9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Karelias »

Τα παμε. Άλλο η επιθυμία άλλο η πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ακόμα και σε παιχνίδια που δείχνει να ξεκινάει με όρεξη,πολυ απλα με την πρωτη ευκαιρία δείχνει οτι δεν κατέχει την θέση του εξτρεμ και άδικα παίρνει την θέση του Γεωργιάδη ο οποίος χωρίς να έχει εντυπωσιάσει ειδικά όταν παίζει δεξια η διάφορα ειναι κάτι παραπάνω απο εμφανής.Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ειναι μια η φάση αλλα τρεις τουλάχιστον που δέχεται πάσα σε θέση λουκουμι για εξτρεμ και χάνει το κοντρόλ.Εγω ελπίζω και ας γίνομαι κακός να κριθεί αγωνιστηκα και να μην μας πιάσουν για άλλη μια ΦΟΡΆ τάσεις νεοπλουτισμου και σε περίπτωση εισόδου επενδυτή τρέξουμε να τον κρατήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

joshua έγραψε:Εγω ελπίζω και ας γίνομαι κακός να κριθεί αγωνιστηκα και να μην μας πιάσουν για άλλη μια ΦΟΡΆ τάσεις νεοπλουτισμου και σε περίπτωση εισόδου επενδυτή τρέξουμε να τον κρατήσουμε.
Πολύ σημαντικό αυτό.
Πεταμένα λεφτά.ΑΝ φυσικά έρθει κάποιος επενδυτής.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μαζί με όλο το γήπεδο, έτσι κι εγώ, τον στόλιζα στα "γαλλικά" όταν έφυγε. Όμως, όταν τέθηκε θέμα επιστροφής, ήθελα να γυρίσει. ΠΑΟΚτσάκι γέννημα θρέμμα με μεγάλη προσφορά. Ήμουν σίγουρος ότι θα βοηθούσε. Τον στήριξα και τον στηρίζω πολλές φορές με σχόλια και άρθρα στην κεντρική ... ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ... ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ! Δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο να ταλαιπωρείται και ο ίδιος και όλοι εμείς. Ε, όχι ! ΔΕΝ είναι ποδόσφαιρο αυτό ! Τι θα πει δεν είναι εξτρέμ ? ΕΛΕΟΣ ! Μία τρίπλα, ένα κοντρόλ ... κάτι ! Για το καλό όλων μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να φύγει. Ευχαριστούμε πολύ για όλα, αλλά μέχρι εδώ, Μητσάρα ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για το καλο καποιων, οχι ΟΛΩΝ. Καλημερα σας.

Rothmans ευχη της πλειοψηφιας ειναι να κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟΚ. That simple.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Οπως επισης για το καλο καποιων και οχι ολων ηρθε...
επισης η ευχη της πλειοψηφιας ειναι να πωληθει να παρουμε και κανα ευρω...
Dinos_Liverpool έγραψε:Μαζί με όλο το γήπεδο, έτσι κι εγώ, τον στόλιζα στα "γαλλικά" όταν έφυγε. Όμως, όταν τέθηκε θέμα επιστροφής, ήθελα να γυρίσει. ΠΑΟΚτσάκι γέννημα θρέμμα με μεγάλη προσφορά..
τοτε γιατι τον εβριζες ρε φιλε διχασμενη προσωπικοτητα εισαι?
:D

Καλα ρε απαραδεκτοι δεν εχετε καθολου χιουμορ τελικα...με κανατε μπαν προεκλογικα σα δε ντρεπεστε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ποτε δεν ειπα ΟΛΩΝ, αλλοι το ειπαν οτι για καλο ολων να φυγει... εγω λεω για το καλο της πλειοψηφιας θα μεινει.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Dimg4 έγραψε:ευχη της πλειοψηφιας ειναι να κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟΚ.
city_boy έγραψε:επισης η ευχη της πλειοψηφιας ειναι να πωληθει να παρουμε και κανα ευρω...
Η πρόοδος επιτυγχάνεται ευκολότερα μέσα από την σύνθεση πολλών και αντικρουόμενων απόψεων. Λαμβάνοντας υπόψη τα δύο παραπάνω σχόλια:

Ευχή ΟΛΩΝ είναι να πωληθεί το καλοκαίρι (αφού βγει πρώτος σκόρερ στο Euro), να πάρουμε 2-3 εκατομμύρια από καμιά γερμανική ή αγγλική ομάδα (για κάποιους από αυτούς, λεφτά υπάρχουν ακόμη) και όταν πιάσει τα 35 να επιστρέψει, όπως το έκαναν όμορφα και αναίμακτα τόσοι και τόσοι άλλοι και να κλείσει την καριέρα του στον πρωταθλητή πια, ΠΑΟΚ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πολιτικος εισαι? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
city_boy

και μετα να παρει την παε οπως τοσο ομορφα και αναιμακτα εχουν κανει και αλλοι :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. :lol:
city_boy έγραψε:Οπως επισης για το καλο καποιων και οχι ολων ηρθε...
επισης η ευχη της πλειοψηφιας ειναι να πωληθει να παρουμε και κανα ευρω...
Dinos_Liverpool έγραψε:Μαζί με όλο το γήπεδο, έτσι κι εγώ, τον στόλιζα στα "γαλλικά" όταν έφυγε. Όμως, όταν τέθηκε θέμα επιστροφής, ήθελα να γυρίσει. ΠΑΟΚτσάκι γέννημα θρέμμα με μεγάλη προσφορά..
τοτε γιατι τον εβριζες ρε φιλε διχασμενη προσωπικοτητα εισαι?
:D
Καλα ρε απαραδεκτοι δεν εχετε καθολου χιουμορ τελικα...με κανατε μπαν προεκλογικα σα δε ντρεπεστε
Φίλε, θα σε παρακαλούσα να σβήσεις την υπογραφή σου, καθώς πολλοί συνοπαδοί μας είναι των συγκεκριμένων χώρων και δεν είναι ευγενικό αυτό που έγραψες.
Αν δεν συμορφωθείς σε 5' το μπαν θα είναι μόνιμο.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δοξα τον Θεο μου εδωσες πολυ χρονο...

την επομενη πες σε δεκα δευτερολεπτα...εδω θα μεινω ρε να σας σπαω τα νευρα :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

:lol: :lol:
ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΤΟ ΚΩΛΟΨΑΡΟ

(πάνε ρε ξαναβάλε την υπογραφή σου :D και άλλη φορά μην ξαναπείς για το χιούμορ μας. :lol: :lol: :lol: :lol:
)
Άβαταρ μέλους
city_boy

ρε μ@λ@κα και λεω δεν ειναι δυνατον να υπερασπιζεται τον καρκινο της χωρας

τα παιρνω πισω για το χιουμορ,αν και το μπαν ηταν τερμα αδικο.

την ξαναβαζω ανανεωμενη
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

city_boy έγραψε:και μετα να παρει την παε οπως τοσο ομορφα και αναιμακτα εχουν κανει και αλλοι :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”