Τσιμπιέμαι ακόμα για να σιγουρευτώ ότι δεν ήταν όνειρο..
5.Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Ελα ρε παυλαρα πως το χάρηκα το γκολ σήμερα....δεν με νιαζει πως μπήκε με νιαζει που η μπαλα μετα το πόδι σου ηταν στο πλεκτό.......δείχνοντας οτι η εμφανίσεις σου φετος δεν ειναι σε καμια περίπτωση τυχαίες...
γερα ρε μαγκααααααααααααααααααα
γερα ρε μαγκααααααααααααααααααα
Μου άρεσε η σκηνή μετά το γκολ ..
Επίσης μου φάνηκε ή ο Πάμπλο γελούσε μετά το γκολ??

Επίσης μου φάνηκε ή ο Πάμπλο γελούσε μετά το γκολ??
Πείτε ότι θέλετε, ο άνθρωπος είναι Αρχοντας και ΠΑΟΚΤΣΗΣ!
Θα το γράφω μετά απο κάθε αγώνα.
Θα το γράφω μετά απο κάθε αγώνα.
Ναι αλλά δεν ήταν καλός σήμερα...Φυσικά όλοι δεν ήταν..απλά είναι κρίμα γιατί αν συνδύαζε το γκολ με καλή εμφάνιση θα ήταν εξαιρετικό.

ο hideguti πρέπει να κερνάει ακόμα όποιον βρίσκει μπροστά του...
γεια σου ρε ΠΑΥΛΑΡΑ!!!
γεια σου ρε ΠΑΥΛΑΡΑ!!!
- indian chief
το ειδα,το βλεπω και το ξαναβλεπω και δεν μπορω να το πιστεψω...γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλ
αντε ενα και μεσα στην αθηνα τωρα

Γκολ Γκαρσία σε περιγραφή Κόλκα, δευτερόλεπτα αφότου μπήκα στ αμάξι....
Τι άλλο θα ζήσω πλέον!!!
υ.γ. περιοχή πάτησε όμως??
Τι άλλο θα ζήσω πλέον!!!
υ.γ. περιοχή πάτησε όμως??
Ο Γκαρσία ο παίκτης που απλά σε κάνει να νιώθεις σίγουρος όταν έχει την μπάλα στα πόδια του.
Σήμερα μπορεί να μην είχε την καλύτερη απόδωσει αλλά είχε γκολ.
Η παρουσία του στο γήπεδο είναι παρουσία αρχηγού. Ένας άλλος Γκαρσία χωρίς νεύρα και βλακείες.
Ο Γκαρσία της Ρεάλ και της Μίλαν, έτσι δηλαδή όπως αρμόζει σε έναν τέτοιο παίκτη και όταν δεν έχει την καλή απόδωσει.
Σήμερα μπορεί να μην είχε την καλύτερη απόδωσει αλλά είχε γκολ.
Η παρουσία του στο γήπεδο είναι παρουσία αρχηγού. Ένας άλλος Γκαρσία χωρίς νεύρα και βλακείες.
Ο Γκαρσία της Ρεάλ και της Μίλαν, έτσι δηλαδή όπως αρμόζει σε έναν τέτοιο παίκτη και όταν δεν έχει την καλή απόδωσει.
Χαχαχαχα!!! Ναι όντως γελούσε μετά το γκολ μαζί με όλη την ομάδα!!!Lord_GayrosSlayer έγραψε:Μου άρεσε η σκηνή μετά το γκολ ..
Επίσης μου φάνηκε ή ο Πάμπλο γελούσε μετά το γκολ??![]()
Άντε ρε Παυλάρα!!! Και ένα στο σκουλήκι με ψαλιδάκι θέλω!!!
Χαχαχα!!!
Λοιπόν παίδες εγώ χαιρετώ γιατί σήμερα κατεβαίνω Λαμία επειδή αύριο παρουσιάζομαι Υλικού Πολέμου.
Γι'αυτό βλέπω να είμαι στη κόψη του ξυραφιού με το ματς Π.Α.Ο.Κ. - ρούλης επειδή νομίζω πως ορκίζομαι μια μέρα πριν (21 Νοεμβρίου) άρα λογικά το προλαβαίνω...
Να είστε καλά και τα λέμε!!!

Λοιπόν παίδες εγώ χαιρετώ γιατί σήμερα κατεβαίνω Λαμία επειδή αύριο παρουσιάζομαι Υλικού Πολέμου.
Γι'αυτό βλέπω να είμαι στη κόψη του ξυραφιού με το ματς Π.Α.Ο.Κ. - ρούλης επειδή νομίζω πως ορκίζομαι μια μέρα πριν (21 Νοεμβρίου) άρα λογικά το προλαβαίνω...
Να είστε καλά και τα λέμε!!!