5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
jrousis

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από jrousis »

Επειδή υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που "κοιμούνται" (συγνωμη που μιλάω έτσι, αλλά είμαι εξοργισμένος με εσάς που θέλετε το κεφάλι του Garcia επι πίνακι)

Εσείς θέλετε να γίνει το χατίρι των Αθηναίων που με μανία θέλουν να απελάσουν τον Garcia? γιατί? πονέσανε τον ΠΑΟΚ? αφού ο Garcia τους βοηθάει να κερδίζουν τα παιχνίδια... ή μήπως άλλος τους βοηθάει?

Εσείς που λέτε ότι ο αλήτης ο Garcia άφησε την ομάδα με 10, σας ρωτάω ο Garcia την άφησε ή ο Κάκος? και όποιον οι Αθηναίοι θα βάζουν στο μάτι από εδω και πέρα εμείς θα τον διώχνουμε?

Εσείς που θέλετε να φύγει ο Garcia, μετά θα θέλετε να έρθουν μπαλαρίνες στην ομάδα να δίνουν το χέρι στους "μεγάλους" Αθηναίους?

Εμείς δεν θα φέρνουμε παίχτες που θα εγκρίνουν οι Αθηναίοι. Θα κρατήσουμε τον Garcia και θα πάρουμε πρωτάθλημα με την μαγκιά μας.

Ο ίδιος ο Κάκος παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Ο ρεπόρτερ του βάζελου επίσης παραδέχτηκε ότι ο Σιμάο χτύπησε το παιδάκι, αλλά εντάξει... κάναμε ότι δεν το είδαμε...

Εσείς μήπως ονειρεύεστε ομάδα σαν την ΑΕΛ που ο πρόεδρός της απονέμει το πρωτάθλημα στο γάβρο και μαζί και συγχαρητήρια? τέτοια ομάδα θέλετε? υποτακτική?

Εγω σας λέω ότι η μάχη έχει απώλειες αναγκαστικά και δεν κερδίζεις την πρωτιά χωρίς θυσίες. Στο τέλος ο ΠΑΟΚ θα γκρεμίσει αυτήν την Χούντα των γαυρωβάζελων και μετά θα ξυπνήσουν και άλλοι και θα τους βαράνε...

Ο Garcia πρέπει να μείνει!!!!!!!!!!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Καλά, καλά..Ξέρω εγώ τι θέλετε όλοι σας...τι να σας κάνω που συγχωρέθηκε, καλή του ώρα...Παρασίδη θέλετε! Να αρχίσει για Γκαρσία και να μην τελειώσει ποτέ...α ρε Θοδωρα, για μια γυναίκα ρε..Θα ήσουν περήφανος για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας τώρα..
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

jrousis έγραψε:Επειδή υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που "κοιμούνται" (συγνωμη που μιλάω έτσι, αλλά είμαι εξοργισμένος με εσάς που θέλετε το κεφάλι του Garcia επι πίνακι)

Εσείς θέλετε να γίνει το χατίρι των Αθηναίων που με μανία θέλουν να απελάσουν τον Garcia? γιατί? πονέσανε τον ΠΑΟΚ? αφού ο Garcia τους βοηθάει να κερδίζουν τα παιχνίδια... ή μήπως άλλος τους βοηθάει?

Εσείς που λέτε ότι ο αλήτης ο Garcia άφησε την ομάδα με 10, σας ρωτάω ο Garcia την άφησε ή ο Κάκος? και όποιον οι Αθηναίοι θα βάζουν στο μάτι από εδω και πέρα εμείς θα τον διώχνουμε?

Εσείς που θέλετε να φύγει ο Garcia, μετά θα θέλετε να έρθουν μπαλαρίνες στην ομάδα να δίνουν το χέρι στους "μεγάλους" Αθηναίους?

Εμείς δεν θα φέρνουμε παίχτες που θα εγκρίνουν οι Αθηναίοι. Θα κρατήσουμε τον Garcia και θα πάρουμε πρωτάθλημα με την μαγκιά μας.

