13.Στέλιος Μαλεζάς

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Στέλιος Μαλεζάς

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά! Αυτή είναι η εκτίμηση του Στέλιου Μαλεζά
Αυτό το παιδί, εκτός από ποδοσφαιρικό ταλέντο διαθέτει και ωριμότητα κρίσης.
Lord_GayrosSlayer έγραψε: -Ποιος θεωρείς ότι είναι αυτή τη στιγμή ο ηγέτης του ΠΑΟΚ;

«Δεν ξεχωρίζω κάποιον. Και ο Αραμπατζής ακόμα.
...όχι απλά ωριμότητα, αλλά ΚΑΙ σοφία
Lord_GayrosSlayer έγραψε: -Με ποιους παίκτες κάνεις πολλή παρέα στην ομάδα;

«Με τον Φωτάκη, τον Αραμπατζή και γενικότερα πιο πολύ με τους Ελληνες. Κυρίως λόγω της γλώσσας».
Και πώς θα παίξεις στη Μπαρθελόνα ρε Στέλιο; Δεν μιλάς στον Βίκτωρα να σου μάθει τα Ισπανικά;
Άντε ρε, αγαπημένε μου Στέλιο, καλή χρονιά και εύχομαι το 2010 να είναι η χρονιά που θα κληθείς (και θα καθιερωθείς) στην Εθνική Ελλάδος. Άντε μπας και με την δεύτερη καλύτερη άμυνα που έχουμε (ίσως και την πρώτη καλύτερη, εντός ολίγου) σε καλέσει ο Ότος!
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Με τις εμφανίσεις του έπρεπε από πέρσι να τον καλέσει ο Όθωνας.
Αλλά άμα συνεχίσει έτσι, φέτος πάει μουντιαλ!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ναι...

Αμα χτυπησουν ολοι μαζι ομαδικως οι Κυργιακος, Παπαδοπουλος, Παπασταθοπουλος, Μορας....τοτε μπορει να τον καλεσει στην Εθνικη, γιατι οχι και βασικός...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αυτό έπρεπε να το πω εγώ, Μάξιμε!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πάρα πολύ καλό χθες ο μαλεζάς! τους έκοψε τα πόδια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΑποστόληςΑ έγραψε:Άντε ρε, αγαπημένε μου Στέλιο, καλή χρονιά και εύχομαι το 2010 να είναι η χρονιά που θα κληθείς (και θα καθιερωθείς) στην Εθνική Ελλάδος. Άντε μπας και με την δεύτερη καλύτερη άμυνα που έχουμε (ίσως και την πρώτη καλύτερη, εντός ολίγου) σε καλέσει ο Ότος!
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

+
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

θελω να δωσω συγχαρητηρια στον στελιο οχι μονο για την κορυφαια αποδοση με τον νιονιο, αλλα γιατι το παιδι εκανε τουμπεκι τοσους μηνες παγκο (παροτι αδικα για μας) και με αθορυβη δουλεια επανηλθε στα περσινα εξωπραγματικα επιπεδα! ακομα κι αν επιστρεψει στην 11αδα τον ιταλο ο φερναντο (χτυπα ξυλο) ο στελαρας ειναι σιγουρο οτι θα σκυψει το κεφαλι και θα συνεχισει να βελτιωνεται...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και ακριβώς γι αυτό το λόγο, γιατί είναι δουλευταράς, έχει φτάσει από τη ανυποληψία σε στέλεχος της καλύτερης αμυντικής γραμμής της ελλάδας και άξιος παρτενέρ του μεγάλου κοντρέρας. και σίγουρα αν συνεχίσει θα φτάσει σε ακόμα ψηλότερα επίπεδα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και παντα σοβαρος στις δηλωσεις του....χωρις να πουλαει οπαδιλικι αν και πολυ ανετα θα μπορουσε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν χρειαζεται να πουλησει οπαδηλικι...ολοι ξερουν τι ομαδα ειναι εξξαλλου...παντα σοβαρος και προσγειωμενος...μπραβο στελαρα...πριν 2 χρονια τον κοροιδευαμε και αυτον....αυτα για να παραδειγματιστουμε και για καποιυς αλλους νεαρους ποδοσφαιριστες που παιζουν στην ομαδα μας και γελαμε μαζι τους τωρα... ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Όταν είχαμε πάρει μέσα σε λίγο καιρό κάποιους ελπιδοφόρους νεαρούς Ηλιάδη, Μπαλάφα, Βαγγελή κλπ. πίστεψα στο ταλέντο αρκετών ότι θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αλλά από όλους αν με ρώταγες ποιός είναι ο χειρότερος θα σου έλεγα τον Στελλάρα και θα γέλαγα αν μου έλεγες ότι θα έχω τον Bruno στην ομάδα και θα ήθελα να παίζει βασικός αυτός στη θέση του. Μέχρι και τον Μουμίν θεωρούσα καλύτερο!!
Αλλά με λίγα λόγια, πολύ δουλειά και σίγουρα πολύ εξυπνάδα για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί και να μάθει από τους έμπειρους παίχτες που παίζει μαζί τα κόλπα ο Στελλάρας μου έβαλε τα γυαλιά και σίγουρα του αξίζουν πολλά μπράβο!!
Τον θέλω για πάντα στη ΠΑΟΚΑΡΑ να γίνει ο Nesta μας, ανανέωση συμβολαίου για να επιβραβευτεί η προσπάθεια του και για πάντα στα ασπρόμαυρα (εκτός αν τον πάρει καμιά Milan και τα τσεπώσουμε χοντρά)!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Sera4 έγραψε:...πριν 2 χρονια τον κοροιδευαμε και αυτον....... ;) ;)
κοροιδευαμε δε λες τιποτα... θυμαμαι πρωτη φορα τον ειδα σ ενα φιλικο μ ενα χωριο καπου Σερρες 4 καλοκαιρια πριν και ολοι οι ... ειδικοι της εξεδρας λεγαμε τι κριαρι ηταν αυτο και οτι δεν κανει για τον ΠΑΟΚ μας... οντως να τα βλεπουμε αυτα για πολλους μας παικτες... ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γιατι νοβι εγω τι νομιζεις εκανα δεν βαζω και την παρτη μου μεσα???μονο ανεκδοτο δεν τον ειχα κανει...και γι αυτο απο τοτε δεν κοροιδεψα κανεναν νεαρο(και μη) ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ επι σαντος με εβαλε τα γυαλια και το βουλωσα...καλυτερα να μασας παρα να μιλας... ;) ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”