5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από teod1980 »

Σέβεται το βιογραφικό του ρε συ μην αγχώνεσαι...
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

GI4NNEN4 έγραψε:
paokmono έγραψε:... Σε τρεις μέρες ίσως είσαι σπίτι σου...
Εννοείται ότι σε τρείς μέρες θα είναι σπίτι του. Λες να έρθει ο Άντιτς και να τον κρατήσει για βοηθό; Άρα τί θα ηταν πιο εύκολο για αυτόν; Να τραβήξει κι αυτός μια παραίτηση κι ας πάει να γ@μηθεί και ο πρόεδρος και η ομάδα κι ο κάθε Γκαρσία. Αντί αυτού όμως, θα οδηγήσει μια ψιλο-διαλυμένη ομάδα σε εναν π-ο-λ-ύ δύσκολο αγώνα. Αυτό μου δείχνει άνθρωπο που ξέρει να σέβεται. Η συμπεριφορά του Γκαρσία εμένα μου δείχνει άνθρωπο που δεν σέβεται.
θα ήταν πολύ πιο εύκολο να στείλει τον Γκαρσία και τον όποιο Γκαρσία στη διοίκηση.
Με αυτή του την κίνηση τι πέτυχε;;;
ηρεμία;;
και τι θα γίνει την επόμενη μέρα;
θα τελειώσουν τον Γκαρσία ή θα κάνουν ότι δεν έγινε τίποτα;

Απλά, το παραπάνω σκηνικό δείχνει σε όλη της την έκταση, την έλλειψη εμπειρίας διαχείρισης μια μεγάλης ομάδας απο το μέχρι πρότινος προπονητικό μας τημ.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν ξέρω ρε παιδιά... Μπορεί να του βγήκε και εκνευρισμός του Χάβου. Μπορεί ο Γκαρσία να είναι για εμάς ότι είναι ο Κατσουράνης για την εθνική. Μπορεί να έχει σπάσει τα αρχίδια ολονών εκει μέσα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Ενώ ο Χάβος σε 2 και κάτι μήνες είναι ο αξιαγάπητος!
Αρ γιου σουρ μαϊ φρεντ;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Not quite
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αν και αυτο που εκανε,απο καθαρα επαγγελματικη αποψη,ειναι απαραδεκτο,ομως μεχρι ενα σημειο τον καταλαβαινω.Οχι μονο αυτον αλλα ολους τους παικτες.Τα νευρα τους αυτη τη στιγμη πρεπει να εχουν βγει πανω απο το κεφαλι τους.Το να σου φερνουν μεσα σε 4 μηνες τρεις προπονητες,πιστεψτε με,ειναι τρελα.Μεχρι να καταλαβεις το χαρακτηρα και το τι θελει απο σενα,φευγει......Μετα,φτου κι απ'την αρχη......Ε,την τριτη φορα εχεις λυγισει.....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σωστά τα λέτε! Κι εγώ που είμαι 48 ετών, όταν μου φέρανε διευθυντή που δεν τον ήθελα, σηκώθηκα κι έφυγα από το γραφείο μου!
Και απαίτησα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο να πληρώσει αδρά και να μου φέρει Διευθυντή με κοχόνας γιατί είμαι υπαλληλάρα εγώ και δεν μπορεί να με κουμαντάρει ο κάθε άμπαλος!

ΥΓ: Μεταξύ μας σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ με περισσότερες ικανότητες από εμένα, αλλά τέλος πάντων.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Ρε θα τρελαθούμε....τι σχέση έχει το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός με τις υπόλοιπες δουλειές;
Τι καραμέλα είναι αυτή πάλι;
Το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθlητισμός είναι ένα τελείως διαφοπρετικό κομμάτι της κοινωνίας που έτυχε μέσα από τις διάφορες καταστάσεις να γίνει ένα μέρος επαγγελματικό. Αλλά δε σημαίνει ότι είναι το ίδιο και πρέπει να λειτουργεί όπως μία επιχείρηση. Ποδόσφαιρο είναι.

Και φυσικά αν μπορούσατε όλοι εσείς να την πείτε στους άσχετους ανώτερούς σας για κάθε τι βλακεία που σας λένε και δεν θα θέλατε να κάνετε, θα το κάνατε....Απλά ο Γκαρσία έχει την ψυχή και την ικανότητα ( και σίγουρα καμία επιφύλαξη αφού είναι εξασφαλισμένος) να το κάνει πράξη, όπως δεν έχουμε όλοι εμείς...Οπότε....
Αφού ο άλλος είναι ανύπαρκτος....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νομιζω οτι το θεμα εχει ξεφυγει...Εχουμε πολυ πιο σοβαρο θεμα να ασχοληθουμε.Μολις ερθει ο καινουριος προπονητης και ο γκαρσια θα κανει τη δουλεια του σωστα και ο χαβος μαλλον σε καποια αλλη ομαδα.Εχετε πιαστει απο χθες και εχετε γραψει 100 σελιδες..Μην το ανακυκλωνετε το ζητημα μιας και ο γκαρσια θα ειναι mvp την πεμπτη.. :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

