Tον Σάλπι τον θεωρώ ικανό γενικά, αλλά ανίκανο να βοηθήσει και την ομάδα και τον εαυτό του στην παρούσα φάση.rou έγραψε:Εσυ λοιπον που δεν εχεις γρασο στα ματια μπορεις να μας πεις ποιους θεωρεις ικανους απο αυτο το ροστερ της ομαδας? και να μας εξηγησεις κιωλλας γιατι για αυτους που θεωρεις αναξιους για την ομαδα μας , δεν τηρεις την ιδια σταση και το κανεις μονο για τον Σαλπιγγιδη?? μηπως εισαι κομπλεξικος?? (λεω εγω τωρα..) μηπως σου κανε τπτ την γκομενα σου η την αδερφη σου και του το κρατας μανιατικο? (εντελως φιλικα το λεω αυτο) Δεν μπορω να σας καταλαβω με τπτ ομως.. Και πες μας κιωλλας αν φυγει ο Σαλπι με ποιον παικτη θεωρεις εσυ οτι θα τον αναπληρωσεις? Γιατι αμα φυγει θα πρεπει να παρουμε καποιον.. αντε να ακουσω εγω τωρα προτασεις να γελαω μεχρι αυριο..
Πιστεύω ότι στο euro με την εθνική θα είναι μια χαρά.
Τώρα, δεν έχει κάποιο νόημα να σου πω προτάσεις για αντικαταστάτη του μιας κι και δεν θέλω να σε κάνω να γελάς μέχρι αύριο, (θα ήταν άλλωστε μάταιο κάτι τέτοιο, αφού ότι πω θα γελάσεις) όπως λες, πιστεύω ότι είσαι αρκετά γελαδερός από μόνος σου.
Η αδερφή μου είναι μια χοντρή οπότε αν έκανε κάτι ο Σάλπι με αυτήν χάρη θα μου έκανε.
Τώρα την γκομένά μου, δεν νομίζω να μου την μαγάρησε, αλλά εντάξει ένα κέρατο μπορώ να συγχωρήσω.