9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Karelias »

πφφφφ. Λοιπόν, από το ματς του Λονδίνου και μετά -όπου είχε ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ-να αντιστρέψει το όποιο κλίμα εναντίων του, σε λίγα (μετρημένα) ματς ήταν καλός αλλά σε όλα τα άλλα ήταν από πολύ μέτριος έως κάκιστος, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Τώρα, ότι και να λέμε, αυτό δεν αλλάζει. Ο παίχτης αγωνιστικά ΣΕΡΝΕΤΑΙ και δεν είναι η 1η φορα.

inb4 ναι όλη η ομάδα πετάει και ο Σάλπι σέρνεται
inb4 τότε γιατί παίζει συνέχεια
inb4 όλοι οι προπονητές γιατί λένε τα καλύτερα

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
monopaokre έγραψε: Δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουμε τώρα κράζοντας τον
Όπως δεν καταλάβαινες τι ακριβώς κέρδιζες όταν τον έβριζες εν χορώ παρασυρόμενος από τους υπόλοιπους,όταν ερχόταν στην Τούμπα ως αντίπαλος ??

Γιατί τότε εγώ θυμάμαι καμιά 25.000 να βρίζουν και να ορύονται ακόμα κι όταν ακουμπούσε την μπάλα.
Που είναι αυτοί οι 25.000 ? Με το ρεύμα και με την γραμμή όλα γίνονται...
Τότε όμως ήταν παίκτης αντιπάλου. Δεν βλέπω έναν λόγο για να μην τον κράξω. Όπως δε βλέπω λόγο να σου επιβαλλεί κάποιος με το ζόρι να γουστάρεις τον Σάλπι και τον κάθε Σάλπι. Όμως καλώς η κακώς είναι στη βασική μας εντεκάδα ελλείψει καλύτερου. Αν για να παίξει καλά χρειάζεται κανακέματα νομίζω το τίμημα είναι μικρό για μας. Αλλά ΑΠρίλη μήνα δν νομίζω να κερδίσουμε τίποτα κράζοντας τον. Μετα το τέλος των πλεί οφ εδω θα ναι να τον κράξεις με την ανεση σου
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αυτό το topic έχει ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας..
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

monopaokre έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
monopaokre έγραψε: Δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουμε τώρα κράζοντας τον
Όπως δεν καταλάβαινες τι ακριβώς κέρδιζες όταν τον έβριζες εν χορώ παρασυρόμενος από τους υπόλοιπους,όταν ερχόταν στην Τούμπα ως αντίπαλος ??

Γιατί τότε εγώ θυμάμαι καμιά 25.000 να βρίζουν και να ορύονται ακόμα κι όταν ακουμπούσε την μπάλα.
Που είναι αυτοί οι 25.000 ? Με το ρεύμα και με την γραμμή όλα γίνονται...
Τότε όμως ήταν παίκτης αντιπάλου. Δεν βλέπω έναν λόγο για να μην τον κράξω. Όπως δε βλέπω λόγο να σου επιβαλλεί κάποιος με το ζόρι να γουστάρεις τον Σάλπι και τον κάθε Σάλπι. Όμως καλώς η κακώς είναι στη βασική μας εντεκάδα ελλείψει καλύτερου. Αν για να παίξει καλά χρειάζεται κανακέματα νομίζω το τίμημα είναι μικρό για μας. Αλλά ΑΠρίλη μήνα δν νομίζω να κερδίσουμε τίποτα κράζοντας τον. Μετα το τέλος των πλεί οφ εδω θα ναι να τον κράξεις με την ανεση σου
Παντως φιλε εγω ξερω οτι ενω ήταν παιχτης ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (απ τους πιο σιχαμερους μαλιστα), μεγαλη μεριδα τον ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ και τον ΕΠΕΦΗΜΗΣΕ, ενω στο προηγουμενο ματς του ριχναν ΟΛΟΙ ανεξαιρετως γαμωσταυριδια. Τι αλλαξε?

