5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από Thanix »

O προπονητης ειναι ο Javier Aguirre τον οποιο ειχε στην Osasuna.
Εχεις δικιο παντως για το οτι οι συνεντευξεις πρεπει να βγαζουν πιο ενδιαφεροντα και αγνωστα στοιχεια...
Παρολα αυτα ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια αυτη του web tv και πρεπει να στηριχθει απο ολους...

Υπαρχει σταθερη βελτιωση!
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

επειδη δεν τα ειδα στην αρχικη αλλα τα διαβασα στο olapaok και επειδη το ηξερα απο πριν... :geek:

Ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα του "PAOK Web TV". Σε κάποιο σημείο, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απόφαση του Λάσλο Μπόλονι να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ματς με τη Ρουμπίν Καζάν, η οποία δεν του έκανε καλό, όπως εξομολογείται.

Το olaPAOK.gr σας παραθέτει χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης, γιατί το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί πάρα πολύ την παραμονή του ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και μετά την διεξαγωγή του.
Για το τι πλήγωσε τον εγωισμό του: "Καμιά φορά το να μένω εκτός αποστολής, για παράδειγμα στο πρόσφατο παιχνίδι στη Ρωσία , αυτό με πόνεσε πολύ, αλλά εντάξει, είναι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις κάτι, ξέρω ότι διανύω την τέταρτη μου σεζόν εδώ και γνωρίζουν ποιος είμαι και τι μπορώ να αποδώσω , γι' αυτό με πόνεσε, αλλά μετά μου πέρασε. Γνωρίζω ότι έχω μεγαλώσει, αλλά δεν πρέπει να δίνεται σημασία σε αυτό, αλλά στο πόσο έχω αποδώσει. Όταν έρχεται το χαρτί και εγώ δεν είμαι μέσα γιατί πιθανόν δεν θα αποδώσω καλά, οφείλω να το σεβαστώ, αλλά δε νομίζω να έγινε σε κανένα παιχνίδι μέχρι στιγμής αυτό".
Ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι πάρθηκε λάθος απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα: "Ποτέ δεν είπα ότι υπήρχε κακή πρόθεση, πάντα η πρόθεση είναι καλή, το μόνο που λέω είναι ότι με επηρέασε και έγινε το αντίθετο, γιατί εγώ ξέρω τον εαυτό μου, ξέρω τι μπορώ να δώσω και τι όχι. Έτσι έγινε το αντίθετο την Κυριακή γιατί πιέστηκα μέσα μου, δεν ήταν καθαρό το μυαλό μου, ζορίστηκα και δεν θέλω να δικαιολογηθώ για την απόδοσή μου, που δεν ήταν καθόλου καλή. Εγώ αν είμαι κουρασμένος κάθομαι σπίτι, παίζω με τα παιδιά μου και αφήνω το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να παίξω άψογα την Πέμπτη και μετά την Κυριακή διπλό παιχνίδι. Αλλά σέβομαι την κάθε απόφαση, και ούτε πιστεύω ότι υπάρχει κακή πρόθεση. Αλλά το λέω ότι με πόνεσε, και τίποτα παραπάνω, δεν μπορώ να κάνω κάτι".
Όταν ρωτήθηκε αν μίλησε με τον προπονητή γι’ αυτό το θέμα, τόνισε: "Εγώ σε όλη μου την καριέρα μου ποτέ δεν μιλούσα με τον προπονητή για αυτά τα πράγματα, μόνο με έναν που ήταν για μένα κάτι παραπάνω από προπονητής, ήταν φίλος. Δεν είμαι ο τύπος που θα μιλήσει με τους προπονητές. Ο προπονητής ξέρει και αυτός θα κληθεί να πάρει την απόφαση, εγώ δεν έχω κάτι να του πω πάνω σε αυτό, δε με νοιάζει τι κάνει, σέβομαι ό,τι κάνει μέσα στο παιχνίδι, αλλά εμένα δε μου αρέσει να μιλάω καθόλου γι' αυτό και ποτέ δε μου άρεσε. Για μένα είναι άσπρο ή μαύρο, δεν έχει μέσο, είναι ναι ή όχι, δεν έχει έτσι, αλλιώς και αλλιώτικα. Αυτό δεν με αγγίζει καθόλου, εμένα μου αρκεί το ναι ή το όχι και εδώ τελειώνει το θέμα".
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ναι αλλά έλα εμένα δε μου άρεσε το πως αντίδρασε στο ροτέισον που έκανε ο Μπόλονι.Δηλαδη τι πρέπει να γίνεται??όποτε δε παίζει θα μουτρώνει????Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.Κανένας δεν είναι πάνω από τον προπονητή.Σ'αγαπάμε σ'εκτιμάμε αλλά και εσύ πρέπει να σέβεσαι.
:pano:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

την είδες την συνέντευξη φίλε? γιατί από ότι κατάλαβα δεν την είδες...
κανένας δεν μούτρωσε.. απλά ήθελε να πάει στο Καζάν να βοηθήσει την ομάδα και πικράθηκε που δεν ήταν αποστολή,
αυτό θα έκανε κάθε ποδοσφαιριστής που αγαπάει την ομάδα και ΄χει ποδοσφαιρικό εγωισμό...
ίσα ίσα που από την συνέντευξη είπε ότι ο προπονητής κάνει κουμάντο και είναι υπεύθυνος, και ουδέποτε έχει μιλήσει με προπονητές πριν η μετά τον αγώνα σε όλη του καριέρα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εμένα αυτό που με κόφτει είναι σε κάθε αντίστοιχη περίσταση=εκτός αποστολής από κάποιο παιχνίδι,εφόσον υπάρξει στο μέλλον,να μην έχει την αγωνιστική εικόνα,που είχε στο καραϊσκάκης.εφόσον αφήνει να εννοηθεί πως τον επηρέασε ψυχολογικά η μη συμπερίληψή του στην αποστολή για το καζάν.γιατι συνδέει τα 2 ζητήματα σε κάποιο βαθμό,αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ.λεπτολόγος ως προς την εκδήλωση του παραπόνου του,το αναγνωρίζω.οχι σαν τον ίβιτς ...
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

ακριβως γιαυτο εκανα bold καποια που ειπε...γιατι ναι μεν πληγωθηκε ΑΛΛΑ αναγνωριζει ποιος κανει κουμαντο !!

