18.Γιώργος Φωτάκης

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: 18. Γιώργος Φωτάκης

Δημοσίευση από moican4 »

Επισης ουτε ανασταλτικα ειναι κατι το ιδιαιτερο οποτε για μενα και το διδυμο βιτολο-γκαρσια θελει βοηθεια
Αν εσυ δεν βλεπεις οτι με τον Φωτακη μεσα εχουμε περισσοτερα τρεξιματα σαν ομαδα, ο Βιτολο παιρνει πιο πολλες ανασες και ο Γκαρσια παιζει πιο ελευθερα ,σορρυ Τζοσουα αλλα αλλη μπαλα βλεπουμε εμεις μαλλον...
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Φοβερά βελτιωμένος φέτος. Φαίνεται να βρίσκει το ρόλο του στην ομάδα. Μπορεί να δώσει πολύ συκεκριμένα πράγματα: τρεξίματα, πίεση στον αντίπαλο και καλά σουτ. Και βέβαια αν πάρει πολλές συμμετοχές είναι από τα χαφ που θα σου δώσει τουλάχιστον 5-6 γκολ τη σεζόν. Δεν είναι παίκτης κλάσης, αλλά είναι χρήσιμος.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Κώδικας: Επιλογή όλων

[quote="joshua"]
Αυτα τωρα που εγραψες τα εγραψες για να με πεισεις οτι εχω αδικο η οτι εχεις εσυ?Τα 10 σουτ ειναι τουλαχιστον αστειο νουμερο καθως προερχεται απο την στατιστικη που θεωρει σουτ του τσιριλο η την στραβοκλοτσια του σακελαριου η το σουτ στα πουλακια του λεοναρντο.[/quote]
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν αστεία νούμερα. Αν κάνεις 10 σουτ και τα 5 πάνε στην εστία έχεις περισσότερες πιθανότητες για νίκη από τον αντίπαλο που θα κάνει μια κλασσική ευκαιρία. Αυτό γίνεται επειδή το γκολ προέρχεται από την αχρηστία του αντιπάλου, όχι από τη δική σου αξία.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο Φωτακης ηταν η κινηση ματ επειδη ειχαμε τρεξιματα και κοψαμε το αεκακι στα δυο. Πλεον πιστευω οτι πρεπει να βρεθει τροπος ωστε να μη βγαινει απο την εντεκαδα αν συνεχισει ετσι. Εχει τρεξιμο, μαρκαρει, εχει σουτ και μυριζεται το γκολ... μπραβο
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Stepas έγραψε:Φοβερά βελτιωμένος φέτος. Φαίνεται να βρίσκει το ρόλο του στην ομάδα. Μπορεί να δώσει πολύ συκεκριμένα πράγματα: τρεξίματα, πίεση στον αντίπαλο και καλά σουτ. Και βέβαια αν πάρει πολλές συμμετοχές είναι από τα χαφ που θα σου δώσει τουλάχιστον 5-6 γκολ τη σεζόν. Δεν είναι παίκτης κλάσης, αλλά είναι χρήσιμος.
Αυτό ακριβώς.Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Αλλά και τα 5-6 γκολ την χρονιά από ένα χαφ λίγα είναι ?
Γιώργαρε συνέχισε έτσι....
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

shark4 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:O φωτάκης είναι ένας παρα πολύ μέτριος παίχτης.
Ας το δουμε λιγο πιο ψυχραιμα . Αν αυτος ο μετριος παικτης εχει φιλοτιμο , εχει καλο σουτ , τρεχει , κοβει, μαρκαρει , βγαζει καμμια σεντρα , αν ειχε και τελεια καθετη πασα τοτε θα επαιζε στο εξωτερικο .
Για να κανει ο Βιερινια , ο Σαλπι , και ο Ελ ζαρ τα δικα τους πρεπει να υπαρχει και καποιος αλλος πισω να βοηθαει . Και ο συγκεκριμενος εχει ταιριαξει απολυτα στο σχημα με Γκαρσια και Βιτολο . Και ο Ισπανος παιρνει ανασες και ο Γκαρσια ειναι πιο απελευθερωμενος .
Πρεπει να υπαρχει και καποιος που να κανει την " βρωμικη " δουλεια . Καποιος πρεπει να ειναι και ο "νεροκουβαλητης " .
Και ενας Βιτολο δεν φτανει . Δινει βοηθειες και πολλες μαλιστα .
Στο επιχειρημα οτι δεν ειναι ο Λαμπαρντ , εχω να πω οτι ουτε και εμεις γιναμε Τσελσι για να εχουμε τετοιες απαιτησεις . 8-)

Καταρχάς το ότι τρέχει δε μου λέει κάτι. Το να τρέχει άσκοπα πάνω κάτω δεν έχει νόημα. Οι τρεις που λες κάνουν τα δικά τους αλλα δεν έχουν στήριγμα από τον μεσοεπιθετικό που είναι ο Φωτάκης. Ο βασικός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δε πρέπει να είναι εργαλείο πρέπει να είναι επιπεδου Vierinia, El zhar αν θέλουμε να παίξουμε σοβαρή μπάλα μέσο επιθετικά. Έχουμε κάνει συνήθεια μετριους παίχτες που κάνουν όλα τ αλλα εκτος από αυτά που ορίζει η θέση τους να τους βαφτίζουμε εργαλεία. Ο Φωτάκης δυστυχώς πάντα ήταν μέτριος, η αελ ήταν το ταβάνι του. Το πως βρέθηκε σε μας ακόμα δε μπορώ να το καταλάβω. Όταν κάποια στιγμή πάρουμε σοβαρό μέσο επιθετικό σε κανέναν δε θα λείψει ο Φωτάκης. Για μένα ξαναλέω υπό νορμαλ συνθήκες δε κάνει ούτε να συμπληρώνει την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Τώρα το σχόλιο σου για τον Lambard το αφήνω ασχολίαστο. Αν δε κατάλαβες πως το είπα δεν έχει νόημα να ασχοληθώ κι όλας.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

