χαχαχαχα βλεπεις τι γραφεις? Ο Σαλπι φταιει για το τι μας εκανε ο Σπαθας????? καλα ε επιχειρημα οχι μαλακιεςcity_boy έγραψε:οπου παλιο αφεντικο ισον βαζελος ισον σπαθας ισον πρωταθλημα
αφηστε ρε τον ανθρωπο.
9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
προς θεου και δεν μιλαω για τον σαλπι.
για τις δικαιολογιες του λαου του ΠΑΟΚ λεω.
για τις δικαιολογιες του λαου του ΠΑΟΚ λεω.
κοιτα επειδη την ειρωνεια την εχεις χομπι και οι μοντ δε σε βαζουν στη θεση τους, θα στο πω εγω. Αν θες να απαντησεις σε μηνυμα μου θα απαντας σαν ανθρωπος και οχι σαν παιδακι γεματο ειρωνειες σε ολα τα ποστ.
Παρατηρήσεις σε άλλα μέλη, απαγορεύονται σύμφωνα με τους κανόνες.
Οι mod όταν χρειάζεται να επέμβουν, το κάνουν. Υπάρχουν και τα πμ.
Gika
Παρατηρήσεις σε άλλα μέλη, απαγορεύονται σύμφωνα με τους κανόνες.
Οι mod όταν χρειάζεται να επέμβουν, το κάνουν. Υπάρχουν και τα πμ.
Gika
Ας καθαρισουμε με δικα του γκολ στα πλευ-οφ και ας μην τα πανηγυρισει ποτε του .... Χ@στηκα για τα πανηγυρια και τις εκδηλωσεις λατρειας ...
Dimg4 έγραψε:κοιτα επειδη την ειρωνεια την εχεις χομπι και οι μοντ δε σε βαζουν στη θεση τους, θα στο πω εγω. Αν θες να απαντησεις σε μηνυμα μου θα απαντας σαν ανθρωπος και οχι σαν παιδακι γεματο ειρωνειες σε ολα τα ποστ.
χαχα δεν πας καλα ρε πες μου που ειναι η ειρωνεια
1ον ως χρήστης έχω το δικαίωμα να εκφέρω άποψη.
2ον ως mod έχω δικαίωμα να παρεμβαίνω όταν κάποιος παραβιάζει τους κανόνες.
3ον είναι η δεύτερη παρατήρηση που σου κάνω, σήμερα, για το ίδιο πράγμα.
Gika
2ον ως mod έχω δικαίωμα να παρεμβαίνω όταν κάποιος παραβιάζει τους κανόνες.
3ον είναι η δεύτερη παρατήρηση που σου κάνω, σήμερα, για το ίδιο πράγμα.
Gika
καλα γαμησε το τζαμπα μιλαω. Εσυ κοιτα να πας καλα και συνεχισε τις μπουρδες με τις ευλογιες του gikacity_boy έγραψε:Dimg4 έγραψε:κοιτα επειδη την ειρωνεια την εχεις χομπι και οι μοντ δε σε βαζουν στη θεση τους, θα στο πω εγω. Αν θες να απαντησεις σε μηνυμα μου θα απαντας σαν ανθρωπος και οχι σαν παιδακι γεματο ειρωνειες σε ολα τα ποστ.
χαχα δεν πας καλα ρε πες μου που ειναι η ειρωνεια
- ΑποστόληςΑ
Παρακαλώ να μην συνεχίζουμε ένα θέμα που δεν είναι αγωνιστικό. Ας ασχοληθούμε με τα περισσότερο σοβαρά θέματα!
Και παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη
Και παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη
Με το συμπάθιο αλλά γιατί η προσφώνηση που αναφέρεις Φώτη, είναι προσβολή και ειρωνία, αφού με την συγκεκριμένη λέξη αυτοπροσδιορίστηκε συγκεκριμένη μερίδα συνοπαδών μας (όχι μέλη του φόρουμ), αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ημιαιμίας (δεν ήθελα να γράψω για "μπάσταρδους" οπαδούςVonapartis έγραψε:Όσο κακό έχει κάνει στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης με την συνολική στάση του άλλο τόσο κακό έχουν κάνει οι xxxxxxxx με την αντισαλπιγγιδική στάση τους. Κανείς δεν δικαιούται να πανηγυρίζει για δικαίωση κλπ.
Ακόμα μια φορά το καθαρόαιμος και έφυγες.Προσβολές και ειρωνείες για κανέναν!Φώτης.

Αντίστοιχα θα μπορούσαμε να αναφερόμαστε σε αυτούς και ως "παλαιοΠΑΟΚσήδες".
Για να μιλήσουμε και λίγο αγωνιστικά, νομίζω ότι ούτε σωστό είναι αλλά και αρκετά μικροί (ποδοσφαιρικά) είμαστε για να εκτιμήσουμε την αγωνιστική προσφορά του Σάλπι στα πλάνα του Μπόλονι, ώστε να τα την αναγάγουμε κάθε φορά στην αμοιβή του.
Προσωπικά θεωρώ ότι προχθές ήταν ο 2ος πολυτιμότερος μετά τον Χαλκιά και όχι για το γκολ που έβαλε.
Ο 2ος πολυτιμότερος με τίποτα. Ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα ναι. Στα πρώτα 40 λεπτά ας πούμε έκανε πάρα πολλά λάθη ενώ οι ΠαμπλοΛαζάρηδες έτρωγαν παιδιά.
- Emprostisghsoitrelamenoi
2oς πολυτιμότερος και όχι για το γκολ.
Μάλιστα.
Τελικά το πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζουμε Χριστό από μπαλίτσα.
Τι να μας πείτε κι εσείς Λάζαρ, Γκαρσία,Λίνο για το προχθεσινό ματσάκι.
Μάλιστα.
Τελικά το πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζουμε Χριστό από μπαλίτσα.
Τι να μας πείτε κι εσείς Λάζαρ, Γκαρσία,Λίνο για το προχθεσινό ματσάκι.
-
Karelias έγραψε:Ο 2ος πολυτιμότερος με τίποτα. Ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα ναι. Στα πρώτα 40 λεπτά ας πούμε έκανε πάρα πολλά λάθη ενώ οι ΠαμπλοΛαζάρηδες έτρωγαν παιδιά.
ωπα...ωπα ....εδω εχει θεμα...
δλδ ρε Καρελια ...οταν λες ετρωγαν παιδια....πως ετρωγαν;

τα καναν μια χαψια;

για να πω την αμαρτια μου......για τον Ρουμανο οπως κοιταει καποιες φορες,και με το υφος που εχει.....
το χερι στην φωτια δεν το βαζω

......αντε να πουμε και κανα χαζο να γελασουμε,γιατι στα τοπικ Βρυζα-οικονομικων εχει πεσει πολυ πικρα.