5.Pablo Gabriel García Pérez
- navigator11
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
σεβομαι σερα αυτο που γραφεις.απλα απο τους ποδοσφαιριστες,ακομα και ηγετες και προσωπικοτητες της μεγαλης ομαδας μου,προσωπικα θελω να'ναι θρησκευτικα προσηλωμενοι και μονο στα καθηκοντα τους εντος των 4 γραμμων.κακο ειναι?δε μ'αρεσει η ιδεα οτι τα οσα διαμειφθηκαν μεταξυ παμπλο-ζαγορ επαιξαν εστω και ελαχιστα ρολο στο να παρουν οι αρμοδιοι την αποφαση τους!φυσικα,το εγραψα και το επαναλαμβανω,ΠΡΩΤΙΣΤΑ και ΚΥΡΙΑ κατ'εμε φταιει ο ζαγορακης.αν ειναι δυνατον δλδ να ανοιξουμε διαυλο επικοινωνιας με τους παιχτες για το θεμα του προπονητη ........
συγχωρατε με,αλλα αυτα που κοροϊδευα τοσα χρονια στον απογονιακο του ανκλ σωκρατες δε γουσταρω να τα βλεπω στον ΠΑΟΚ .......
συγχωρατε με,αλλα αυτα που κοροϊδευα τοσα χρονια στον απογονιακο του ανκλ σωκρατες δε γουσταρω να τα βλεπω στον ΠΑΟΚ .......
- khaledfreepaok
ρε παιδια γιατι το συνεχιζετε το θεμα?αφου ειναι οτι πιο καραμπαμ υπαρχει και εξηθηκε και σε πολλα ποστ πιο πανω.απλουστατα ο γκαρσια ειδε οτι ο μποτρινι κανει μονο για πωλητης σε μπουτικ με κουστουμια και επειδη ποναει ποναει την ομαδα παραπανω απο ολους κατα τη γνωμη μου και δεν ειναι μισθοφορος σαν τον κοντο και ακομα καλυτερα επειδη ειναι ο μονος που εχει τα κιλα για να το κανει επιασε και ενημερωσε τη διοικηση οτι αυτος που φερατε ειναι κρεας ολικης.και οσοι δεν τους αρεσει να σκεφτονται οτι ενας παιχτης επηρεαζει την διοικηση ας σκεφτονται οτι απλα τους ειπε καποια πραγματα που δεν μπορουσαν να ξερουν.
δεν φταει κανεις γι αυτο μην ψαχνετε κακους δεχτειτε μονο οτι με καποιον τροπο που χρειαζετε να ξερουμε εγινε κατι καλο για την ομαδα κ τελος.
δεν φταει κανεις γι αυτο μην ψαχνετε κακους δεχτειτε μονο οτι με καποιον τροπο που χρειαζετε να ξερουμε εγινε κατι καλο για την ομαδα κ τελος.
Για αυτο που λες sera για τον Λαμ, ηταν η πρωτη και μοναδικη ως τωρα χρονια που ο Κλινσμαν δουλεψε σαν προπονητης ομαδας, και παλι στηριχτηκε οσο ηταν δυνατον απο την διοικηση αφου απολυθηκε λιγο πριν το τελος μιας μετριας χρονιας σε εποχη που η Μπαγερν κινδυνευε να χασει το CL. Οχι μια βδομαδα πριν το 1ο επισημο ματς!! Αυτο ειναι ανεκδοτο, γελαει ολο το συμπαν μαζι μας. Και μαλιστα διωξαμε εναν προπονητη που δουλευε 20 χρονια στο καμπιονατο και τον οποιο καθομασταν και αναλυαμε το βιογραφικο του και το στυλ του συγκρινοντας τα με Νοβαλινο, Μπαλαρντινι κ.α. δεν ξερω και γω για ποσο καιρο! Δεν μπορω να δεχτω οτι ο Βρυζας ειναι τοσο στοκος.
