13.Στέλιος Μαλεζάς
-
Θυμαμαι τον Στελιο οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ μετα τον δανεισμο του ειχαμε βρεθει τυχαια στην πολη με εναν κοινο γνωστο μου ειχε κανει εντυπωση ο χαρακτηρας του και το ποσο αδυνατος ηταν. Του χα πει οτι για να παιξει μπαλα ως αμυντικος πρεπει να δυναμωσει. Του πηρε μερικα χρονια αλλα τα καταφερε το παιδι.Μακαρι να συνεχισει ετσι
- 11121969solitario
gash042 έγραψε:
Χθές στο Μακεδονία TV ο αλέφαντος άρχισε εκείνα τα τραγελαφικά του πάλι όπως στο καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0 και χαρακτήριζε όλους τους παίχτες μας λίγους και ότι δεν μπορούν.
Πάλι τα ίδια.
Eνας μισθοφορος της κακιας ωρας...ενας "ηρωας" της τρουμπας και ενα πιονι προπαγανδας soft...να τον αγνοουμε καλυτερα αδερφια...
-
-
Re: Στέλιος Μαλεζάς
paokpool έγραψε:Από τους καλύτερους εχθές και γενικά σε όλην την προετοιμασία μας.
Στην περσινή περίοδο κατά την γνώμη μου, όσο αγωνήστηκε έδειξε καλά στοιχεία.... τουλάχιστον πολύ καλύτερα από αυτά που βλέπαμε από τον Κνολ. (Συγνώμη που σας τον ξαναθυμίζω!)
Πιστεύω πως με Κοντρέρας.... θα μαζέψει πολλές επιπλέον εμπειρίες και αν τα μυαλά του δεν πάρουν αέρα και δουλέψει σκληρά, με την εμπιστοσύνη που του δίνει πλέων (επιτέλους) ο πορτογάλος....
θα γίνει σύντομα από τους καλύτερους έλληνες Σέντερ Μπακ αν όχι και ο καλύτερος.
Μάλλον έβλεπα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν εξηγήτε αλλοιώς το ότι είδα¨
Α) Τον Μαλεζά να δίνειπέντε φορές την μπάλα σε αντίπαλο παίκτη,μετά από αποκρουση στην άμυνα, Β) να μην είναι στην θέση του στο πρώτο γκόλ, και στο δεύτερο να έχει χάσει τον Ντιόγκο, γ) και να κάνει δηλώσεις που εκφράζουν ηττοπάθεια. Τι πάει να πει στόχος του ΠΑΟΚ το UEFA.
Αν μπαίνεις στο γήπεδο με νοοτροπία ότι θα είσαι τρίτος ή τέταρτος τότε δεν αποδίδεις αυτά που μπορείς. Πάντα μπαίνεις με νοοτροπία και τσαμπουκά νικητή
Πράγμα που έδειξε ο Κονσεϊσαο, ο Γκαρσία, ακόμη και ο Ιβιτς,και ο Μουσλίμοβιτς. Ξένοι παίκτες που μάτωσαν στο γήπεδο.
Μπορεί η δικιά μου η γνώμη να λέει οτι και από Λάρισσα μπορεί να χάσουμε, γιατί το πρωτάθλημα δεν παιζεται στα γήπεδα αλλα στις "παράγκες" εξω απο αυτά, απο το 1990 και μετά άλλοι αποφασίζουν κι όχι οι παίκτες με την απόδοση τους.
Αλλά δέν μπορεί παίκτης του ΠΑΟΚ να μπαίνει στον αγώνα με νοοτροπία δεύτερου. Πρέπει σε όλους τους αγώνες να γυαλίζει το μάτι του, να δίνει ότι καλύτερο μπορεί και να προσπαθεί πάντα για την νίκη κι ότι βγεί.
Για μένα ο Μαλεζάς ήταν μέτριος. Μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα.
Ο Στέλιος Μαλεζάς στο Goal.com
Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, μίλησε στο Goal.com και τον Άκη Ιωακείμογλου για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και τη δική του παρουσία στην ομάδα.
Έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα στην τρίτη αγωνιστική, κόντρα στον Πανθρακικό. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος και η μία εκ των δύο θέσεων του κέντρου της άμυνας έχει κατακτηθεί πλέον από το Στέλιο Μαλεζά. Ο νεαρός στόπερ του "δικέφαλου" επί εννιά αγωνιστικές παίζει συνεχόμενα 90λεπτα, έχει σκοράρει ένα γκολ κόντρα στην Ηρακλή αλλά το σερί του κινδυνεύει αφού με τρεις κίτρινες κάρτες βρίσκεται στο όριο.
Στέλιο, περίμενες πριν αρχίσει η σεζόν ότι θα καθιερωθείς στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ;
"Δεν νιώθω ότι έχω καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Δεν περίμενα βέβαια ότι θα έχω τόσες πολλές συμμετοχές και ελπίσω να συνεχίσω έτσι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο ανταγωνισμός στην ομάδα είναι μεγάλος και δεν μπορώ να αισθάνομαι ακόμα ότι έχω καπαρώσει τη θέση στο κέντρο της άμυνας".
Η παρουσία του Πάμπλο Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ πόσο σε έχει βοηθήσει;
"Είναι πολύ σημαντικό να έχω δίπλα μου έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Πάμπλο Κοντρέρας. Μπορείς να μάθεις πολλά από έναν έμπειρο αμυντικό όπως ο Πάμπλο και προσπαθώ να κερδίσω όσο περισσότερα μπορώ από την κοινή μας παρουσία στην ομάδα για να βελτιωθώ ατομικά".
Ο ΠΑΟΚ διανύει μία εξαιρετική χρονιά φέτος. Περιμένατε ότι θα υπάρχει αυτή η εξέλιξη;
"Στην αρχή δεν φανταζόμασταν ότι θα πάρει τόσο καλά η ομάδα. Μία θέση στην τετράδα ήταν ο στόχος μας αλλά αφού τα καταφέρνουμε τόσο καλά θέλουμε να διατηρηθούμε σε αυτές τις υψηλές θέσεις. Ο στόχος μας όμως δεν αλλάζει".
Ο στόχος μπορεί να μην αλλάζει, όμως ενδόμυχα γίνονται όνειρα για κάτι παραπάνω;
"Όνειρα πάντα κάνεις. Είναι όμως πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Έχουμε άλλες 18 αγωνιστικές, ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι".
Εσύ κάνεις όνειρα για την εθνική ομάδα ή είναι ακόμα νωρίς;
"Όπως είπα και νωρίτερα, θα πρέπει πρώτα να καθιερωθώ στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Όταν θα γίνει αυτό βλέπουμε και για την εθνική, η οποία αποτελεί στόχο για κάθε ποδοσφαιριστή".
Ένας συμπαίκτης σου, ο Πάμπλο Γκαρσία, έχει βρεθεί στο επίκεντρο τις τελευταίες εβδομάδες. Δίκαια ή άδικα πιστεύεις;
"Ο Πάμπλο είναι πολύ αδικημένος πιστεύω. Δεν του αξίζει αυτή η συμπεριφορά. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και όλη αυτή η ιστορία τον αδικεί".
Ακολουθεί ένα παιχνίδι εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα;
"Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία καλή ομάδα και η βαθμολογική της θέση δεν την αντιπροσωπεύει. Είδαμε τι έκανε και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε άλλη μία νίκη".
http://www.goal.com/gr/Articolo.aspx?ContenutoId=992648
Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, μίλησε στο Goal.com και τον Άκη Ιωακείμογλου για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και τη δική του παρουσία στην ομάδα.
Έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα στην τρίτη αγωνιστική, κόντρα στον Πανθρακικό. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος και η μία εκ των δύο θέσεων του κέντρου της άμυνας έχει κατακτηθεί πλέον από το Στέλιο Μαλεζά. Ο νεαρός στόπερ του "δικέφαλου" επί εννιά αγωνιστικές παίζει συνεχόμενα 90λεπτα, έχει σκοράρει ένα γκολ κόντρα στην Ηρακλή αλλά το σερί του κινδυνεύει αφού με τρεις κίτρινες κάρτες βρίσκεται στο όριο.
Στέλιο, περίμενες πριν αρχίσει η σεζόν ότι θα καθιερωθείς στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ;
"Δεν νιώθω ότι έχω καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Δεν περίμενα βέβαια ότι θα έχω τόσες πολλές συμμετοχές και ελπίσω να συνεχίσω έτσι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο ανταγωνισμός στην ομάδα είναι μεγάλος και δεν μπορώ να αισθάνομαι ακόμα ότι έχω καπαρώσει τη θέση στο κέντρο της άμυνας".
Η παρουσία του Πάμπλο Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ πόσο σε έχει βοηθήσει;
"Είναι πολύ σημαντικό να έχω δίπλα μου έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Πάμπλο Κοντρέρας. Μπορείς να μάθεις πολλά από έναν έμπειρο αμυντικό όπως ο Πάμπλο και προσπαθώ να κερδίσω όσο περισσότερα μπορώ από την κοινή μας παρουσία στην ομάδα για να βελτιωθώ ατομικά".
Ο ΠΑΟΚ διανύει μία εξαιρετική χρονιά φέτος. Περιμένατε ότι θα υπάρχει αυτή η εξέλιξη;
"Στην αρχή δεν φανταζόμασταν ότι θα πάρει τόσο καλά η ομάδα. Μία θέση στην τετράδα ήταν ο στόχος μας αλλά αφού τα καταφέρνουμε τόσο καλά θέλουμε να διατηρηθούμε σε αυτές τις υψηλές θέσεις. Ο στόχος μας όμως δεν αλλάζει".
Ο στόχος μπορεί να μην αλλάζει, όμως ενδόμυχα γίνονται όνειρα για κάτι παραπάνω;
"Όνειρα πάντα κάνεις. Είναι όμως πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Έχουμε άλλες 18 αγωνιστικές, ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι".
Εσύ κάνεις όνειρα για την εθνική ομάδα ή είναι ακόμα νωρίς;
"Όπως είπα και νωρίτερα, θα πρέπει πρώτα να καθιερωθώ στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Όταν θα γίνει αυτό βλέπουμε και για την εθνική, η οποία αποτελεί στόχο για κάθε ποδοσφαιριστή".
Ένας συμπαίκτης σου, ο Πάμπλο Γκαρσία, έχει βρεθεί στο επίκεντρο τις τελευταίες εβδομάδες. Δίκαια ή άδικα πιστεύεις;
"Ο Πάμπλο είναι πολύ αδικημένος πιστεύω. Δεν του αξίζει αυτή η συμπεριφορά. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και όλη αυτή η ιστορία τον αδικεί".
Ακολουθεί ένα παιχνίδι εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα;
"Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία καλή ομάδα και η βαθμολογική της θέση δεν την αντιπροσωπεύει. Είδαμε τι έκανε και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε άλλη μία νίκη".
http://www.goal.com/gr/Articolo.aspx?ContenutoId=992648
Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας γάτας αναφέρει....
Πρόταση για τον Μαλεζά..
Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό αποκάλυψε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο ατζέντης του νεαρού αμυντικού..
Αυτά λέει για ακόμη μία φορά αυτή η φυλλάδα για την ομάδα μας που στο 90% από αυτά που έχει γράψει ποτέ δεν έχουν γίνει στην ομάδα μας..

Πρόταση για τον Μαλεζά..
Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό αποκάλυψε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο ατζέντης του νεαρού αμυντικού..
Αυτά λέει για ακόμη μία φορά αυτή η φυλλάδα για την ομάδα μας που στο 90% από αυτά που έχει γράψει ποτέ δεν έχουν γίνει στην ομάδα μας..