Ότι να 'ναι!!!!!
Αν περισσευει κατι δωσε το στο Ε.Π.Τ.Κ.Π. (Ενωση Πιτογυραδικων Τουμπας Και Περιχωρων)...εχουν χαλασει οι δουλειες τους τελευταια...περνανε δυσκολες στιγμες, πεινανε...δεν παει κανεις πια εκει...ολοι εχουν πεσει με τα μουτρα στους τραχαναδες, τα φασολια και τα χορτα...
Αυτα ειναι "in & hipp" για την ωρα!!!!
Αυτα ειναι "in & hipp" για την ωρα!!!!
- dreamwarrior
Ti???
15 euros???????????????????????????????
Μόνο;;;;;
Είμαι απογοητευμένος...........................
Πρόεδρε με ξεπουλάς;;;;;;;;ΚΑΙ ΜΟΝΟ 15 ΕΥΡΩ;;;;;;
ΡΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μόνο;;;;;
Είμαι απογοητευμένος...........................
Πρόεδρε με ξεπουλάς;;;;;;;;ΚΑΙ ΜΟΝΟ 15 ΕΥΡΩ;;;;;;
ΡΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
- dreamwarrior
Μανολη σε παρακαλω να απευθηνθεις στον Διευθηντη κυριο Δρακουλεισον....
Το "αργος" δε μου αρεσε, θα προπονηθεις με Μπακαγιοκο και Μαρκος Αντονιο για ενα μηνα κι ελπιζω να αποκτησεις με τη "βοηθεια" τους τη γρηγοραδα του ανεμου..
ΥΓ Το καλο που σου θελω, μην τους αφησεις να σε πιασουν....Please!!!!!!!!!!!
Το "αργος" δε μου αρεσε, θα προπονηθεις με Μπακαγιοκο και Μαρκος Αντονιο για ενα μηνα κι ελπιζω να αποκτησεις με τη "βοηθεια" τους τη γρηγοραδα του ανεμου..

ΥΓ Το καλο που σου θελω, μην τους αφησεις να σε πιασουν....Please!!!!!!!!!!!
- dreamwarrior
Παραίτηση.......
Κι όμως.....κάποιες φορές η ζωή τα φέρνει έτσι και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλίως.....................
Μετά από μερικές ευχάριστες και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ στιγμές που ζήσαμε σε αυτό το τόπικ έρθε η ώρα να σας χαιρετίσω!!!!!!!!!!!
Δεν θα ήθελα να φύγω έτσι αλλά ορισμένα γεγονότα με ανάγκασαν.
Θα μείνω με τις καλύτερες αναμνήσεις σε από αυτό το τόπικ και επίσης από την οργάνωση των Τραχανίστας στους οποίους πλέον είναι commandnande ο υπαρχηγός μου ο Blackterror.
Τέτοιες δύσκολες ώρες νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ σε όλους σας!!!
Ο DreamWarrior δεν θα είναι πια ανάμεσά σας ούτε τώρα ούτε αύριο ούτε ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤ....
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου - RIP : DreamWarrior
Υ.Γ. : Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!!!!!!!
Μετά από μερικές ευχάριστες και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ στιγμές που ζήσαμε σε αυτό το τόπικ έρθε η ώρα να σας χαιρετίσω!!!!!!!!!!!
Θα μείνω με τις καλύτερες αναμνήσεις σε από αυτό το τόπικ και επίσης από την οργάνωση των Τραχανίστας στους οποίους πλέον είναι commandnande ο υπαρχηγός μου ο Blackterror.
Ο DreamWarrior δεν θα είναι πια ανάμεσά σας ούτε τώρα ούτε αύριο ούτε ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kι εσύ όμως δε με ξέρεις ποιος είμαι και από που βόσκω. Γιατί βόσκω κιόλας!! Είμαι ο πρώτος ξάδερφος του μπατζανάκη του κουνιάδου, της νύφης του θυρωρού της μαγείρισσας της σπιτονοικοκυράς του Γιάνκου ο οποίος έχει έναν 4ο ανιψιό του βαφτισιμιού του που μένει απέναντι σας.
Με άλλα λόγια είμαι ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών..... να μην πω όλη την προσευχή τώρα... χαχαχαχαχ
Οσο για το παράπονό μου, είμαι παραπονιάρης, πειράζει?
Και ολίγον ντροπαλός (λέμε τώρα!!!!)
Με άλλα λόγια είμαι ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών..... να μην πω όλη την προσευχή τώρα... χαχαχαχαχ
Οσο για το παράπονό μου, είμαι παραπονιάρης, πειράζει?

-
-
Re: Παραίτηση.......
dreamwarrior έγραψε:Κι όμως.....κάποιες φορές η ζωή τα φέρνει έτσι και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλίως.....................
Aμαν.....τι ειναι παλι αυτο???? Λιγο ελειψα για μια μερα (στο συνεδριο των G14 ημουν) και μερικοι μερικοι σηκωσαν μπαϊρακι!!!!! Αν ειναι δυνατον!!!!