Ο ίδιος ο Κάκος παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Ο ρεπόρτερ του βάζελου επίσης παραδέχτηκε ότι ο Σιμάο χτύπησε το παιδάκι, αλλά εντάξει... κάναμε ότι δεν το είδαμε...

Εσείς μήπως ονειρεύεστε ομάδα σαν την ΑΕΛ που ο πρόεδρός της απονέμει το πρωτάθλημα στο γάβρο και μαζί και συγχαρητήρια? τέτοια ομάδα θέλετε? υποτακτική?

Εγω σας λέω ότι η μάχη έχει απώλειες αναγκαστικά και δεν κερδίζεις την πρωτιά χωρίς θυσίες. Στο τέλος ο ΠΑΟΚ θα γκρεμίσει αυτήν την Χούντα των γαυρωβάζελων και μετά θα ξυπνήσουν και άλλοι και θα τους βαράνε...

Ο Garcia πρέπει να μείνει!!!!!!!!!!

Καλα τοτε ας μεινει. Και την αλλη φορα ας σφαλιαρωσει και κανενα συμπαικτη του.
Προτιμω να "κοιμαμαι" οπως λες γιατι ετσι εστω στο ονειρο μου θα δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη. Στο ξυπνιο σου με την αγωνιστικη απειθαρχεια που υπαρχει το βλεπω λιγο δυσκολο. Μακαρι, αλλα δυσκολο
syn

Δημοσίευση από syn »

Στην πόλη ακούγετε οτι ο Κόντης εχει μπλεχτεί στο θέμα Garsia μιας και γνωρίζει τον manager του παίκτη και προσπαθεί να κάνει κακό στον ίδιο τον αλλά προπάντον στον PAOK. Σκουλήκια έχουν γνώση οι φύλακες αντε για κανένα e-mail.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Ας σταματήσει το παραμύθι ότι στην Αθήνα κοιμούνται και ξυπνάνε με την αγωνία να τον διώξουν απ 'τον ΠΑΟΚ...ας αναρωτηθούμε μήπως στην Αθήνα βολεύονται περισσότερο αν μείνει αφού σε όλα τα ντέρμπυ θα σε παίζουν με 10.....και ας μην γινόμαστε περισσότερο γραφικοί απ' ότι όταν φορούσαμε τις φανέλες με την photo του Γκαρσία και τα συνθήματα για λαικούς ηγέτες και ήρωες...καλώς ή κακώς μόνος του στοχοποιήθηκε και η κόκκινη θα βγαίνει πιό εύκολα γι΄αυτόν από οποινδήποτε άλλο παίκτη....αν ο σύλλογος το αντέχει αυτό δλδ να πληρώνει ένα παίκτη 600 χιλ. για να τον έχει σε 10-15 ματς το χρόνο και με τον κίνδυνο της αποβολής να είναι συνεχώς ορατός τότε ας τον κρατήσουν.....
και ας σταματήσει και το παραμύθι ότι μόνο τα δικά του βλέπουν και των άλλων δεν τα βλέπουν....τα μπουνίδια στο κωλόπαιδο του γάβρου δεν τα είδε ο Κάκος...ούτε την αγκωνιά στον Μπελούτσι στο κύπελο...ούτε την αγκωνιά του Σέρτζιο στον καραφλό γάβρο πάλι στο κύπελο....
Μόνοι μας τα λέγαμε τότε και όλοι τα είδαμε...και λέγαμε ότι η ομάδα είναι απείθαρχη και έχει πολλά νεύρα...
Και προχθές μας είπε ότι τελικά η αποβολή του με τον γάβρο ήταν δίκαιη και ότι τότε δεν μίλησε....εγώ άλλα θυμάμαι βέβαια...κόντεψε να δείρει τους μισούς απ' αυτούς και από λόγια πολλά...γιατί έφαγε μιά αγκωνιά....και σε πολλά ματς έχω δει κάποιον να ρίχνει αγκωνιά....αλλά δεν έχω δει αυτόν που τη δέχεται να τον κυνηγάει μετά από κανα 10λεπτο και εν ψυχρώ και απροκάλυπτα μπροστά σε όλους να βαράει μπουνίδια....ο άνθρωπος έχει δείξει ότι μπροστά στα νεύρα του δεν καταλαβαίνει το Χριστό του...αλλά εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι κάθε φορά που παίζει να τρέμουμε και να κάνουμε το σταυρό μας μην τυχόν και κάποιος τον εκνευρίσει....
και θυμάμαι ότι και με τον Θρασύβουλο είχε πει ότι έν γνώση του πήγε να πάρει την κίτρινη για να προλάβουν να γυρίσουν και οι υπόλοιποι....αλλά γιατί μόλις την πήρε κόντεψε να φάει την μπλούζα του?? μήπως λέει και ξελέει???
και επειδή βλέποντας ότι σ' όλη του την καριέρα έχει φάει μόνο 5-6 κόκκινες αλλά πολλές κίτρινες εύκολα συμπεραίνεις ότι είναι μεν ένας σκληρός παίκτης-και αυτό είναι καλό-αλλά όχι αυτά που βλέπουμε να κάνει εδώ και είναι εκτός λογικής ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΒΑΛΑΜΕ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΑΛΛΆ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΑΧΤΥΛΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ?????
Γιατί έχουμε δει και ομορφιές από παίκτες όπως ο Ιβιτς ο Μπαλάφας ο Μουσλίμοβιτς ο Κοντρέρας που ποτέ άλλοτε στην καριέρα τους δεν έδωσαν τέτοιο δικαίωμα....
Και απ' το να είσαι γατάκι μέχρι το να είσαι psycho υπάρχει τεράστια απόσταση....πραγματικά τεράστια.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Ρε PABLO από πάνω, μας δουλεύεις???