καταρχήν ο χάβος αν τον εβαλε πλαγια δεν παει καλα ειναι αλανταλον

ομως και ο γκαρσια δεν γινεται να κανει οτι θελει
ποιος εισαι ρε μεγαλε

34 χρονων ταλαιπωρος εισαι
αντε σιγα σιγα να αραιώνουν τα παπουδια λεω εγω

αφου δεν τραβανε και τους εχει παρει η κατω βολτα αν δημιουργουν και προβληματα δεν βοηθανε την ομαδα πλεον
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αποστόλη φαντάζομαι όταν σου είπε ο διευθυντής σου ( ο άμπαλος λέμε ) ...αν θες να φύγεις , φύγε....
εσύ έτρεξες κ έφυγες έτσι ?? :lol:

Και μετά ο Διεθύνων , έβγαλε ανακοίνωση ότι έφυγες λόγω ... στομαχικών διαταραχών...

Πάντως κ εσύ ρε άνθρωπε πάντα να πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από τον εκάστοτε διευθυντή σου???

Κ εγώ ρε Αποστόλη , μια από τα ίδια... όλο μ@λ@κες έχω από πάνω μου...άμπαλους , ακατάλληλους , ανίκανους να διαχειριστούν τόσο μεγάλες προσωπικότητες ( σόρυ υπαλλήλους ήθελα να πω ) σα κ εμένα. Δε μπορούνε με τη καμία να διανοηθούν το μεγαλείο μου....κ το πόνο για την εταιρεία :lol:

Κ ξέρεις Αποστόλη...έμεινα κ με πιο λίγα λεφτά γιατί αγαπώ την εταιρεία... τη πονάω ρε φίλε... αλλά οι βλάκες μου στέλνουν άμπαλους να με τοποθετούν σε λάθος θέσεις στο γραφείο !!

Το ξέρεις Αποστόλη ότι μια μέρα μου αλλάξανε θέση στο γραφείο...μη φανταστείς τίποτα μόνιμο...η καθαρίστρια μετακίνησε τη καρέκλα μισό μέτρο για να σκουπίσει... κ επείδη έβλεπα την οθόνη του υπολογιστή μου υπό γωνία 12 μοιρών και όχι 10 όπως είναι το ιδανικό για να αποδώσω , έφυγα από το γραφείο... Ακούς Αποστόλη ? Χάλασε η γωνία ρε φίλε και θα είχα μειωμένη απόδοση... Πουτάνα τα έκανα κ εγώ κ έφυγα εκείνη τη μέρα.

Kαι ξέρεις κάτι ? Την άλλη μέρα που γύρισα στη δουλειά , οι υπόλοιποι εργαζόμενοι με χειρικροτήσανε..Ειμαι ο ήρωας τους πλέον!!
Τί είπες???? Αν ένιωσαν μ@λ@κες αυτοί ?
Γιατί ?
Επειδή έφυγα μια μέρα λόγω οθόνης κ αυτά τα ταγάρια μείνανε στο γραφείο για να κάνουνε τη δουλεια???
Ελα ρε Αποστόλη....
Θυμήσου σε ποιον μιλάς...

ΥΓ1 : Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα κ καταστάσεις , ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τη πραγματικότητα.
ΥΓ2 : Kάνει μπαμ ότι πολλοί δεν έχουν ιδέα από εργασιακές σχέσεις κ από ιεραρχία στο χώρο της δουλειάς.
ΥΓ3 : Οχι ο αθλητισμός κ το ποδόσφαιρο δε μοιάζουνε με μια επιχείρηση κ μια εταιρεία...στην Ελλάδα...Μακάρι να μοιάζανε όμως
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μην συγκρινετε οποιοδηποτε επαγγελμα με αυτο του ποδοσφαιριστη.Κανετε πολυ μεγαλο λαθος,απο οποια πλευρα και αν το δειτε.Kαι θα πω μονο δυο χαρακτηριστικα-θα μπορουσα να πω παρα μα παρα πολλα ακομα-τα οποια τα γνωριζετε ολοι.Το πρωτο ειναι πως το επαγγελμα αυτο τελειωνει γυρω στα τριαντα πεντε και το δευτερο ειναι πως δεν φευγεις απο αυτο με το μεγαλυτερο δυνατο αξιωμα αλλα απο ενα σημειο και μετα η πορεια μεσα στο επαγγελμα φθινει.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

moican4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ειναι ΙΔΕΑ και οχι ο καθε επαγγελματιας παικτης που σημερα ειναι αυριο δεν ειναι...

