18.Γιώργος Φωτάκης

Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: Γιώργος Φωτάκης

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

τι μου θυμίζει ρε συ αυτός ο Ρεχάγκελ...τι μου θυμίζει....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν φτάνει που ο Φωτάκης έπαιξε καλά λόγω Ότο τον βρίζετε και απο πάνω :shock: :?: :?: :?: :o :shock:
Ολόκληρο Γιούρο μας πήρε και πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι.
Τι να πω.... :shock:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καλά ρε τι καψώνι ήταν αυτό με τον Φωτάκη?? Πρώτο επίσημο ματς και τον βγάζει στο ημίχρονο?? Ωραίο σκεπτικό. Καλύτερα να μη τον ξεκινούσε καθόλου. Και να ήταν αρνητικός πάει στο διάολο. Από τους διακριθέντες του α' ημιχρόνου ήταν.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

μοιρασε το χρονο ισοποσα μεταξυ φωτακη και πλιατσικα....οπως μοιρασε ενενηνταλεπτα στους κιπερ.....χαλαρωστε με τη κριτικη στο ρεχαγκελ.......ουτως η αλλως η ιστορια γραφει και δε ξεγραφει.......αρχοντιδη ή ανχελ, παναγουλιας ή δανιηλ.....παρελαβε το σουργελο της πενταρας απο τη φιλανδιας του γιονας κολκα και παρεδωσε μια εθνικη με συμμετοχες σε δυο γιουρο και ισως ενα παγκοσμιο....και ενα τιτλο......η ιστορια εγραψε....
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ηρεμηστε, δοκιμαζε παικτες. Γιατι να μην παιξει και ο Πλιατσικας δηλαδη? Λετε κομπλεξικους τους προπονητες, μηπως εχετε εσεις το προβλημα?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

γιατί είναι άχρηστος και μόνο κλωτσιές ξέρει να ρίχνει
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ειναι το θεμα γιατι να μην παιξει ο πλιατσικας...εσυ μονος σου λες δοκιμαζε παιχτες και ο φωτακης ηταν ενας απο αυτους οποτε γιατι να μην του δωσει εναν αγωνα απο τη στιγμη μαλιστα που ανταποκρινοταν και μια χαρα???και αντε το να βγει ο φωτακης παει στο καλο αλλα να μπει αμυντικο χαφ μαζι με τοροσιδη πατσατζογλου κοντρα στο λουξεμβουργο??αδιανοητα πραγματα...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

και γιατί δεν έβγαλε πατσατσόγλου και τοροσίδη που είχαν πρόβλημα με κάρτες?
και μου βγάζει Φωτάκη ο κομπλεξάρας, ο γκαντέμης, που όσες φορές έρχεται Τούμπα, γκαντεμιά μας φέρνει!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο φωτακης ηταν καλος απο τους καλλιτερους στο α ημιχρονο ....εβαλε αυτον τον πλιατσικα που ηταν τραγικος με ολη την σημασια της λεξεως ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΕΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ Ο ΟΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Orwell έγραψε:τι μου θυμίζει ρε συ αυτός ο Ρεχάγκελ...τι μου θυμίζει....
Και μενα βρε αδερφε...στην γλωσσα μου το εχω...αλλα λογω Atzheimer δεν μπορω να θυμηθω ακριβως...για βοηθα λιγο...

ΥΓ.

Μπραβο Γιωργαρε! Ελπιζω να σε ξανακαλεσει σε κανενα σοβαρο ματς αυτη τη φορα...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Εξαιρετικός χτες ο Φωτάκης! Αν είχε και λιγότερο άγχος πιστεύω ότι θα έβαζε και γκολ. Αλλά τον...έφαγε το γίδι-μοντέλο Πλιάτσικας. (Τι παλτό ήταν αυτό ρε παιδιά!!!)

Μπράβο Γιώργο! Συνέχισε έτσι και θα καθιερωθείς.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Μπραβο στον Γιωργο,απο τους κορυφαιους στο πρωτο ημιχρονο και θα ηθελα να τον δω σε ολοκληρο το ματς.Βεβαια λογικα ο Ρεχαγκελ ηθελε να μοιρασει χρονο συμμετοχης και δεν με ενοχλει αυτο,απλα απο τη στιγμη που παιζει καλα το παιδι και ειναι η πρωτη συμμετοχη του θα περιμενα να κανει αλλαγη αλλον παικτη,απο τους παλιους,ειτε για λογους καρτων ειτε επειδη το ματς προσφεροταν για κατι τετοιο...οπως και με τον Νινη,περιμενα να τον βαλει στο ημιχρονο να χαρει λιγο το παιδι,τι τον βαζεις στο 80'...με το Λουξεμβουργο παιζεις που ηταν και με 10 παικτες...
Τεσπα,μπραβο στο Γιωργο και ελπιζω το Σαββατο να εχει παρομοια εμφανιση γιατι στα τελευταια ματς ηταν μετριος και αυτος....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

eorptol έγραψε:ο φωτακης ηταν καλος απο τους καλλιτερους στο α ημιχρονο ....εβαλε αυτον τον πλιατσικα που ηταν τραγικος με ολη την σημασια της λεξεως ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΕΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ Ο ΟΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Πέσ' το Χρυσόστομε!
Έβαλε τον Φωτάκη για να κερδίσουμε τον αγώνα και όταν είδε ότι εξασφαλίσαμε τη νίκη (λόγω 2-0), τον έβγαλε για να μην φάει καμιά κλωτσιά, όπως αρκετοί άλλοι δικοί μας!
Καλούτσικα τα πήγε ο Γιώργης για πρώτη φορά! Δεν έπαιξε και καμιά σπουδαία μπάλα (μην τρελλαθούμε), αλλά ήταν πάνω από τον μέσο όρο!
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

DimisK έγραψε:Εξαιρετικός χτες ο Φωτάκης! Αν είχε και λιγότερο άγχος πιστεύω ότι θα έβαζε και γκολ. Αλλά τον...έφαγε το γίδι-μοντέλο Πλιάτσικας. (Τι παλτό ήταν αυτό ρε παιδιά!!!)

Μπράβο Γιώργο! Συνέχισε έτσι και θα καθιερωθείς.
Καταλαβαίνεις τι δουλειά κάνουν οι manager...Στέλνουν τον Πλιάτσικα από την "πίστα" στη Schalke και στην εθνική παίκτες που δεν παίζουν καθόλου στις ομάδες τους.

Αν και στην αρχή δεν μου άρεσε όταν τον έκανε αλλαγή μετά χτύπησε ο Πλιάτσικας (από ταγαριά των δυναμικών Λουξεμβούργιων) και σκεφτόμουν πάλι καλά που δεν έπαιζε ο Φωτάκης μήπως και χτυπούσε και αυτός.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Aδερφέ Shady άσχετο αλλά μιά ερώτηση....υπάρχει καμιά περίπτωση να είσαι η Σάντυ Κουτσοσταμάτη?? :D :D :D :D
psixologia01.jpg
Δεν θέλω όχι....δεν θέλω όχι....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”