5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Hideguti »

SATANAS έγραψε:+666 στον τσικανο Valis.
Ετσι ακριβως vato loco.

Προσωπολαγνεία δημιουργείται για λογους κατανάλωσης απο τα ΜΜΕ (ο επαναστατης μακεδονομαχος, ο Pablo Μελας και ο Ηφαιστιωνας της Ουρουγουαης κλπ. κλπ.)
Οι φυλλαδες παιζουν κι αυτες το καθημερινο πρωτοσελιδο παιχνιδι τους για το 1 ευρω μας.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παλι πχιωμενος εισαι? Νωρις ειναι ακομα.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Παρακαλω να σβηστει το ποστ του Hik-deguti, γιατι με προσβάλει. :twisted:
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

valis έγραψε:ε ειστε αδιορθωτοι......να γυγει και ο κοντρερας , και αυτος περσυ 2 αψυχολογητες κοκκινες, του γκαρσια τουλαχιστον απο τις 3 περσυνες οι 2 ηταν μουφα...αν ηταν για κοκκινη η φαση με το ντιε, ο αγωνας επρεπε να εληγε με 5 παικτες απο καθε ομαδα, και ο βιερινια για τη φαση που του χαριστηκε η κιτρινη επρεπε να αποκλειζονταν απο το υπολοιπο του πρωταθληματος...γιατι τετοια εμπαθεια σε ποδοσφαιριστες της ομαδας??? ...ξεχασατε πολλοι απο δω που προτιμουσατε λεοναρντο απο βιερινια...και δεν αναφερομαι μονο στο γκαρσια, αλλα στη περιπτωση του εχετε ξεφυγει πολλοι, δηλαδη τι αλλο να κανει? ειναι ο πιο σταθερος παικτης και μαζι με βιερινια οι καλυτεροι αυτη τη στιγμη σε αποδοση, αμυντικο χαφ παιζει ο ανθρωπος , θα κανει και κανα σκληρο φαουλ, ποδοσφαιρο ειναι οχι μπανμιγκτον...ποιος θα παιζει βασικος ειναι αλλο θεμα μονο ο σαντος αποφασιζει... και ο ιβιτς που ως τωρα ηταν χαλι στο πρωταθλημα μας ξελασπωσε...κανεις απο το ροστερ της ομαδας δεν ειναι τυχαιος για να αξιζουν τετοιας αντιμετωπισης... μια συνεντευξη εδωσε ο ανθρωπος, το πως το εκμεταλευεται η εφημεριδα για να πουλησει κανα φυλλο ειναι αλλο θεμα, αυτους να κραξετε οχι τον παικτη (που μονο αδιαφορος δε μου φαινεται στον αγωνηστικο χωρο)

αι αι αι, καράμπα...Εμιλιάνο μην εξάπτεσαι, όλοι οι γκαούτσος του ντουνιά είναι μαζί σου...
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

SATANAS έγραψε:+666 στον τσικανο Valis.
Ετσι ακριβως vato loco.

Προσωπολαγνεία δημιουργείται για λογους κατανάλωσης απο τα ΜΜΕ (ο επαναστατης μακεδονομαχος, ο Pablo Μελας και ο Ηφαιστιωνας της Ουρουγουαης κλπ. κλπ.)

Satanas.Ποιος Pablo Μελας ρε φιλε;χαχαχαχα.Εχω λιωσει στο γελιο.Οτι καλυτερο εχω ακουσει αυτες τις μερες.Να σαι καλα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