εγώ που ξαναείδα τώρα το παιχνίδι (γιατί να πω την αληθεια από την τέσσερα που ημουν δεν μπορεσα να καταλαβω πολλά πράγματα) όντως επιθετικά δεν έκανε πολλά πράγματα
σαν εξάρι νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα και το έχω ξαναπει

βοηθησε πολύ να καλύπτονται χώροι και έτρεξε αρκετά όμως

το θέμα είναι ότι χρειάζεσαι έναν παίχτη εκεί σαν τον βιειρίνια και σαν τον ελ ζαρ οπως είπε και ένας φίλος παραπάνω να παίξει στο δέκα
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Μια ζωή μέσα στην μίρλα και στην μουρμούρα.
ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο στον Γιώργο γιατί συνεχίζει να κινείται στο άνω όριο των δυνατοτήτων του και να προσφέρει στην ομάδα!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τζόσουα και λοιποί, πραγματικά λίγο έλεος.
Ο Φωτάκης είναι 30 χρονών δεν θα τον μάθουμε τώρα.
Μιλάμε όμως για τον πιο βελτιωμένο παίχτη του τελευταίου μήνα στον ΠΑΟΚ.
Δηλαδή, αν κάποιος δεν ήξερε τι και πως κι έβλεπε κάτι ποστ εδώ μέσα θα νόμιζε ότι ο Φωτάκης παίζει με μέσο στον ΠΑΟΚ...Λίγο έλεος.
2ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που σκοράρει, ξεπερνάει τον ευατό του σχεδόν σε κάθε ματς και διαβάζουμε ότι τρέχει άσκοπα (πως διάολα τότε ήταν εκεί που έπρεπε στο 1ο γκολ) και δεν ξέρω γω τι.
Βγήκε στην Καβάλα κι χαροπαλέψαμε, με τον Πανιώνιο ήτνα μια χαρά, με τη Βιγιαρεάλ έπαιξε δεξί χαφ (μια χαρά).

Είπαμε είναι παίχτης περιορισμένων δυνατοτήτων αλλά τώρα, επιτέλους δίνει το 100%. Θυμίζει τον Φωτάκη του τυριού, των 5 γκολ των 4 ασσίστ και των άλλων τόσο δοκαριών. Αν θέλετε κάτι περισότερο από παίχτη του 6 (που όταν υποστηρίζεται από καλή ομάδα φτάνει το 7,5) ε τότε, τι να πω.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω εδώ...Ο Φωτάκης είναι παίκτης μετρίων δυνατοτήτων???Ε..καλά ρε παιδιά στην Ελλάδα ξέρετε πολλούς καλύτερους του Φωτάκη Ελληνες???Μη λέμε ότι να'ναι.Απλά επειδή έχουμε 2 παικταράδες τους καλύτερους στην Ελλάδα δε σημαίνει ότι ο Φωτάκης είναι άχρηστος..Είναι ήταν και θα είναι παίκτης εθνικής Ελλάδος..
:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Φωτακης μετριος..
Πειτε μου εναν σουπερ ...

Μακος ,Καφες ,πριττας, κατσουρανης ποιος ρε παιδια.?

Για Ελληνες μιλαμε...

Πρωτη φορα βλέπω καποιους να κρινουν οχι πρακτικα και εκ του αποτελεσματος αλλα ...θεωρητικα... :?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Moican συμφωνώ απόλυτα.

Η θέση που παίζει και το γεγονός ότι είναι Ελληνας , μας κάνει να ξεχνάμε και να ζητάμε τον ουρανό με τ'άστρα.

Ο Φωτάκης είναι αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή φόρμα και φαίνεται πιο ξεψαρωμένος από ποτέ.
Ιδίως σε σχέση με κάτι Μάκους κλπ κλπ είναι η μέρα με τη νύχτα.

Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι πλέον δε διστάζει στο παιχνίδι του. Συμμετέχει , σουτάρει , σκοράρει.
Παρόλα αυτά κρατάει χαμηλό προφίλ . Ουτε μια φορά δε τον είδα εκνευρισμένο , να διαμαρτύρεται και να τσακώνεται με αντιπάλους.

Να πω την αλήθεια στην αρχή της χρονιάς δε περίμενα να ξεφύγει από τη μετριότητα, αλλά με διαψεύδει συνεχώς.

Συνέχισε έτσι Γιώργαρε και εμείς είμαστε μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

πολύ καλός ο φωτάκης φέτος
με τον χαβο εχει παρει τα πανω του και κανει καλα παιχνιδια

αυτο που λεω εγω και νομίζω και οι αλλοι που εχουν ενσταση ειναι ότι δεν ειναι δεκαρι
προσφερε και χθες στην ομάδα
απλά προσωπικα πιστεύω ότι ενας πιο επιθετικογενής παιχτης μπορούσε να δώσει περισσότερα στην συγκεκριμένη θέση ενώ και ο φωτάκης θα ταιριαζε καλύτερα λίγο πιο πίσω

και συμφωνω με τον moican ότι μάλλον είναι και καλυτερος απο αυτούς που αναφέρεις
αλλα και αυτοί ειναι εξάρια
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Μπραβο Γιωργαρα.Συνεχισε ετσι,εισαι πολυ σημαντικο εργαλειο στην μηχανη του ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”