Drac, λοιπον σκεφτομαι, οτι πρωτου προλαβει να παραιτηθει o Dream, ο οπαδος του τραχανα, καλο θα ηταν να τον δωσουμε στην CHELSEA και να παρουμε τα 15 μυρια... Κανονισε το. Καλεσε τον σε εγγραφη απολογια, εντος 12 ωρων, για αναρμοστη συμπεριφορα και δυσφημηση του αθληματος, ριξτου κι ενα προστιμο ας πουμε της ταξης των 500.000 Ευρω και εσωτερικο αποκλεισμο απο τις εκδηλωσεις της ομαδας για 10 μερες!!!!
Δεν υποκυπτουμε σε πιεσεις κανενος!!!! ΠΑΟΚ ειμαστε!!!!
Και μην βλεπω παρακαλητα και τετοια εδω μεσα...πφφφφ, πλιαχ...μαγαρησατε το τοπικ...ελεος...ποιοι ειμαστε ρε σεις για να παρακαλαμε???? Ειναι δυνατον εμεις , η PΑΟΚΜΑΝΙΑ DRΕΑΜ ΤΕΑΜ να παρακαλαμε κανεναν?????? Εμεις, ο ΠΑΟΚ???? Ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
μετα τις επανηλημενες πιεσεις που δεχεται ο ελ κομανταντε ντριμ γκεβαρα η αυτονομιστικη οργανωση των τραχανιστας απιλει με μαζικες αποχωρησεις απ την ομαδα οι αποσχηστικες μας τασεις θα καμπθουν εφοσον ικανοποιηθει το αιτημα του ελ κομανταντε ντριμ γκεβαρα .αλλιως θα φυγουμε απο την ομαδα θα παρω βεβαια μαζι μου και την αγαπημενη μου οχια τον κομη τον ντρακουλα και θα αρχισει το ανταρτικο πολεων.θα ανεβουμε στα βουνα και θα χτυπαμε σε μη αναμενομενες στιγμες.ο αγωνας θα συνεχιστει.εμπρος λαε μην σκυβεις το κεφαλι ο μονος τροπος ειναι τραχανιστας και παλι.
Somos una amenaza para todos ustedes para iniciar la guerra en contra de su equipo navegó con el fin de la revolución min. paokmania el sueño equipo dejará momentos. vamos a luchar hasta la muerte. nada va a detener nuestra efecto a usted. no cogida con nosotros
este es un mensaje de altos commadante el blackterror la Kastro e la Guevara. Hasta la Victoria Siempre.
ενα μυνημα απο τον κομανταντε ελ blackterror λα καστρο ε λα γκεβαρα.οποιος καταλαβε καταλαβε
. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
Somos una amenaza para todos ustedes para iniciar la guerra en contra de su equipo navegó con el fin de la revolución min. paokmania el sueño equipo dejará momentos. vamos a luchar hasta la muerte. nada va a detener nuestra efecto a usted. no cogida con nosotros
este es un mensaje de altos commadante el blackterror la Kastro e la Guevara. Hasta la Victoria Siempre.
ενα μυνημα απο τον κομανταντε ελ blackterror λα καστρο ε λα γκεβαρα.οποιος καταλαβε καταλαβε
. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
blackterror4 έγραψε:
Δεν προκειτε να βαρεσουμε διαλυση Κυριε draculation!!!
Σε εκανα διευθυντη για να προστατεψεις τα συμφεροντα της ομαδας κι οχι τα του Dream και του καθε Dream!!!!
Δεν θα υποκυψω ποτε στους εκβιασμους και τις πιεσεις ουτε του Castro, ουτε του Guevara, ουτε του Zapata....αλλα ουτε και του Blackterror!!!!!
O Dream ειναι αδερφος, ειναι ΠΟΝΤΙΟΣ-δεν θα αφηνε ποτε τα αδερφια του για κανεναν και τιποτε στον κοσμο!!!!! Θα προτιμουσε να πεθανει, παρα να προδωσει τις ιδεες και τα ονειρα του!!!!
Θα μεινουμε ΟΛΟΙ ενωμενοι ως το τελος!!! Οποιος λακισει και παει να την κανει στα μουλωχτα, θα φαει τη σφαιρα στην πλατη!!!!
Μην ξανακουσω εδω μεσα τιποτε για αποχωρησεις και κλαιν μαιν!!!!
Ελπιζω να εγινα σαφης!!!!
Σε εκανα διευθυντη για να προστατεψεις τα συμφεροντα της ομαδας κι οχι τα του Dream και του καθε Dream!!!!
Δεν θα υποκυψω ποτε στους εκβιασμους και τις πιεσεις ουτε του Castro, ουτε του Guevara, ουτε του Zapata....αλλα ουτε και του Blackterror!!!!!