Γενικα συμφωνω με navigator. Η μεγαλη ευθυνη ειναι της διοικησης, αυτη πρεπει να επιβαλει την ηρεμια στα αποδυτηρια, να καθοριζει την νοοτροπια του συλλογου και να εξασφαλιζει το κυρος του. Και αμα θελει να μην γινει η ομαδα μπουρδελο, οταν προκυπτουν εριδες μεταξυ παιχτων και προπονητη η διοικηση πρεπει να παιρνει το μερος του προπονητη. Αλλιως η πειθαρχια (και των υπολοιπων) παει περιπατο και η ομαδα διαλυεται. Αυτο ειναι απο τους βασικους κανονες οταν εχεις να διοικησεις ανθρωπους, ειτε μιλαμε για σχολειο, ειτε για εταιριες, ειτε για ποδοσφαιρικες ομαδες.
Γενικα συμφωνω με navigator. Η μεγαλη ευθυνη ειναι της διοικησης, αυτη πρεπει να επιβαλει την ηρεμια στα αποδυτηρια, να καθοριζει την νοοτροπια του συλλογου και να εξασφαλιζει το κυρος του. Και αμα θελει να μην γινει η ομαδα μπουρδελο, οταν προκυπτουν εριδες μεταξυ παιχτων και προπονητη η διοικηση πρεπει να παιρνει το μερος του προπονητη. Αλλιως η πειθαρχια (και των υπολοιπων) παει περιπατο και η ομαδα διαλυεται. Αυτο ειναι απο τους βασικους κανονες οταν εχεις να διοικησεις ανθρωπους, ειτε μιλαμε για σχολειο, ειτε για εταιριες, ειτε για ποδοσφαιρικες ομαδες.
- khaledfreepaok
Περσινά ξινά σταφύλια
Θέμα με Γκαρσία!
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009 19:39
Άσχημα μαντάτα επεφύλασσε η τελευταία προπόνηση για τον Φερνάντο Σάντος ενόψει Λεβαδειακού! Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος όπως αναφέρει και επίσημα η ΠΑΕ «επικαλέστηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και τέθηκε εκτός αποστολής».
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/44917
Φέτος επικαλέστηκε Ζαλάδες...
Γκαρσία: "Σέβομαι τον προπονητή μου"
ΑΘΗΝΑ 22/07/2010
ο πρόσωπο των ημερών στον ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία, παραχώρησε συνέντευξη λίγο πριν την αναμέτρηση του "δικεφάλου του βορρά" με τη Νυρεμβέργη και το περιστατικό που σημειώθηκε με τον ίδιο πρωταγωνιστή.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γκαρσία δεν αγωνίστηκε στο ματς και όταν ρωτήθηκε το λόγο, επικαλέστηκε πονοκεφάλους. Κατόπιν πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο ξενοδοχείο όπου κατέλυε η αποστολή, ωστόσο οι φήμες αναφέρουν ότι το πρόβλημα του Ουρουγουανού μέσου είναι ο Μάριο Μπερέτα και ο τρόπος που τον χρησιμοποιεί ή... δεν τον χρησιμοποιεί.
Για το ενδεχόμενο να παραμείνει σε ένα-δύο παιχνίδια ή και σε μια μεγαλύτερη σειρά αγώνων στον πάγκο
"Εξαρτάται από τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες μπορεί αυτό να συμβεί. Εννοείται ότι θέλω να παίζω, όπως εννοείται ότι σέβομαι και τις αποφάσεις του προπονητή. Όταν κάνω καλά τη δουλειά μου, θέλω να παίζω".
http://www.nooz.gr/sports/gkarsia-sevom ... poniti-mou
Θέμα με Γκαρσία!
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009 19:39
Άσχημα μαντάτα επεφύλασσε η τελευταία προπόνηση για τον Φερνάντο Σάντος ενόψει Λεβαδειακού! Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος όπως αναφέρει και επίσημα η ΠΑΕ «επικαλέστηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και τέθηκε εκτός αποστολής».