Α ρε μεγαλε Παμπλο! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

zoomgr έγραψε:την είδες την συνέντευξη φίλε? γιατί από ότι κατάλαβα δεν την είδες...
κανένας δεν μούτρωσε.. απλά ήθελε να πάει στο Καζάν να βοηθήσει την ομάδα και πικράθηκε που δεν ήταν αποστολή,
αυτό θα έκανε κάθε ποδοσφαιριστής που αγαπάει την ομάδα και ΄χει ποδοσφαιρικό εγωισμό...
ίσα ίσα που από την συνέντευξη είπε ότι ο προπονητής κάνει κουμάντο και είναι υπεύθυνος, και ουδέποτε έχει μιλήσει με προπονητές πριν η μετά τον αγώνα σε όλη του καριέρα...
Επειδή την είδα το λέω...κάτι τέτοιες μ****ς κάνουν ταναπού τα αποδυτήρια...Τέλοσπαντων,ξανάγινε έτσι κι αλλιώς..ελπίζω όταν τον ξαναφήσει να μην παίζει όπως το παιχνίδι με το γάβρο γιατί "πληγώθηκε."
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κι εγώ διαφωνώ με τον τρόπο σκέψης του Πάμπλο. Μπορεί να αναγνωρίζει λεκτικά το ποιός κάνει κουμάντο, αλλά στην πράξη δείχνει οτι αυτός θα κάνει το δικό του, πράγμα που για την ηλικία του αλλά και την αναγνώριση που του δείχνουμε στον ΠΑΟΚ, είναι ανεπίτρεπτο.

Για μένα οι ηγέτες απο ένα σημείο και έπειτα πρέπει να είναι οι συμπαίκτες του προπονητή μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Του καλού προπονητή προφανώς. Αμα φέρουμε χάβους κλπ και ο Γκαρσία αντιδρά δεν θα κατηγορηθεί.

Αμα όμως η ομάδα βρίσκει ξανά τα πατήματα της και αναδιοργανώνεται, πρέπει να πρωτοστατεί και οχι να λέει οτι ενοχλήθηκε που δεν έπαιξε στο καζαν.
Δεν τον άφησε έξω ο κοουτς απο κόμπλεξ.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ακριβώς αυτό βροχοποιέ...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

rainmaker έγραψε:Κι εγώ διαφωνώ με τον τρόπο σκέψης του Πάμπλο. Μπορεί να αναγνωρίζει λεκτικά το ποιός κάνει κουμάντο, αλλά στην πράξη δείχνει οτι αυτός θα κάνει το δικό του, πράγμα που για την ηλικία του αλλά και την αναγνώριση που του δείχνουμε στον ΠΑΟΚ, είναι ανεπίτρεπτο.

Για μένα οι ηγέτες απο ένα σημείο και έπειτα πρέπει να είναι οι συμπαίκτες του προπονητή μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Του καλού προπονητή προφανώς. Αμα φέρουμε χάβους κλπ και ο Γκαρσία αντιδρά δεν θα κατηγορηθεί.

Αμα όμως η ομάδα βρίσκει ξανά τα πατήματα της και αναδιοργανώνεται, πρέπει να πρωτοστατεί και οχι να λέει οτι ενοχλήθηκε που δεν έπαιξε στο καζαν.
Πολυ σωστη τοποθετηση, ειναι βεβαια τα "γνωστα" κουσουρια των μεγάλων παικτών που πρεπει να τα κόψει απο την αρχη ο κοουτς, αλλιώς μετά βγαινουν στην πορεία.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παρα πολυ μετριος....
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Θλαση κ 20 μερες εξω γραφει το παοκρεβολουσιον?!

υ.γ ποσες θλασεις εχουμε σουμα? :redcard:
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Γιαυτον μπηκα κ γω,για να ρωτησω....γμσε τα αν αληθευει...ειχα μια ελπιδα οτι θα τα καταφερει ..για την κυριακη..........:cry:
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

stathis73 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Κι εγώ διαφωνώ με τον τρόπο σκέψης του Πάμπλο. Μπορεί να αναγνωρίζει λεκτικά το ποιός κάνει κουμάντο, αλλά στην πράξη δείχνει οτι αυτός θα κάνει το δικό του, πράγμα που για την ηλικία του αλλά και την αναγνώριση που του δείχνουμε στον ΠΑΟΚ, είναι ανεπίτρεπτο.

Πολυ σωστη τοποθετηση, ειναι βεβαια τα "γνωστα" κουσουρια των μεγάλων παικτών που πρεπει να τα κόψει απο την αρχη ο κοουτς, αλλιώς μετά βγαινουν στην πορεία.
Καλα τα λετε μαγκες... Παραπονεθηκε ο Γκαρσια; :? Νταξει, βλακια του, φετος εχουμε προπονητη και πλανο, και πρεπει να το ακουλουθησουμε για να πετυχει...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

κριμα σε κομβικα παιχνιδια η απουσια του......περαστικα και γρηγορα πισω δυνατος

Λαζαρ η ευκαιρια σου,...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”