Λογικό είναι όταν σε έχουν σκίσει να σου αφήνουν και κάνα δυο. Και για την ακρίβεια όντως σου τα αφήνουν γιατί σκέψου στο ματς με τον gay με όλη την ατμόσφαιρα μετά από τα δακρυγόνα και όσα έγιναν να έδινε και καμιά αποβολή σε εκείνο το σημείο γιατί ο καραφλός έκανε θέατρο!!

Ούτε εμένα μου αρέσει που έχουμε παίκτες που στα κρίσιμα σημεία δεν χρησιμοποιούν λιγάκι παραπάνω το μυαλό αλλά να σου πω και κάτι άλλο, εδώ στο pro καμιά φορά τρώω κανά γκολ βλακεία γιατί κολάνε οι παίκτες ή συμβαίνει το οτιδήποτε και χαλιέμαι! Πόσο μάλλον όταν σου δινούν συνέχεια για μια χρονιά τα ψίχουλα σε τέτοιο επίπεδο όπως είναι η σουπα-λιγκ.

Ο πατέρας-μητέρα πριν το ματς για το ποιος έμπαινε και για το ποιος έβγαινε από την Τούμπα ασχολιόταν και όχι για το γεγονός πως κατέβαιναν χωρίς αριστερό μπακ.

Επίσης να ξέρεις πως είμασταν άτυχοι και πως δεν το αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα καταστρέψουμε όλα. Η διαδικασία των play-ωχ είναι εντελώς άδικη για μας αλλά αν δεν μας έδιναν το πέναλτυ με την Ξάνθη (λέω εγώ τώρα) μπορεί εμείς να είμασταν αυτοί που θα αναζητούσαν μία δεύτερη ευκαιρία.

Όλοι στην έχουν στημένη γιατί από τα λίγα πράγματα που δεν είναι σάπια στη χώρα είναι ο Π.Α.Ο.Κ. με μπροστάρη τον αρχηγό και αποτελούμε κάτι που τα λαμόγια δεν το καταλαβαίνουν.

