9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
[quote="DeparTeD"]Καλός χρυσός ο κοντός, αλλά όχι και ηγέτης. Ηγέτης σημαίνει να εμπνέει σεβασμό από όλους (συμπαίκτες και Λαο), πράγμα που δεν νομίζω ότι θα καταφέρει ποτέ.
Tι?? Δηλαδη αν ενας παικτης γ@μαει και δερνει αγωνιστικα αλλα υπαρχει κοσμος που δεν τον γουσταρει, δεν ειναι ηγετης της ομαδας????
Tι?? Δηλαδη αν ενας παικτης γ@μαει και δερνει αγωνιστικα αλλα υπαρχει κοσμος που δεν τον γουσταρει, δεν ειναι ηγετης της ομαδας????
Ηγετης ειναι ο Garcia ...ηγετης ηταν o Contreras....Ηγετης ηταν ο Ζαγορακης...Ηγετης ηταν ο Κουδας...
Ηγετης ειναι αυτος που στη στραβη και στη δυσκολη οταν τον κοιταξουν ολοι οι αλλοι συμπαικτες του ηρεμουν γτ ξερουν οτι ειναι εκει αυτος!
Ηγετης ειναι αυτος που στη στραβη και στη δυσκολη οταν τον κοιταξουν ολοι οι αλλοι συμπαικτες του ηρεμουν γτ ξερουν οτι ειναι εκει αυτος!
Δηλαδή αγωνιστικά, ο Σάλπι γ@μάει και δέρνει; Αυτή είναι η εικόνα που έχεις από το ματς της Πέμπτης; Αν είναι έτσι φίλε πάω πάσο. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε.gika έγραψε:Tι?? Δηλαδη αν ενας παικτης γ@μαει και δερνει αγωνιστικα αλλα υπαρχει κοσμος που δεν τον γουσταρει, δεν ειναι ηγετης της ομαδας????
Παρεμπιπτόντως περιμένω να ακούσω και τα επιχειρήματα σου πάνω στην αντίθεση που εξέφρασες για το προηγούμενο ποστ μου στο τόπικ αυτό. Εκτός αν περιορίζεσαι στην φράση "Ότι να ναι", που και πάλι θα μου δείξει πως πρέπει να πάω πάσο καθώς "δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε".
BTW ελπίζω σήμερα να είναι στον πάγκο. Αν υπάρχει έστω και μία ελπίδα να παίξει μπαλάρα την Πέμπτη αυτό προυποθέτει να είναι ξεκούραστος..
Γκικα αν δεν καταλαβαινεις ενα ποστ φιλε μην το σχολιαζεις... ειλικρινα εκτιθεσαι με την εμπαθεια που εχεις.
Ειπα ΑΝ ενας παικτης γ@μαει και δερνει αγωνιστικα, δε μιλησα για τον Σαλπι.
Χαιρομαι που εχουμε προπονητη καλο που εκτιμαει το τι κανει ο Σαλπι και το ποσο χρησιμος θα ειναι σημερα
Ειπα ΑΝ ενας παικτης γ@μαει και δερνει αγωνιστικα, δε μιλησα για τον Σαλπι.
Χαιρομαι που εχουμε προπονητη καλο που εκτιμαει το τι κανει ο Σαλπι και το ποσο χρησιμος θα ειναι σημερα
Δεν έχει και νόημα η κόντρα αλλά ηγέτης δεν είναι ο καλύτερος παίχτης και το ποιο κλασικό παράδειγμα είναι ο Βιερίνια.Ο Αντελίνο ήταν ο παιχταράς μας αλλά ηγέτες ήταν οι Πάμπλοι ίσως και ο Ίβιτς μέχρι την τελευταία χρονιά του Σάντος.Ο Σάλπι για να γίνει ηγέτης θα πρέπει να αλλάξει 100% χαρακτήρα είναι πολύ καλό παιδι για να επιβληθεί στους άλλους!
Μήπως το όνομα του τόπικ είναι "Δημήτρης Σαλπιγγίδης";δε μιλησα για τον Σαλπι.
Εγώ είμαι εμπαθής που νόμιζα ότι αναφερόσουν σ' αυτόν;
Μήπως τότε είσαι και οφ-τόπικ;
- ΑποστόληςΑ
1. Ο καθένας έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, σεβόμενος όμως και τα δικαιώματα των υπολοίπων.danirifle έγραψε:από τη στιγμή που λέω στον αποστόλη ότι δεν είναι ηγέτης και πετάγεσαι και λες ότι τον μειώνω,
σημαίνει ότι εσύ τον θεωρείς ηγέτη
μη μας τα γυρνάς
και μπλε δε θα γίνω ποτέ
ούτε wannabe είμαι, ούτε γουστάρω εξουσία σε κάποιο φόρουμ, ούτε μου πάνε τα μπλε... μου θυμίζουν τις γριές και τους μπάτσους
2. Μοιάζουμε αρκετά γιατί κι εγώ: "ούτε wannabe είμαι, ούτε γουστάρω εξουσία σε κάποιο φόρουμ".
3. Διαφέρουμε γιατί εμένα το μπλε μου αρέσει.Το Corollάκι μου έχει χρώμα "sapphire blue"
4. Να σταματήσουμε πια να μαλώνουμε γι' αυτό το θέμα.
- ΑποστόληςΑ
gika έγραψε:Μήπως το όνομα του τόπικ είναι "Δημήτρης Σαλπιγγίδης";δε μιλησα για τον Σαλπι.
Εγώ είμαι εμπαθής που νόμιζα ότι αναφερόσουν σ' αυτόν;
Μήπως τότε είσαι και οφ-τόπικ;

- Emprostisghsoitrelamenoi
E όχι και ηγέτης ο Σάλπι. Μην τρελαθούμε κιόλας. Εδώ στην Καβάλα δεν ήταν ηγέτης.
Δεν μπορεί να σηκώσει τα δικά του "ψυχολογικά βάρη"(οπαδοί κτλπ),θα σηκώσει και της υπόλοιπης ομάδας ??
Kαλός ποδοσφαριστής(όταν κι αν..) αλλά όχι βαρόμετρο.
Φύγαμε για πεδογή.
Δεν μπορεί να σηκώσει τα δικά του "ψυχολογικά βάρη"(οπαδοί κτλπ),θα σηκώσει και της υπόλοιπης ομάδας ??
Kαλός ποδοσφαριστής(όταν κι αν..) αλλά όχι βαρόμετρο.
Φύγαμε για πεδογή.
αρκετα καλος και παραλιγο να το χωσει στο τελος... δεν πειραζει, ειμαστε περηφανοι για ολους πατηστε την ουντινεζε!!
μπράβο για σήμερα
ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε πολλές καταστάσεις και έκανε μπούκες
ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε πολλές καταστάσεις και έκανε μπούκες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Κυρ 19 Φεβ 2012, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διεγράφησαν αρκετά απο τα τελευταία ποστ. Αν μπείτε στη διαδικασία να ρωτήσετε και το λόγο, απλά δεν θα λάβετε απάντηση όσοι συμμετείχατε. Κοινή νοημοσύνη χρειάζεται. PM Στάλθηκε όπου χρειάζεται.
- PaOkArAsIrAkLiO
Γιατί όποτε μπαίνω σε αυτό το τόπικ υπάρχει ένταση;; Δεν βαρεθήκατε ορισμένοι να κράζετε;;