9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ε απ'οτι βλεπω θα μεινει.
Δεν ισχυουν στην περιπτωση του financial fair play,οικονομικα προβληματα κτλπ.
με μειωση να μεινει εννοειται....και φυσικα ισχυουν γι αυτο υποτιθεται πουλησες τον μονο που μπορουσε να σου φερει καλα χρηματα..οι αλλοι δυστυχως δεν πιανουν τπτ...
Δυστυχως η μονη πηγη κινδυνων με ατομικες ενεργειες....με Λινο δεν ξερω αν θα κανουν πλευρα αλλα ακομα δεν συνεννοουνται...παντως καλη εμφανιση σχετικα..μιας και επαιζε αριστερα...
- PAPA TSIBIKOS
Μακράν ο ποιο καλός παίκτης μας σήμερα.
Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου μια πιθανή απώλεια του Κοντού λόγο οικονομικών ή ......
Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου μια πιθανή απώλεια του Κοντού λόγο οικονομικών ή ......
οντως εδωσε περισσοτερα απο τους αλλους σημερα
σε καποια στιγμη προς το τελος ομως ειχαμε 1/18 γεμισματα, απο τη μια ο φωτακης που δεν την εχει τη θεση στα δεξια, απο την αλλη ο σαλπι που επαιζε με αναποδο ποδι, ο σναουτσερ δεν μπορει επιθετικα , περιμεναμε απο λινο να βγαλει καμια σεντρα
μπηκε ο ρομπερ που δεν ειναι κατι εξαιρετικο και αμεσως εκανε 2 ευστοχες σεντρες που παραλιγο θα καναμε γκολ με τον κλαους
εβαλε προσωπικοτητες σημερα ο μπολονι για να κρατησει λιγο το ρυθμο αλλα παικτς οπως ο σαλπι και ο φωτακης παιζανε με μαξιμουμ το 60% τους
σε καποια στιγμη προς το τελος ομως ειχαμε 1/18 γεμισματα, απο τη μια ο φωτακης που δεν την εχει τη θεση στα δεξια, απο την αλλη ο σαλπι που επαιζε με αναποδο ποδι, ο σναουτσερ δεν μπορει επιθετικα , περιμεναμε απο λινο να βγαλει καμια σεντρα
μπηκε ο ρομπερ που δεν ειναι κατι εξαιρετικο και αμεσως εκανε 2 ευστοχες σεντρες που παραλιγο θα καναμε γκολ με τον κλαους
εβαλε προσωπικοτητες σημερα ο μπολονι για να κρατησει λιγο το ρυθμο αλλα παικτς οπως ο σαλπι και ο φωτακης παιζανε με μαξιμουμ το 60% τους
Από τους λίγους διακριθέντες σήμερα... Μόνο αυτός, ο Αθανασιάδης και ο Μαλεζάς...
Δεν ξερώ πως το κρίνετε το ''καλός'' πλέον.
ΜΙΑ πετυχημένη ενέργεια σε όλο το ματς.Πούλησε την μπάλα αμέτρητες φορές.
Έπεφτε συνέχεια να πάρει φάουλ, και όταν στο τέλος τον βαρέθηκε και ο διαιτητής 10 λεπτά διαμαρτυρόταν.
Το να γυρνά πίσω στην άμυνα να βοηθήσει σε μένα δεν λέει τίποτα.
Και εγώ προσωπικά δεν είμαι προκατειλημμένος με κανένα παίκτη.
Καθρέπτης όλων το γήπεδο.

ΜΙΑ πετυχημένη ενέργεια σε όλο το ματς.Πούλησε την μπάλα αμέτρητες φορές.
Έπεφτε συνέχεια να πάρει φάουλ, και όταν στο τέλος τον βαρέθηκε και ο διαιτητής 10 λεπτά διαμαρτυρόταν.
Το να γυρνά πίσω στην άμυνα να βοηθήσει σε μένα δεν λέει τίποτα.
Και εγώ προσωπικά δεν είμαι προκατειλημμένος με κανένα παίκτη.
Καθρέπτης όλων το γήπεδο.
Συμφωνώ απόλυτα.kondoras έγραψε:Από τους λίγους διακριθέντες σήμερα... Μόνο αυτός, ο Αθανασιάδης και ο Μαλεζάς...
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ωραία να και ένα καλο νέο Ευχαριστώ city αν και σε πληγώνει κάνεις πέτρα την καρδιά και μας λές κανένα καλο νέο...city_boy έγραψε:Ε απ'οτι βλεπω θα μεινει.
Μένει με μείωση μην μειώνεις ρε σαλπι αν το κάνεις μετα για ποιο λόγο θα σε κραζουν μετα ; Μόνο για τα γκολ που βάζεις
μεσα στην αθλιοτητα ο μονος που προσπαθουσε, προσοχη ! δεν θεωρω οτι εκανε τιποτα καλο αλλα εδειχνε να θελει να νικησει η ομαδα !
τα εχεις εντελως χαμενα...eorptol έγραψε:ωραία να και ένα καλο νέο Ευχαριστώ city αν και σε πληγώνει κάνεις πέτρα την καρδιά και μας λές κανένα καλο νέο...city_boy έγραψε:Ε απ'οτι βλεπω θα μεινει.
Μένει με μείωση μην μειώνεις ρε σαλπι αν το κάνεις μετα για ποιο λόγο θα σε κραζουν μετα ; Μόνο για τα γκολ που βάζεις:) και σήμερα πάντως καλός ο σαλπι .....