Αν φύγει ο Garcia εγώ διαρκείας θα πάρω και του χρόνου. Αν μείνει πάλι θα πάρω διαρκείας και θα έχω και μία μεγαλύτερη όρεξη για κάτι τέτοια ματς που θα τον περιμένω πιο "διαβασμένο" και πιο έξυπνο.

Αλλά να ξέρεις πως πάνω απ'όλα θα στηρίξω την πρώτη διοίκηση που έχω δεί εγώ προσωπικά στο σύλογο που κοιτάει πως θα πάμε μπροστά...

:?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

ειλικρινά δεν κατάλαβα τι θες να πείς...
κατάλαβες να λέω ότι δεν αξίζει στήριξη η ομάδα και η διοίκηση??
κατάλαβες να λέω ότι πρέπει να τα καταστρέψουμε όλα??
στο pro που παίζεις μπορείς να κάνεις ότι θες...μόνος σου παίζεις...
μάλλον εσύ με δουλεύεις....
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Μήπως ξέρει κανείς σχετικά με ένα videaki από το Youtube που δείχνουν όσες κλωτσιές έχει φάει ο Pablo φέτος???

Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Shady20 έγραψε: Η διαδικασία των play-ωχ είναι εντελώς άδικη για μας αλλά αν δεν μας έδιναν το πέναλτυ με την Ξάνθη (λέω εγώ τώρα) μπορεί εμείς να είμασταν αυτοί που θα αναζητούσαν μία δεύτερη ευκαιρία.
Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε?? Ποιό πέναλτι μας έδωσαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη?? Δεν μας έδωσαν κανένα πέναλτι, κανένας δε μας χάρισε τίποτα!! Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έπεσε άγαρμπα και ανέτρεψε τον επιθετικό μας!! Μην τρως και εσύ τον πρόλογο και την προπαγάνδα των αθηναίων και των σκουληκιών!! Ο παναθηναϊκος που κλαίγεται και πάλι φετος ευνοήθηκε περισσότερες φορες απ'οτι αδικήθηκε, ας ήμαστε λίγο σοβαροί...

Όσο για τον Γκαρσία, υπάρχουν δύο τάσεις... Οι μισοί θέλουν να φερθούμε "πολιτισμένα" και να τον καρατομήσουμε και οι άλλοι μισοί θέλουν να υιοθετήσουμε στάση τύπου "ΠΑΟΚ είσαι, τι να φάς..."
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση... Ο Γκαρσία αυτή την περίοδο έχει ανάδρομο τον Ερμή και σε συνδυασμό με την κάθοδο της Αφροδίτης στον αστερισμό του Ταύρου έχει μια φούντωση, μια μια φλόγα... Τώρα τον καιρό που θα είναι τιμωρημένος θα κάνει λασπόλουτρα στα λουτρά Πόζα και θα χαλαρώσει ώστε να είναι έτοιμος και ήρεμος, σε κατάσταση νιρβάνα για την επόμενη σεζόν μέχρι να συναντήσει το φιλαράκι του το Ντιόγκο και να αφηνιάσει ξανα σαν άλλος Βουκεφάλας...

Αλλά ας σοβαρευτούμε... Την όποια απόφαση για τον παίκτη θα την πάρει η διοίκηση στις προσεχείς 3-4 βδομάδες το πολύ και σίγουρα χωρίς να λάβει καθόλου υπόψη τις συζητήσεις και τις απόψεις μας... Οπότε λίγη υπομονή και ηρεμία...
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Όχι ρε συ...Το πέναλτυ ήταν και το ξέρουμε αλλά αν δεν το έδινε???

Δεν θα παίξουμε με τα αν απλώς σου το αναφέρω ως πιθανότητα πως μπορεί να είμασταν από κάτω.

Ούτε και εγώ θέλω να πληρώνουμε ένα παίκτη τόσο ακριβά και συνέχεια να κάνει βλακείες αλλά όχι ότι ευνοηθήκαμε σε άλλες φάσεις όπως έλεγε ο φίλος PABLO..