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/44917
Φέτος επικαλέστηκε Ζαλάδες...
Γκαρσία: "Σέβομαι τον προπονητή μου"
ΑΘΗΝΑ 22/07/2010
ο πρόσωπο των ημερών στον ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία, παραχώρησε συνέντευξη λίγο πριν την αναμέτρηση του "δικεφάλου του βορρά" με τη Νυρεμβέργη και το περιστατικό που σημειώθηκε με τον ίδιο πρωταγωνιστή.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γκαρσία δεν αγωνίστηκε στο ματς και όταν ρωτήθηκε το λόγο, επικαλέστηκε πονοκεφάλους. Κατόπιν πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο ξενοδοχείο όπου κατέλυε η αποστολή, ωστόσο οι φήμες αναφέρουν ότι το πρόβλημα του Ουρουγουανού μέσου είναι ο Μάριο Μπερέτα και ο τρόπος που τον χρησιμοποιεί ή... δεν τον χρησιμοποιεί.
Για το ενδεχόμενο να παραμείνει σε ένα-δύο παιχνίδια ή και σε μια μεγαλύτερη σειρά αγώνων στον πάγκο
"Εξαρτάται από τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες μπορεί αυτό να συμβεί. Εννοείται ότι θέλω να παίζω, όπως εννοείται ότι σέβομαι και τις αποφάσεις του προπονητή. Όταν κάνω καλά τη δουλειά μου, θέλω να παίζω".
http://www.nooz.gr/sports/gkarsia-sevom ... poniti-mou
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Γκαρσσσσσσσσσσσσσία
ηγεσσσσσσσσσσσσσια
ευθανασσσσσσσσσσσσσσσσσσσία
...που θάλεγε και ο Δημόπουλας στον 103
ηγεσσσσσσσσσσσσσια
ευθανασσσσσσσσσσσσσσσσσσσία
...που θάλεγε και ο Δημόπουλας στον 103
Αρχιζω και πιστευω οτι εισαι απο τους λιγους εναπομειναντες λογικους αυτου του φορουμ. Εχω βαρεθει να σε κανω quote.tad έγραψε:Παρακαλώ πολύ να σταματήσουν οι παπαριές αναφορικά με Πάμπλο ...
Ο άνθρωπος το έχει αποδείξει με πράξεις ότι πρόκειται για μεγάλο ποδοσφαιριστή και πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Ίσως ισάξιος του Θεόδωρου Ζαγοράκη, ίσως και ανώτερος ...
Και αυτό είναι πολύ μεγάλο πράγμα για να λέμε ότι τέτοιος άνθρωπος έκανε κατινιές ή οτιδήποτε άλλο που αφορούσε την πάρτη του ... Αν κοιτούσε την πάρτη του δεν θα ανανέωνε με 350 ούτε θα έρχονταν πέρσι και φέτος 5 ημέρες πριν την προετοιμασία χωρίς την οικογένειά του ...
Η μαλακία έχει όρια ... όποιος τα ξεπερνάει παύει να είναι απλά λαλάκας ...
Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε και πιστεύω ότι μέσα σε αυτήν την κρίση θα είναι ο πρώτος που θα βγει στην μάχη ...

Αν και δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω όλους ακόμα έχω μια ερώτηση.
Ακόμα άγαλμα δεν τον έχουμε κάνει?
υγ
τς τς τς
αχάριστοι...
Ακόμα άγαλμα δεν τον έχουμε κάνει?
υγ
τς τς τς
αχάριστοι...
Πάμπλο οι απαντήσεις για σένα και για όλους τώρα πια στο γήπεδο. Περιμένω από σένα τώρα να πάρεις την ομάδα πάνω σου. Κάνε εσύ το καθήκον σου κι εμείς δεν είμαστε αχάριστοι και το ξέρεις!!!
