνει ή έγινε ήδη αιτία να λυθεί το συμβόλαιό του.

Το link της sportnet λέει: Μπορεί να υπέγραψε πριν λίγες μέρες, όμως ήδη αποτελεί παρελθόν. Ο λόγος για τον Ηλία Ελευθεριάδη ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κορίνθου. Ο παίκτης αποδείχθηκε ότι αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, το οποίο απέκρυψε, και έτσι το συμβόλαιο του θα λυθεί
Εγώ αυτό που είδα με ημερομηνία (23/7)ήταν εδώ:
http://www.goalday.gr/article.aspcatid= ... id=1232146
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”