Αν σου κόψουν τα πόδια και σου χαρίσουν τα χέρια δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκέφτομαι πως δεν ασχολούνται μαζί μας. Ακομά και σήμερα το φοβερό δημοσιογραφικό δίδυμο στο πρωϊνάδικο της ΝΕΤ που το πληρώνουμε όλοι μας, χλεύαζε το πρωτοσέλιδο της Εξέδρας που έλεγε για τον Κουτσιανικούλη.

Εκεί διαφωνώ με τον PABLO αλλά επίσης συμφωνώ όσα λέει με την συμπεριφορά του παίκτη μας Garcia.

Κάτι άσχετο αλλά arisk μήπως χθές πήγες για την συναυλία των Depeche Mode στην Μαλακάσα??

Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Φίλε "mkpaok" δεν έχω κανένα πρόβλημα να τιμωρηθεί από την ΠΑΕ και να τηρηθεί η πειθαρχία, αλλά όχι να τον διώξουμε επειδή έχει δίκιο! τρελαθήκαμε?

Ο Ντιόγκο κάθε αγώνα κάνει το ίδιο προκαλεί τον κόσμο όλο για να τους φορτώσει κόκκινες, δεν θυμάστε στον τελικό πριν λίγες μέρες τι έκανε στον Κυριάκο της ΑΕΚ? και τα κάνουν σε παίχτες που ξέρουν ότι είναι οξύθυμοι.

Μέχρι και αυτό άκουσα από ΠΑΟΚτσήδες... να κάνουμε τα ίδια... να πέφτουμε λέει κάτω και να μην σηκωνόμαστε... τρελαθήκαμε ρε σεις... Έτσι θα πάμε Ευρώπη? να γίνουμε γελωτοποιοί σαν τους Γαυροβάζελους? Τρελαθήκαμε ρε σεις? Μόνοι μας Θα κάνουμε κακό στην ομάδα?????

Μέχρι και οι γαύροι σηκωθήκαν και φωνάζουν για τον Garcia ξανά... γιατί? αναρωτηθήκατε γιατί????? Επειδή ο ΠΑΟΚ μέσα στο σπίτι τους αμφισβήτησε ποιος είναι το αφεντικό μήπως? Αναρωτηθήκατε ρε σεις γιατί κανένας αντίπαλος δεν θέλει τον Garcia στον ΠΑΟΚ? γιατί? μας αγαπήσανε???

Ακούσατε ρε σεις επίσης ότι πιθανόν να πάει σε αθηναϊκή ομάδα... συζητάνε σε κάποια ραδιόφωνα... και μην μου πείτε ότι έχουν καλύτερο... Ας τον πάρουν αυτοί λοιπόν κι εμείς να πάμε σε κανένα κολέγιο να βρούμε κανέναν ευγενικό, για να χαϊδεύει τους Αθηναίους.

Ο Garcia είναι παιχταράς και στην Ευρώπη θα δούνε και οι Αθηναίοι αν θα τρώει κάρτες ή όχι, εκεί που παίζεται ποδόσφαιρο και όχι θέατρο.
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Να ξεκινησω με το κλασικο ο καθενας δικαιουται να εχει μια αποψη.
Κοντευω βεβαια να τρελαθω με ολα τα αδελφια που αγοραζουν το παραμυθι του Pablo. ΠΑΟΚ συγουρα δεν ειναι, περισσοτερο για λαικιστης μου κανει. Ξερει τι θελει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ και του το πουλαει. Υπηρξαν και υπαρχουν ανθρωποι στην ομαδα μας που με πραξεις και οχι με λογια δειχνουν οτι ξερουν οτι "ο λαος του ΠΑΟΚ εχει @@@@". Ο Pablo με αυτα που κανει εντος γηπεδου γραφει στα παπαρια του αυτους που γλειφει εκτος.
Δηλαδη ρε μαγκες αν ο Μητροπουλος φορουσε ασπρομαυρα και εκανε ολα αυτα που εκανε θα τον δικαιολογουσαμε? Η μηπως υπαρχει κανεις εδω μεσα που να λεει "μαγκας ο Μητροπουλος τυχεροι οι γαυροι που τον ειχαν".
Αφελης και μαγκας δεν γινετε.
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