Γεγονός πρώτο
Ο Πάμπλο Γκαρσία αποδέχθηκε μείωση αποδοχών στο 50%
Γεγονός δεύτερο
Ο Μάριο Μπερέττα έλαβε αποζημίωση το 25% του συμβολαίου του.
Γεγονός δεύτερο
Olorin έγραψε:Αρχιζω και πιστευω οτι εισαι απο τους λιγους εναπομειναντες λογικους αυτου του φορουμ. Εχω βαρεθει να σε κανω quote.tad έγραψε:Παρακαλώ πολύ να σταματήσουν οι παπαριές αναφορικά με Πάμπλο ...
Ο άνθρωπος το έχει αποδείξει με πράξεις ότι πρόκειται για μεγάλο ποδοσφαιριστή και πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Ίσως ισάξιος του Θεόδωρου Ζαγοράκη, ίσως και ανώτερος ...
Και αυτό είναι πολύ μεγάλο πράγμα για να λέμε ότι τέτοιος άνθρωπος έκανε κατινιές ή οτιδήποτε άλλο που αφορούσε την πάρτη του ... Αν κοιτούσε την πάρτη του δεν θα ανανέωνε με 350 ούτε θα έρχονταν πέρσι και φέτος 5 ημέρες πριν την προετοιμασία χωρίς την οικογένειά του ...
Η μαλακία έχει όρια ... όποιος τα ξεπερνάει παύει να είναι απλά λαλάκας ...
Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε και πιστεύω ότι μέσα σε αυτήν την κρίση θα είναι ο πρώτος που θα βγει στην μάχη ...
Ενα quote και απο μενα....
- navigator11
gash04 έγραψε:Γεγονός πρώτο
Γεγονός δεύτερο
τα οποια γεγονοτα κωστη αποδεικνυουν ακριβως τί?οτι ο παμπλο εχει ως "φυσικος ηγετης",οπως αποκαλειται απο ορισμενους,ασυλο για "προνομιακες" συμπεριφορες?ευτυχως παντως που ο ζησης αναφερε τουλαχιστον πως θα υπαρξει τιμωρια του παιχτη.κατι ειναι κι αυτο!
Αδερφέ μου θα του περδίσουν μια μάντρα.
Αυτά για τους ΑΡΔ είναι.
Και Νάβι μια ερώτηση.
Τι περίμενες αν κάποιος έβλεπε ότι μια ομάδα δεν μπορεί να προπονηθεί με κουτσό και λαστιχάκι και σε αυτό συμφωνούν όλοι οι παίχτες?
Και αν σε ρωτήσουν θα πεις πετάει ο γάιδαρος πετάει?
Δεν το νομίζω αν είσαι σωστός επαγγελματίας και σέβεσαι αυτόν που σε ταίζει γιατί είναι σωστός μαζί σου.
Αυτά για τους ΑΡΔ είναι.
Και Νάβι μια ερώτηση.
Τι περίμενες αν κάποιος έβλεπε ότι μια ομάδα δεν μπορεί να προπονηθεί με κουτσό και λαστιχάκι και σε αυτό συμφωνούν όλοι οι παίχτες?
Και αν σε ρωτήσουν θα πεις πετάει ο γάιδαρος πετάει?
Δεν το νομίζω αν είσαι σωστός επαγγελματίας και σέβεσαι αυτόν που σε ταίζει γιατί είναι σωστός μαζί σου.
- navigator11
δλδ θες να μου πεις οτι επιασε ευσυνειδησια τους παιχτες και εξανεστησαν δια το μη ... βαρβαρον της προετοιμασιας,επειδη δε θα πηγαιναμε πουθενα???
αν ισχυει κατι τετοιο,πρεπει να αγαπουν οι παιχτες τον ΠΑΟΚ περισσοτερο κι απο μας τους ιδιους!
δεν ψηνομαι αλλα .....

αν ισχυει κατι τετοιο,πρεπει να αγαπουν οι παιχτες τον ΠΑΟΚ περισσοτερο κι απο μας τους ιδιους!

δεν ψηνομαι αλλα .....