5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Makis4444

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από Makis4444 »

Zorro4 έγραψε:Εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μου με δημοσιοποιήσεις τέτοιου τύπου στην κεντρική...
ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ADMIN TEAM (Εκτός Zorro4).

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ... (Δημοσιογράφων κλπ)
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΟΥΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΘΕΜΑΤΑ ... ακόμα και εξ αμελείας ... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ "ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ").
ΘΕΩΡΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΑΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤ@Ν@.
Ότι πληροφόρηση και αν έχει κάποιος Admin... ειδικά τέτοιου είδους ... χρειάζεται ψυχραιμία ... ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ και σωστός χειρισμός.... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ "ADMIN TEAM" ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ... (για αυτό άλλωστε υπάρχει το forum)

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ...
Ακόμη και αν υπήρχε θέμα, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ, οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ομάδα, πράγμα το οποίο καλούμαστε να κάνουμε ως οπαδοί της... ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FORUM... ΑΛΛΑ ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ... ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ADMIN TEAM.
Απολυτα σωστος.......
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

PARASANDALOS έγραψε:μηπως τον τσιμπησε κανενα κουνουπι ....?? κ ελεγε στο μπερετα βαλε φιδακι
κ του ειπε ο μπερετα ελα πως κανεις ετσι....
τηα βγαλει αερα κ θα φυγουν.....

εγω νομιζω οτι επειδη δε τον ξεκινησε ,,,
;)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

οπαδοί του πληκτρολογίου ρούλιγκανς θαυμάστε @@ :twisted:

[youtube]sATC3Y-dR7E&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ελπιζω οντως το θεμα να εληξε εδω.απ'τη μια λενε καποιοι οτι ειναι ευχαριστο,ακομα και στα 33 του,να'χει καλως εννοουμενο εγωϊσμο να θελει να παιζει και στα φιλικα,αλλα η δικη μου αποψη ειναι πως,αν για λογους αγωνιστικους ο μπερεττα θελει να'χει διπλα στο βιτολο το σορλεν,ειναι δικαιωμα του και δε νοειται να "εκβιαζεται" για το αντιθετο ουτε δια ..... ζαλαδων ουτε δι'αλλων τερτιπιων.ξεκαθαρα τα πραγματα!και πρεπει στο θεμα αυτο να στηριχθει απο τη διοικηση!δλδ αν καθενας βαλει τον εγωϊσμο του πανω απο το καλο της ομαδας πού παμε?τοτε ας ειναι αδιαφορος κι ο μουσλι ή ο κοντρερας,επειδη η διοικηση εδωσε εντολη σε γραφεια μανατζαραιων να τους βρουν ομαδες!ο σαλπιγγιδης,επειδη δεν αγωνιζεται στη θεση που αρεσκεται κοκ!δεν ειναι ετσι τα πραγματα.και μην περνατε τοσο στα ψιλα τετοιες συμπεριφορες ορισμενοι.η κουβεντα επι του θεματος συνεχιζεται απο πλευρας μου,καθως θεωρειται δεδομενο οτι υπαρχει θεμα με τον γκαρσια!
Smol4

Δημοσίευση από Smol4 »

Και αν δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοί;;;
Άβαταρ μέλους
navigator11

φερεται να επικρατει το κλιμα οτι το σκηνικο εγινε για λογους αγωνιστικους.τωρα τι να πω!ο μηχανικος αναφερει οτι εγινε κατι με μπερεττα-τσιριλο,που προκαλεσε την αντιδραση γκαρσια.δεν το γνωριζω,ουτε το ενστερνιζομαι,ουτε το απορριπτω.ειναι παντως ασχημο να εικωτολογουμε απλως ......
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

navigator11 έγραψε:και πρεπει στο θεμα αυτο να στηριχθει απο τη διοικηση!δλδ αν καθενας βαλει τον εγωϊσμο του πανω απο το καλο της ομαδας πού παμε?τοτε ας ειναι αδιαφορος κι ο μουσλι ή ο κοντρερας,επειδη η διοικηση εδωσε εντολη σε γραφεια μανατζαραιων να τους βρουν ομαδες!ο σαλπιγγιδης,επειδη δεν αγωνιζεται στη θεση που αρεσκεται κοκ!δεν ειναι ετσι τα πραγματα.και μην περνατε τοσο στα ψιλα τετοιες συμπεριφορες ορισμενοι.η κουβεντα επι του θεματος συνεχιζεται απο πλευρας μου,καθως θεωρειται δεδομενο οτι υπαρχει θεμα με τον γκαρσια!
Μ΄έχει απασχολήσει αρκετά το θέμα και θα σου πω που κατέληξα.

Εκ πρώτης όψεως είναι ορθολογικό το επιχείρημά σου.

Έκανα όμως και κάποιες πιο σύνθετες σκέψεις, γιατί εκ φύσεως το ποδόσφαιρο είναι πολυσύνθετο με πολλές παραμέτρους και προεκτάσεις, πόσο μάλλον όταν αφορά σε τεράστιες ομάδες και ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ που ως γνωστό είναι κάτι παραπάνω και περισσότερο από ένα αθλητικό Σωματείο. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός για να μην κουράζω με ανάλυση αυτονόητων για εμάς θεμάτων. Όσοι έπαιξαν οργανωμένα 11αδάτο ποδόσφαιρο γνωρίζουν οτι υπάρχουν και κάποιοι άγραφοι κανόνες και εξαιρέσεις που στην περίπτωση GARCIA βρίσκουν εφαρμογή.

Επειδή λοιπόν οι ηγέτες της ΠΑΕ είναι ποδοσφαιράνθρωποι, είμαι σίγουρος οτι θα επιληφθούν επιτυχώς του θέματος. Πρόβλημα δεν το λες. Είμαι αισιόδοξος και όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. COOL!

Είπαμε..ΠΑΟΚ είσαι.. ;)
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Δεν βιάστηκα να γράψω τίποτα.

Τώρα όμως θα σου πω ένα μεγάλο Μπράβο γιατί είσαι πραγματικά ΑΡΧΗΓΟΣ. Και πονάς αυτό που όλοι μαζί φτιάξατε.

ΜΠΡΑΒΟ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι σημερινές Αθηναϊκές αθλητικές εφημερίδες γράφουν για το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει Garcia στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

καλη χώνεψη απο το ιταλικο γευμα παυλο....

τον εφαγες τον μπερτα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Μια χαψιά τον έκανε, όντως :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Τον επόμενο ποιος θα τον φάει
(με μια άλλη χαψιά) ;

Δεν είναι έτσι ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι.

Τελικά, όπως είχε γράψει πολύ παλιά ο "ΠΑΟΚΤΣΗΣ":
"Ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι, δεν υπάρχει".
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Κανενας Γκαρσια δε φταιει(τουλαχιστον σε τοσο μεγαλο βαθμο).......Η διοικηση φταιει που δεν του εκοψε το βηχα.........Α ρε Παμπλο,εισαι και πουλεν.......
Άβαταρ μέλους
navigator11

ενταξει,αν θεωρειτε ορισμενοι πως χρηζει επευφημιων ο γκαρσια για τη σταση του και το αποτελεσμα ( :?: ) αυτης,δεν ξερω τι να πω!θλιβομαι ......

αν ειναι,ας κρεμασει τα παπουτσια του,κι ας αναλαβει χρεη μπερεττα ......

η διοικηση εξετεθη κατ'εμε Α Ν Ε Π Α Ν Ο Ρ Θ Ω Τ Α .
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Δεν νομίζω πάντως να τον διώξανε γιατί το είπε ο Pablo.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”