arisk έγραψε: ...την όποια απόφαση για τον παίκτη θα την πάρει η διοίκηση στις προσεχείς 3-4 βδομάδες το πολύ και σίγουρα χωρίς να λάβει καθόλου υπόψη τις συζητήσεις και τις απόψεις μας... Οπότε λίγη υπομονή και ηρεμία...
arisk για την υπομονή και την ψυχραιμία συμφωνώ απολύτως. Και σίγουρα την απόφαση θα την πάρει η διοίκηση , αλλά δεν πιστεύω οτι δεν επηρρεάζεται. Εννοώ οτι λαμβάνει υπ' όψιν και όχι οτι κάνει οτι της πούμε. Για αυτό έχει αξία αυτός ο διάλογος - αντιπαράθεση που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και μιά συζήτηση που έχει ο καθένας μας με τον εαυτό του. Για αυτό τον λόγο βέβαια δεν χρειάζεται να παίρνει τόσο ακραίες μορφές. Επι πλέον η αρνητική θέση για την συμπεριφορά του Garcia κακώς παίρνει σε πολλές περιπτώσεις την μορφή του αναθέματος για τον παίκτη και άνθρωπο Garcia γιατι απλούστατα είναι ένα τυπικό θέμα εφαρμογής του κανονισμού κάθε ομάδας και των συμβολαίων που υπογράφουν οι ποδοσφαιριστές.
Για το οτι πήρε αυτή την έκταση και μορφή το όλο θέμα φταίνε πολλά. .Οσον αφορά εμάς τους οπαδούς επειδή δεν είμαστε σίγουροι για πολλά πράγματα και δεν έχουμε εμπιστοσύνη σχεδόν σε κανένα και επειδή μας αδικεί το κατεστημένο της αθήνας και άλλα πολλά με το δίκαιο μας μπερδεύουμε πράγματα που δεν είναι μπερδεμένα. Είναι άλλο πράγμα π.χ τα ηθελημένα ή αθέλητα λάθη των διαιτητών και άλλο πράγμα η πειθαρχία και η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών. Είναι άλλο πράγμα η αδικία στην ομάδα μας και άλλο πράγμα η προσπάθεια να γίνουμε δυνατοί. Και ένα τελευταίο : ας είμαστε ειληκρινείς και να καταλάβουμε οτι ειδικά σε αυτή την καμπή της ιστορίας μας παίζουμε με τους όρους του παιχνιδιού όπως υπάρχει και το ορίζουν αυτοί απο κάτω . Αυτή τη στιγμή συμαζεύουμε την ομάδα μας και οργανονώμαστε , δεν προσπαθούμε να σπάσουμε το κατεστημένο ούτε να δημιουργήσουμε καμία τομή στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Αυτή είναι η λογική της διοίκησης (ρεαλιστική) και αφού υποστηρίζουμε τον Ζαγοράκη (σωστά) ας είμαστε λίγο πιό μετριόφρονες. Αν υπάρχει μιά άλλη άποψη ας οργανωθεί και ας διατυπωθεί. Αν αυτό που ακολουθάμε τώρα σαν Π.Α.Ε είναι αδιέξοδο θα το δούμε μετά.
@arisk το κείμενό μου είναι με αφορμή δική σου και όχι απαραίτητα απάντηση στις απόψεις σου.Φιλικά Σταύρος
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τελικά πλεον έχετε δίκιο.
Πρέπει να φύγει αυτός ο παίχτης και να έρθει κάποιος φτηνότερος γιατί είναι ακριβός.
Όπως ο Φρούντζας για παράδειγμα.
Επίσης να γκρεμίσουμε και το αθλητικό κέντρο.
Άκου εκεί 10Μ θα μας κοστίσει την στιγμή της εξυγίανσης.
Αύριο ελπίζω να μπουν οι μπουλντόζες για κατεδάφιση.

