Θα πάει ο Παυλάρας και θα τους πει "Αδερφή εγώ;;; Τώρα θα δείτε ρε μ@λάκες ποιος είναι ο π@στης εδώ μέσα!!!" και θα τους γ@μήσει όλους!!
5.Pablo Gabriel García Pérez
-
Μπαρκαρούτσος
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Ποια μήνυση ρε, αυτά είναι για φλωράκια!
Θα πάει ο Παυλάρας και θα τους πει "Αδερφή εγώ;;; Τώρα θα δείτε ρε μ@λάκες ποιος είναι ο π@στης εδώ μέσα!!!" και θα τους γ@μήσει όλους!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord την Πέμ 18 Αύγ 2011, 01:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Λίγη προσοχή με τους χαρακτηρισμούς.Βάλτε κανένα παπάκι,δίεση,κλπ(αυτή η παρατήρηση πάει προς όλους). Ευχαριστώ.
Λόγος: Λίγη προσοχή με τους χαρακτηρισμούς.Βάλτε κανένα παπάκι,δίεση,κλπ(αυτή η παρατήρηση πάει προς όλους). Ευχαριστώ.
Σήμερα θα παίξει σαν ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ σαν ΕΛΛΗΝΑΣ σαν Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗΣ
και μετά θα τον θελουν και άλλες τρελαμένες

και μετά θα τον θελουν και άλλες τρελαμένες
παιχτουρα μεγαλη,,,εχει τη μπαλα και εισαι σιγουρος.........φοβερος.......
ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια ο Πάμπλο για τον επαναληπτικό. Ο Μπόλονι θα πρέπει να βγάλει γερό άσο για να καλύψει το κενό του.
- Caballo Viejo
Ώρες - ώρες λέω τι καλά να ήταν καμιά δεκαριά χρόνια μικρότερος. Ύστερα σκέφτομαι πως δεν θα έπαιζε σε μας και μου περνάει. 
το κρατημα της μπλας και η ψυχραιμια του ειναι σαν να κανει 15χλμ στο ματς
Oτι και να πεις για τον pablo είναι paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaara πολλή λίγο μα paaaaaaaaaaaaaaaaara πολλή λίγο ......απλά pablo σε ευχαριστούμε που κανεις το μίζερο ποδόσφαιρο τις μικρής αφρικανικής χώρας μαs poooooli μα poooooooli πιο όμορφο.
αρχιδατος και μεγαλος...πλεον βαριεμαι να γραφω τα ιδια και τα ιδια...
- PAPA TSIBIKOS
Έχω την εντύπωση ότι για αυτόν τον ηγέτη-παικταρά δεν θα βρεθεί ποτέ αντικαταστάτης
ούτε σε αγωνιστικό ούτε σε ψυχολογικό επίπεδο.
ούτε σε αγωνιστικό ούτε σε ψυχολογικό επίπεδο.
ολοι μαζι ανανεωση σε ρυθμο ελικποτερο.free4 έγραψε:Αντε τωρα βρες μου ποιος θα σε αντικαταστησει!!!