Ναι φιλε μου, η περιπτωση του Σαλπιγγιδη ειναι πραγματικα μοναδικη. Στην ηλικια που βρισκεται και με τα χαρακτηριστικα που φαινεται να εχει κολλαει μονο ως δευτερο φορ σε συστημα 4-4-2, το οποιο ομως δεν βολευει ολον τον υπολοιπο ΠΑΟΚ. Αρα παλευει το παιδι ως εξτρεμ επειδη εχει φιλοτιμο, αλλα αυτο δεν φτανει, και στο τελος κατανταει να εκνευριζει τους παντες. Και μετα τι κανεις; Αφηνεις τον Σαλπιγγιδη που οπως και να χει ειναι ακομα ενας απο τους πολυτιμοτερους παιχτες σου; Τον κρατας και αλλαζεις ολη την υπολοιπη ομαδα; Δεν ξερω... Και για αυτο και δεν ειμαι προπονητης. Και η αποψη μου παραμενει απλως η αποψη ενας 16χρονου στην κερκιδα και τιποτε παραπανω. Καλο θα ειναι να το θυμομαστε αυτο καποιοι. Οπως επισης και να θυμομαστε οτι ο παιχτης δεν φταιει που παιρνει 800 χιλιαρικα, ουτε φταιει που παιζει ετσι οπως παιζει...Dimg4 έγραψε:Τα ειπες ολα αδερφε, απλα και με επιχειρηματα και χωρις ηλιθιες ειρωνειεςadamroxas έγραψε:Στην ομαδα εχουμε ενα εξτρεμ... τον Γεωργιαδη. Για αυτο αποκτηθηκε ο Νιμανι, για να απελευθερωθει ο Γιωργος και να παει δεξια... ομως δεν μπορεις να βασιστεις στον Νιμανι. Απο την αλλη, ο Σαλπι ειναι ο μονος που εχει παιξει ολοκληρη χρονια ως δεξι εξτρεμ, την οποια την εβγαλε κιολας λογω της ταχυτητας και της αντοχης του. 2 χρονια τωρα ομως, δεν εχει εκεινη την εκρηκτικοτητα. Απο την αλλη ο Αθανασιαδης ειναι ενα καλο και σχετικα αξιπιστο φορ, και εχει μια παραγωγικη χρονια... Και εφοσον ο Δημητρης εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα, ΔΕΝ μπορεις να τον αφησεις εξω...
Το κακο ομως ειναι οτι ετσι καταστρεφεις τον Σαλπι γιατι παλευει σε μια θεση που ενω θελει τεχνικη, δεν την εχει, καταστρεφεις τον Γεωργιαδη που δυσκολευεται απο τα αριστερα και καταστρεφεις και τον Κλαους γιατι μειωνονται οι μπαλιες που θα επαιρνε απο τα πλαγια.
ΥΓ Δεν ριχνω μπηχτη σε κανεναν εδω μεσα, εξαλλου δεν εχω και με κανεναν προβλημα, αλλα πιο πολυ ισως σε εκεινους τους αιωνιους προπονητες στην κερκιδα και στα ραδιοφωνα.