O Dream ειναι αδερφος, ειναι ΠΟΝΤΙΟΣ-δεν θα αφηνε ποτε τα αδερφια του για κανεναν και τιποτε στον κοσμο!!!!! Θα προτιμουσε να πεθανει, παρα να προδωσει τις ιδεες και τα ονειρα του!!!!
Θα μεινουμε ΟΛΟΙ ενωμενοι ως το τελος!!! Οποιος λακισει και παει να την κανει στα μουλωχτα, θα φαει τη σφαιρα στην πλατη!!!!
Μην ξανακουσω εδω μεσα τιποτε για αποχωρησεις και κλαιν μαιν!!!!
Ελπιζω να εγινα σαφης!!!!
- dreamwarrior
Η απολογία μου!
Κατ' αρχάς καλημέρα σε όλους τους φίλους μου και μη.
Η χθεσινή ημέρα είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα προσωπικά για εμένα.Όμως τίποτα από αυτά τα αποτρόπαια γεγονότα δεν πρόκειται να ρίξει την ψυχολογία μου ως άνθρωπο , ως αγωνιστή , ως παίκτη , ως τραχανίστα , ως γενικά και αόριστα ότι να 'ναι καταστάσεις ελληνικής τρέλλας (Κάτι σαν την κατάσταση στα γραφεία του κτηματολογίου!!!!!)
Είθε η ημέρα του εορτασμού της Παναγίας να φωτίσει τους διοικούντες αυτής της κατά άλλα ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ όπως επίσης και τα μέλη του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΠΙΚ του paokmania.gr για καλύτερη και μεροληπτική αντιμετώπιση των στελεχών των..........
Ο απολογητικός μου λόγος θα είναι απλός και σύντομος όπως άλλωστε ήταν και η θητεία μου σε αυτήν την ομάδα.
Τόσα χρόνια(!!!!!!!) σε αυτόν τον σύλλογο κατάφερα να κάνωαισθητή την παρουσία μου και φεύγω με τις καλύτερες των εντυπώσεων.Τόσες δεκαετίες πόθου - πόνου - αγάπης - καλωσύνης και άλλων πολλών αρετών μου δεν ήρθα σε καμία αντιπαράθεση με κανέναν ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ από τα μέλη της ομάδας για ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΟΓΟ.Υπάρχουν μερικοί κακεντρεχείς οι οποίοι προσπαθούν μέσα από αυτές τις διαδικασίες (βλέπε πώλησή μου σε κάποια τσέλσι - αλήθεια έτσι δεν λέγαν την κόρη του κλίντον;; - για το ευτελές αστρονομικό ποσό των 15 ευρώ!!!!!!!) να με υποβιβάσουν ως άνθρωπο ,ως πατέρα ,ως γονιό,ως ιδιοκτήτη Π.Α.Ε.και ως ποδοσφαιριστή.Η σιωπή μου προς απάντησή των!!!!!
Η χθεσινή ημέρα είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα προσωπικά για εμένα.Όμως τίποτα από αυτά τα αποτρόπαια γεγονότα δεν πρόκειται να ρίξει την ψυχολογία μου ως άνθρωπο , ως αγωνιστή , ως παίκτη , ως τραχανίστα , ως γενικά και αόριστα ότι να 'ναι καταστάσεις ελληνικής τρέλλας (Κάτι σαν την κατάσταση στα γραφεία του κτηματολογίου!!!!!)
Είθε η ημέρα του εορτασμού της Παναγίας να φωτίσει τους διοικούντες αυτής της κατά άλλα ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ όπως επίσης και τα μέλη του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΠΙΚ του paokmania.gr για καλύτερη και μεροληπτική αντιμετώπιση των στελεχών των..........
Ο απολογητικός μου λόγος θα είναι απλός και σύντομος όπως άλλωστε ήταν και η θητεία μου σε αυτήν την ομάδα.
Τόσα χρόνια(!!!!!!!) σε αυτόν τον σύλλογο κατάφερα να κάνωαισθητή την παρουσία μου και φεύγω με τις καλύτερες των εντυπώσεων.Τόσες δεκαετίες πόθου - πόνου - αγάπης - καλωσύνης και άλλων πολλών αρετών μου δεν ήρθα σε καμία αντιπαράθεση με κανέναν ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ από τα μέλη της ομάδας για ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΟΓΟ.Υπάρχουν μερικοί κακεντρεχείς οι οποίοι προσπαθούν μέσα από αυτές τις διαδικασίες (βλέπε πώλησή μου σε κάποια τσέλσι - αλήθεια έτσι δεν λέγαν την κόρη του κλίντον;; - για το ευτελές αστρονομικό ποσό των 15 ευρώ!!!!!!!) να με υποβιβάσουν ως άνθρωπο ,ως πατέρα ,ως γονιό,ως ιδιοκτήτη Π.Α.Ε.και ως ποδοσφαιριστή.Η σιωπή μου προς απάντησή των!!!!!