Υ.ΓΔιελάθαμε του αυτοδίκαιου. :lol:
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

Διαβασα ενα σχολιο του αδερφου ΒαγγεληΠΑΟΚ στο

http://www.gazzetta.gr/content/view/33695/2/

και επειδη μου αρεσε πολυ σαν κειμενο και με εκφραζει κατα το ημισι το ποσταρο εδω.

Ξαφνικά ο ΠΑΟΚ ανακάλυψε όλους τους αλή τις Ευρώπης και κατεβάζει το υψηλότατο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.. Ο Ζαγοράκης χαλάει την εικόνα αυτού του σούπερ πρωταθλήματος γιατί δεν διώχνει τον "αλήτη" τον Garcia... Εμείς υποβαθμίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι οι επαγγελματίες βουτηχτές του ποκ. Η απόλυτη πλύση εγκεφάλου.. Το κρεατομπλέντερ μπήκε σε λειτουργία στο max και κάποιων τα μυαλά ήδη φέρνουν βόλτες γύρω γύρω.

ΠΑΟΚτση, τον Ματερατσι και τον Γκατουζο να φέρουμε στον ΠΑΟΚ, αλήτες θα μας τους βγάλουν, δεν το χεις πάρει πρέφα? δεν το βλεπεις? Θα κοπανίσουν κάνα Ματζιο και θα γίνει η αποκαθήλωση της τεράστιας αξίας τους, όπως γίνετε τώρα με τον Πάμπλο. Τον παίχτη που έπαιζε συμπαίχτης με τον Ροναλντο, τον Ραουλ, τον Ζινταν και πόσους άλλους στους galacticos. Μήπως δεν δίστασαν μες στην σεζόν να αποκαλέσουν αλήτες μορφές του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρο όπως πχ ο Sergio?

Ο πόλεμος είναι ύπουλος και το πιπίλισμα του μυαλού συνεχές. ΠΑΟΚτσή φτύσε τον παπά και θυμήσου τι έχουν δει τα μάτια σου όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο αυτό φτάνει για να δεις την αλήθεια μέσα από όλα τα ψέμματα που σου πουλάνε τα μμε κάθε μέρα για αλήτες, μποξέρ και να χαμε να λέγαμε... Μην παίζεις το παιχνίδι τους. Δεν είναι η γροθιά, δεν είναι η φάπα και το κλοτσομπουνίδι. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ… Αλλά δεν σου μιλάνε για αυτήν…. Τα περί παιχτικής αξίας τα κάνουνε γαργάρα και τα περνάνε by, γιατί τους πονάει και τους ενοχλεί. Δεν γίνεται μόνος του να ξεφτυλίζει σιμαο, σιλβα και καραγκουνη για 1 ημίχρονο. Δεν γίνεται μπροστά του να φαίνονται όλοι γατάκια…. ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΠΑΟΚΤΣΗ, ΠΑΡ’ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!

Για σένα Παμπλο, θα πω το κλασικό, απλό και συνηθισμένο "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ". Και αν τελικά δεν τα καταφέρουμε και φύγεις, τότε το σλόγκαν αυτομάτως θα αλλάξει και θα γίνει "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ".. Και εκεί να ξέρεις ότι δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς ΠΑΙΧΤΑΡΑ μου. Είσαι το μεγαλύτερο αμυντικό χαφ που θυμάμαι να πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ, και αυτό δεν αλλάζει. Έβαλες το τεράστιο όνομά σου στις πιο μεγάλες και άρρωστες καρδιές του πλανήτη και έκανες click στα πιο τρελά και πονεμένα μυαλά που έχει γνωρίσει ποτέ το ανθρώπινο είδος...

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ………
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”