5.Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Και επειδή κι εμενα μου τη βάρεσε τώρα εδώ που είμαι κλεισμένος σήμερα, ένα έχω vα προσθέσω ακόμη:
ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΣΤΟΝ PABLO GARCIA ΤΏΡΑ, ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΌΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΈΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣTHΘOΣ!
ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΣΤΟΝ PABLO GARCIA ΤΏΡΑ, ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΌΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΈΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣTHΘOΣ!
Μεγάλη η προσφορά του Pablο, 16 μάτς στο πρωτάθλημα. Κατα τ'άλλα να'χαμε να λέγαμε...
- abc_o_ karpouzas
ακούστηκε τίποτα η είναι νάχαμε να λέγαμε......μιλάτε γιατι άρχησε να με πιάνει κρύος ιδρώτας
Έτσι.....
Άντε γιατί το θέμα Γκαγκάτση το εξαντλήσαμε...
Να βάλουμε και πολλ για το αν πρέπει να τον πουλήσουμε και πόσο...
Άντε γιατί το θέμα Γκαγκάτση το εξαντλήσαμε...
Να βάλουμε και πολλ για το αν πρέπει να τον πουλήσουμε και πόσο...
Παντως το οτι προταθηκε ο Γκαρσια σαν αναταλλαγμα για τον Κουτσιανικουλη, (οπως κι ο Βερον) ειναι το λιγοτερο αστειο και γελοιο.
Απορω απο ποιους διαδοθηκε αυτη η φημη!!! Κατι σαν το ανεκδοτο της χρονιας ακουγεται!!!
Απορω απο ποιους διαδοθηκε αυτη η φημη!!! Κατι σαν το ανεκδοτο της χρονιας ακουγεται!!!
-
κωστας/παοκ4
Αν θελετε να μαθετε τι σημαινει garcia για τους αντιπαλους μιληστε με οπαδο του ολυμπιακου και θα καταλαβεται
- PAOKSaLoNiCa
- trel@menos
Hideguti έγραψε:Σειτάν να σαι καλα που μου ανεβασες το αιμα στο κεφαλι. Αυτο το βιντεο να το δουν και να το ακουσουν ΟΛΟΙ.SATANAS έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=FHqc-RdUJc0&annotation_id=annotation_7757&feature=iv
αφιερωμενο σε ολους τους αγνους ΠΑΟΚτΖηδες που ζητανε να φυγει ο Παμπλο.
και γιατί δεν πας στην ομάδα της καρδιάς σου ρε μπαγλαμά...
άντε μου στον αγύριστο ρε μίασμα, που ασχοληθήκαμε κιόλας να ακούσουμε τη φωνή σου για 7:31
ναι ρε αλήτες είμαστε ρε... κι εμείς και τα παιδιά μας και όλοι μας...
γιαυτό ρε κυλοτάκια εμείς πάμε στο γήπεδο, κλαίμε, γελάμε, τρώμε, πίνουμε απ'όλα λέμε...
εσύ κάτσε σπίτι σου να σου ρίχνει παντοφλιές η γυναίκα σου και να την πέρνεις μάτι να ικανοποιεί τους φίλους της...
άσε τον ΠΑΟΚ σε αντρικά χέρια...
ο pablo ειναι η σημαια του ΠΑΟΚ και δεν φευγει ειναι αυτη την στιγμη ο καλυτερος κοφτης στο πρωταθλημα.μην ακουω μ@λ@κιες οτι θα παει για ανταλαγμα στον τελη!τιμη και δοξα στον PABLO GARCIA!
Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι, απλά να σημειώσω ότι ο Πάμπλο την Τετάρτη έψαχνε να αγοράσει κάποια έπιπλα από γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.....
αρα επιβεβαιωνονται οι φημες περι "μετακομισης" του στον αρη παπαναστασιου και περιχωρων
Din αυτό το συμπέρανες εσύ.... Το ότι λογικά μένει στην πόλη είναι πιο ασφαλές συμπέρασμα... Δε νομίζω να αγοράζεις έπιπλα αν είναι να φύγεις από κάπου...
ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ φιλε nοvito τα παπαγαλακια των ραδιοφωνων....εμεις το νου μας παντα ομως...ε?