Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
244 8HBA .. emeis piname ton proino kafe kai oi treloi odigoi pernousane se tetia fasi .. tremi h gi tremi h gi otan pernoun oi odigoi .. xaxaxaxa
kapaki Rodo 151 se monada iposterikseos .. egw sto pyroboliko .. o dikitis pezonayths .. oloi oi aloi gayrakia sto full kai o monos se oli thn monada aspromayros eimoun egw .. kai thn den trabiksa
kapaki Rodo 151 se monada iposterikseos .. egw sto pyroboliko .. o dikitis pezonayths .. oloi oi aloi gayrakia sto full kai o monos se oli thn monada aspromayros eimoun egw .. kai thn den trabiksa
- ПÐРТИЗÐÐ
ΘΗΤΕΙΑ
ΕΓΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΡΕΛΛΟ ΒΗΣΜΑ!!!ΧΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΗΓΑ ΤΑΤΟΙ ΣΤΗΝ 123 ΠΤΕ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ 135 ΣΜ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΑ ΠΑΛΙ ΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΤΗΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟ 1998
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
lipon sira 211 soma pezikarios idikotita magiras- oti nane xaxaxaxax ksekinisa apo drama meta githio gia na gino magiri meta feres apo eki sto filakio porou opou eki apo magiras egina sinorioflikas polli vietnam i fasi kai teliosa thassaloniki 9 taksiarxia opou kai apolithika apo eki meta apo 19 mines me peripou 3-4 mines filaki grameni alla den ipiretisa mia xarin tou loxagou mou pou itan megalo alani kalla na einai opou einai tora kai me ixa kani kai odigo se mia nixta
xaxaxaxaxa e re plakaes xaxaxax foberes katastasis. na ste kalla re pedia ti mou thimisate .
xaxaxaxaxa e re plakaes xaxaxax foberes katastasis. na ste kalla re pedia ti mou thimisate .
- ПÐРТИЗÐÐ
Δηλαδη, αν εγω εχω υπηρετησει στα ΟΥΚ και με πηρανε τον Ιανουαριο του 2010giorgos4 έγραψε:Ποιος μηνας ειναι ο πρωτος της χρωνιας που παρουσιαστικανε το 2008;ПАРТИЗАН έγραψε:μια ερωτηση, πως μετρανε τις ΕΣΣΟ?
Ο Ιανουαριος;
08 Α ΕΣΣΟ!
Η επομενη σειρα που μπενει τον Μαρτιο ειναι η 08 Β ΕΣΣΟ και ουτο καθεξης μεχρι το τελος της χρωνειας κ
και μετα παλι απο την αρχη.
ειμαι 10 Α ΕΣΣΟ
και τις σειρες πως τις μετρανε
ο αλλος πιο πανω ειπε οτι ηταν 211 σειρα
αλλο η ΕΣΣΟ αλλο η Σειρα?
BTW Δεν εχω παει φανταρος, αν θελετε σας λεω τη μεχρι τωρα πορεια μου
Παρτιζανε επισημα η ΄μετρηση΄γινεται με ΕΣΣΟ.Δηλαδη καθε χρονο παρουσιαζονται 4 φουρνιες στρατιωτων(Φλεβ-Μαιο-Αυγου-Νοεμ) δηλαδη 4 ΕΣΣΟ αρα 2010 Α' ΕΣΣΟ,2010 Β' ΕΣΣΟ, 2010 Γ' ΕΣΣΟ 2010 Δ' ΕΣΣΟ.Αυτα που λεμε οι φανταροι 211 σειρα 298 σειρα κτλ. ειναι μεταξυ μας οχι κατι επισημο του Ε.Σ.Ελπιζω να γινομαι κατανοητος.
Famous004 επειδη εγω εκανα απο Φλεβαρη 2007 εως Φλεβαρη 2008.Πρωτα ΚΕΤΘ οπου συνηπηρετουσα με εναν γειτονα μου που μετα πηγε Στρατονομια αλλα ειναι για πολυ κραξιμο,ηθελα να δω αν ησουν εσυ.Και με την ευκαιρια ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠΕΝΤΕΒΕΡ-ΣΚΑΤΟΒΥΣΜΑ-ΦΛΩΡΕ......................
Famous004 επειδη εγω εκανα απο Φλεβαρη 2007 εως Φλεβαρη 2008.Πρωτα ΚΕΤΘ οπου συνηπηρετουσα με εναν γειτονα μου που μετα πηγε Στρατονομια αλλα ειναι για πολυ κραξιμο,ηθελα να δω αν ησουν εσυ.Και με την ευκαιρια ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠΕΝΤΕΒΕΡ-ΣΚΑΤΟΒΥΣΜΑ-ΦΛΩΡΕ......................
- ПÐРТИЗÐÐ
ναι ρε φιλε αλλα, σε ενα ελληνικο εργο ειδα καποιον να παρουσιαζετε λεγονταςgiorgos4 έγραψε:Ναι!ПАРТИЗАН έγραψε:
Δηλαδη, αν εγω εχω υπηρετησει στα ΟΥΚ και με πηρανε τον Ιανουαριο του 2010
ειμαι 10 Α ΕΣΣΟ
ПАРТИЗАН έγραψε: και τις σειρες πως τις μετρανε
ο αλλος πιο πανω ειπε οτι ηταν 211 σειρα
αλλο η ΕΣΣΟ αλλο η Σειρα?
Οταν με ρωτας τι σειρα ειμαι και σου λεω 231 εσυ δεν ξερεις ποτε παρουσιαστικε αυτη η σειρα και στο καπακι σου λεω την ΕΣΣΟ μου 94 Δ ,οτι παρουσιαστικα τον Ιουλιο το 1994.
ΜΑΧΜΑΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ, 109 ΕΣΣΟ, ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ
-
Ένα θα σου πω μόνο φίλε παρόλο που δε σε ξέρω …..
Μη φοβάσαι τον Έβρο παλικαρε.
Έλα δω κ θα σε κάνω να περάσεις τέλεια …..
Ζωαρα που λένε κ οι χαμουτζιδες !!!!!
Έλα εκεί που ξεκινά η Ελλάδα!!!!!!!
Έλα πιο κοντά στη ΜΑΝΑ μας (Κων/πολη) να καταλάβεις τι εστί ΕΛΛΑΔΑ
Κ ότι ζόρι έχεις στείλε εδώ κ θα σε φτιάξω μπαμ μπαμ……
Καλή θητεία φίλε, ψηλά το κεφάλι, κ από λοχαγό κ κάτω μη γαμας κανέναν….!!!
Μη φοβάσαι τον Έβρο παλικαρε.
Έλα δω κ θα σε κάνω να περάσεις τέλεια …..
Ζωαρα που λένε κ οι χαμουτζιδες !!!!!
Έλα εκεί που ξεκινά η Ελλάδα!!!!!!!
Έλα πιο κοντά στη ΜΑΝΑ μας (Κων/πολη) να καταλάβεις τι εστί ΕΛΛΑΔΑ
Κ ότι ζόρι έχεις στείλε εδώ κ θα σε φτιάξω μπαμ μπαμ……
Καλή θητεία φίλε, ψηλά το κεφάλι, κ από λοχαγό κ κάτω μη γαμας κανέναν….!!!