Επισης αυτο το "παιζει ελλειψη καλυτερου" εχει καταριφθει προ πολλου. Υστερει χαρακτηριστικα, την ωρα μαλιστα που υποχρεωνει το γεωργιαδη να παιζει συνεχεια αριστερα (ΚΑΙ το βιερινια πιο πριν). Ποτε δεν ειδα το γεωργιαδη δεξια που ειναι η θεση του και ΣΠΑΝΙΑ το βιερινια, που οταν πατουσε δεξια γαμουσε.

Κατα τα αλλα το κραξιμο ΠΡΕΠΕΙ να πεφτει οταν βλεπεις κατι στραβο. Τα "μετα απ αυτο, μετα απ το αλλο" τα χουμε δει....το μονο που κανουν ειναι να διαιωνιζουν στραβες καταστασεις και να κρυβουν τα προβληματα κατω απ το χαλακι
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Odi έγραψε:Αυτό το topic έχει ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας..

Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις...... :?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Απο το κλαρινο με τα γιαννενα... μια εβδομαδα μετα... ειναι το μονο τοπικ που κρατιεται ενεργο με συνεχομενα ασκοπα σχολια.
Αρρωστεια?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Karelias έγραψε:πφφφφ. Λοιπόν, από το ματς του Λονδίνου και μετά -όπου είχε ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ-να αντιστρέψει το όποιο κλίμα εναντίων του, σε λίγα (μετρημένα) ματς ήταν καλός αλλά σε όλα τα άλλα ήταν από πολύ μέτριος έως κάκιστος, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Τώρα, ότι και να λέμε, αυτό δεν αλλάζει. Ο παίχτης αγωνιστικά ΣΕΡΝΕΤΑΙ και δεν είναι η 1η φορα.

inb4 ναι όλη η ομάδα πετάει και ο Σάλπι σέρνεται
inb4 τότε γιατί παίζει συνέχεια
inb4 όλοι οι προπονητές γιατί λένε τα καλύτερα

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ.
Γιατί ρε φίλε είναι άσχετα; Επειδή το λες εσύ, επειδή το θέλεις εσύ ή επειδή δεν σε αρέσει η αλήθεια;
Είσαστε 4-5 νοματαίοι εδώ μέσα, συγκεκριμένοι, που βαλθήκατε να πείσετε τους υπόλοιπους ότι ο Σάλπι δεν παίζει καλά. Και λέω συγκεκριμένοι, για δεν είδα ποτέ κανέναν να βγαίνει στα καλά του καθομένου και να γράφει στο τόπικ "παικταράς το Σάλπι" κλπ. Έτσι στο ξεξάρφωτο.
Εγώ λέω ότι είναι από τους καλύτερούς μας αλλά δεν βγαίνω να το γράψω μέρα παρά μέρα όπως εσείς, για να μην κάνω μπουρδέλο το φόρουμ. ;)
Το γιατί το κάνετε το έχω γράψει επανειλλημένως και δεν θα επαναληφθώ.
Οι λύσεις που ξέρω εγώ είναι τρεις και θα τις καταλάβετε εν καιρώ. 8-)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πάλιν αρχίζει το κόψιμο αν συνεχίσουμε έτσι...Δεν είναι κατάσταση αυτή!Ασχοληθείτε και με τίποτα άλλο.Τόσο όμορφος πλέον ο Σαλπιγγίδης?
:pano:
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

δεν ειναι θεμα ομορφιας, τουλαχιστον για μενα.
ειναι θεμα μπαλοσυνης for money

για σενα βεβαια που θετεις θεμα ομορφιας, απαντησε μας ο ιδιος
Μην το χοντραίνεις...χαβαλέ κάνουμε.Φώτης.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Φώτη μόστρα σαν του Σάλπι δεν θα βρεις πουθενά!! :D :D
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

δες του λαζαρ και θα αλλαξεις γνωμη...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Φώτη μόστρα σαν του Σάλπι δεν θα βρεις πουθενά!! :D :D
Χαλαρά... :lol: :lol: :lol:
:pano:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μέτριος σήμερα σε έναν κακό ΠΑΟΚ.
Κάτι πήγε να κάνει επιθετικά στο 2ο ημιχρονο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Δεν πειράζει θα σκοράρει με τη Δόξα.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Aνεξαρτητα απο την αποδοση του στα πλευ ωχ πωλητηριο το καλοκαιρι. Φτανει πια.. τα ματια και τα μυαλα μας πονανε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”