Εγώ θέλω να κάνω μία ερωτηση γιατί έχω μπλεχτεί μιλάμε και λέμε ότι ο Garcia απλά είναι μαχητής και δεν μπορεί την αδικία στο ποιο κρίσιμο ματς και ξέσπασε κλπ. αλλά δεν μου λέτε πότε πρόλαβε σε λιγότερο από ένα χρόνο να νιώσει την αδικία από το ποκ???
Εμείς όλοι που ο κάθε ένας ανάλογα με την ηλικία του έχει δει από πέναλτι στο ΟΑΚΑ έξω από την περιοχή με τους gay μέχρι τα φετινά στο κύπελλο δεν έχουμε νιώσει στο πετσί μας την αδικία??? αλλά προσπαθούμε να μην κάνουμε τίποτα στο γήπεδο για να μην βλάψουμε την ομάδα, αυτό έπρεπε να κάνει και ο Pablo των 600,000€.
Εγώ 29 χρόνια αδικούμαι και τι έπρεπε να κάνω χτες να πάρω ένα όπλο και να πυροβολώ τους βάζελους παίχτες???
Πως έχεις την απαίτηση από το κάθε ένα να μην μπει τσάμπα, να μην πετάει μπουκάλια να μην μπαίνει στο γήπεδο μέσα και να μην κυνηγήσει τους αντιπάλους αυτόν δεν τον πνίγει η αδικία και πολύ περισσότερο από τον Pablo γιατί είναι ΠΑΟΚΑΡΑ από τότε που γεννήθηκε.
Ο Κούδας και η ομαδάρα τότε, η ομαδάρα μπάσκετ που έπρεπε να είχε πάρει 5 πρωταθλήματα τουλάχιστον και 2 ευρωπαϊκά, τι έπρεπε να κάνουν το μόνο που κάναν ήταν να τους γαμάνε και με κόντρα διαιτησίες όπου μπορούσαν και να τους δίχνουν πόσο καλύτεροι ήταν ή ο Garsia είναι πιό ΠΑΟΚ από τον Μπάνε και τον Peja??
Και τελειώνω για να μην σας ζαλίζω άλλο λέγοντας ότι αν δείτε τα post μου πριν μία εβδομάδα έλεγα ανανέωση στο Pablo γιατί σαν παίχτης είναι ο καλύτερος αμυντικός χαφ στην Ελλάδα αλλά αν είναι να με αφήνει με 10 όταν είμαι -2 από τον gay και πάω στο μπουρδέλο τους και όταν παίζω την έξοδο στο CL τι να τον κάνω?? Αν είναι έτσι και επειδή μας αδικούν να βαράει, τότε στο ματς εντός με χανούμια να μαζευτούμε όλοι αφού μας αδικούν να μπούμε μέσα όταν αρχίσει το ματς και να τους γαμ.. στο ξύλο όλους για να δείξουμε ότι δεν ενεχόμαστε την αδικία. Μετά τι θα γίνει ο ΠΑΟΚ???
Οπότε τα περί αδικίας δεν μου λένε τίποτα μια νίκη που θα κάναμε αν παίζαμε με 11 χτες σίγουρα μου λέει πολλά περισσότερα και ιδίως αν έχω αδικηθεί κιόλας.