http://www.galanissportsdata.com/footba ... t.asp?s=08

Ο πινακας παρουσιαζει τους 25 πρωτους στα κλεψιματα στη σουπερ-λιγκ.Στην 6η θεση ειναι ο Σορλεν.
Και ρωτω.Τι θεωρουν κλεψιματα?Στο ματς με τον Ηρακλη ειδα τον Γκαρσια να παιρνει την μπαλα απο τον αντιπαλο καμια 10αρα φορες.Το ιδιο και στο ματς με τον ατρομητο.Εγω κανω λαθος;Μηπως δεν εχω καταλαβει τι ειναι το κλεψιμο;Ή μηπως η στατιστικη υπηρεσια του Γαλανη δεν ξερει τι γραφει;
Τωρα θα μου πεις αυτος ενα σουτ που πηγαινει στην Αγιαβαρβαρα το μετραει σαν τελικη προσπαθεια. :whatever:
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Σατανα εχει γεμισει τοσα αυτοκινητα η πολη που καμια φορα αναγκαζομαι να παρκαρω στον Αγ. Παμπλο :opaokara:
Παντως στα σοβαρα,πριν περιπου ενα μηνα εκει που βολταρα στην παραλια κοντα στο παρκο του Δημάρχου, διπλα μου περασε ενας πατερας που φωναζε το μικρο παιδι του Πάμπλο.

Comandante Valis, estoy contigo tambien!
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Ο Pablo της Real Madrid
Pablo Garcia Vs Atletico Madrid: http://www.youtube.com/watch?v=oMwbsGYZOFw

O Pablo του ΠΑΟΚ
> m u s t s e e <
Pablo against all: http://www.youtube.com/watch?v=olZEGUG5FTU
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Pablo Garcia και Victor Vitlolo μαζί στο ΟΑΚΑ. Συμφωνώ. Το πρόβλημα είναι ποιός θα δένει την ομάδα με την επίθεση.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο Σορλέν που θα παίζει μπροστά τους σαν 10άρι ή ελεύθερος χαφ!
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

No4h έγραψε:http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2009_10/aepltot.asp?s=08

Ο πινακας παρουσιαζει τους 25 πρωτους στα κλεψιματα στη σουπερ-λιγκ.Στην 6η θεση ειναι ο Σορλεν.
Και ρωτω.Τι θεωρουν κλεψιματα?Στο ματς με τον Ηρακλη ειδα τον Γκαρσια να παιρνει την μπαλα απο τον αντιπαλο καμια 10αρα φορες.Το ιδιο και στο ματς με τον ατρομητο.Εγω κανω λαθος;Μηπως δεν εχω καταλαβει τι ειναι το κλεψιμο;Ή μηπως η στατιστικη υπηρεσια του Γαλανη δεν ξερει τι γραφει;
Τωρα θα μου πεις αυτος ενα σουτ που πηγαινει στην Αγιαβαρβαρα το μετραει σαν τελικη προσπαθεια. :whatever:

Για μένα ο Γαλάνης είναι πολύ μάγκας επειδή κερδίζει λεφτά από κάτι τόσο απλό και μάλιστα θεωρείται και καλός σε κάτι που φυσικά υπάρχουν διαφωνίες αφού μετράει ότι θέλει...Εγώ άλλα στατιστικά βγάζω σε σχέσηυ με αυτόν

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

Όντως, ο Πάμπλο κάνει 15 κλεψίματα σε κάθε παιχνίδι...
Α ρε Πάμπλο, ακόμα και οι στατιστικές υπηρεσίες σου κάνουν πόλεμο...

Ο Πάμπλο είναι μακράν ο καλύτερος κλέφτης-κόφτης του πρωταθλήματος, ο καλύτερος στην κάλυψη των αμυντικών και στις τοποθετήσεις κατά την αμυντική ανάπτυξη της ομάδα, κρατάει μπάλα και την προστατεύει υπέροχα με το σώμα του (καθώς τις τρίπλες έχει αρχίσει να τις ξεχνάει λόγω ηλικίας...), σίγουρες πάσες, ελάχιστα λάθη, καλή κοντινή πάσα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

[youtube]qB2BLMeYrAk&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θα ήθελα πολύ τον Πάμπλο σκάουτερ μας στη Λατινική Αμερική..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τι να νας βρισκει serial killers??? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Η ερώτησή μου είναι απλή: Πως ο προπονητής θα αφήσει στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι τον καλύτερο σε απόδοση παίκτη μας τις τελευταίες 6 αγωνιστικές;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”