Το "οραμα" του μεσου ΠΑΟΚτση τον ενσαρκωσε ο Ζαγορακης που ηγηθηκε της προσπαθειας ανακαμψης του ΠΑΟΚ..
Ο Γκαρσια αυριο μπορει να φυγει και να ερθει στην θεση ενας πολυ καλυτερος...

η ομαδα κατηντησε μπαχαλο εξαιτιας της ασυλιας απο την διοικηση και της δικης μας ενθερμης -υπερβολικης αγαπης προς αυτους...

Αρκετα, η ομαδα δεν ειναι δα και πρωτη για να τον /τους δικαιολογησω..

Φτανει..
Αγαπητέ moican4, στο σκέλος που αφορά στον Πρόεδρο συνφωνώ, στο σκέλος όμως που αφορά στον Παυλάρα, τον οποίο τοποθετείς στην κατηγορία των απλών επαγγελματιών παικτών που απλά έρχονται και φεύγουν από την ΟΜΑΔΑ, υπέπεσες σε μέγα ατόπημα. Δεν θα αναφερθώ στους γνωστούς και πολυειπωμένους λόγους, γνωστούς σε όλους μας, πως ο Παυλάρας είναι παραπάνω από ένας κοινός επαγγελματίας παίκτης του ΠΑΟΚ.

Αν ρωτούσες χίλιους οπαδούς του ΠΑΟΚ: Σε ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ θα θέλατε να μοιάζουν οι έντεκα που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο;

Ποιον θα ανέφεραν οι 900 τουλάχιστον από αυτούς ;

Η απάντησή τους θα καταδείξει την ιδιαιτερότητα του Παυλάρα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να σταθεί το επιχείρημα, οτι είναι κι αυτός ένας σαν όλους του άλλους επαγγελματίες!

Ή αλλιώς το όραμα του ΠΑΟΚτσή σε διοικητικό επίπεδο ενσαρκώνετε από τον Ζαγοράκη και σε αγωνιστικό επίπεδο από τον Παυλάρα.

Έτσι για να τα βάζουμε τα θέματα στη σωστή τους βάση.

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Τρί 19 Οκτ 2010, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όπου κι αν κοιτάξω ο ΠΑΟΚ με πληγώνει...
Άβαταρ μέλους
teod1980

giapas έγραψε:

ΥΓ2 : Kάνει μπαμ ότι πολλοί δεν έχουν ιδέα από εργασιακές σχέσεις κ από ιεραρχία στο χώρο της δουλειάς.
ΥΓ3 : Οχι ο αθλητισμός κ το ποδόσφαιρο δε μοιάζουνε με μια επιχείρηση κ μια εταιρεία...στην Ελλάδα...Μακάρι να μοιάζανε όμως

Επειδή εσύ ξέρεις πολλά περισσότερα για πες μας....
Ναι ρε φίλε δε γνωρίζω περί αυτών που λες...αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο...
Έπηξε ο κόσμος με χαρτογιακάδες και μπισνεσμεν και για αυτό πάμε τόσο ωραία ρε....
ΑΝ θέλετε το ποδόσφαιρο εταιρία, μη ξαναπεριμένετε ΠΑΘΟΣ, ΠΑΝΥΓΉΡΙΑ και ειλικρινή ΑΓΑΠΗ της ομάδας από κανέναν ποδοσφαιριστή. Την αμοιβή του και στην οικογένειά του...Ούτε θα ξαναπάτε στην προπόνηση να ζητήσετε τα ρέστα...ΓΙατί αυτός υπάλληλος θα είναι και αν δεν μας κάνει θα φύγει και δε τρέχει και τίποτα...Πρώτα θα αποκεφαλίσετε όσους κάνουν τις επιλογές και μετά τους υπόλοιπους...
Γατάκια και ηττοπαθείς εμένα τόσα χρόνια δε με εκφράζαν...ο ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι τρελαμένος και παθιασμένος...όποιος θέλει υπαλληλάκους να ξαναγυρίσει στις σαρδέλες...πρέπει να ζει την κάθε στιγμή στην ομάδα του και τότε μέσασ την οικογένεια των αποδυτηρίων να τα βρίσκουν....
ήρθαν οι άσχετοι και κάναν τα αποδυτήρια εχθρικό μέτωπο...τους απαξίωσαν τους μείωσαν και μετά θέλαν και αποτελέσματα...''Βρε δε γαμείς, εγώ υπαλληλάκος σε εταιρία είμαι σου λενε''
Πρώτα θα δοθεί όραμα και άνθρωπος να τους εμπνέει και μετά θα ζητήσουμε εμείς από αυτούς...ότι δίνεις παίρνεις φίλε μου...

Οπαδοί των corporation όλοι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”