gika έγραψε:
Στο ματς με την Τότεναμ είδαμε έναν Σαλπιγγίδη, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια βλέπουμε έναν άλλον Σαλπιγγίδη..
....
Αλλά όταν τον βλέπεις να μην έχει εκρηκτικότητα, να μην μπορεί (;) να τρέξει, να πέφτει κάτω με το παραμικρό, επιθετκά να είναι άφαντος κτλ όπως και να έχει απογοητεύεσαι.
.....
Η επιστροφή του μας κοστισε πολύ παραπάνω. Διχασμός, καυγάδες, μειωμένα έσοδα κλπ.. Προφανώς η διοίκηση (κι εγώ αλλά και άλλοι τότε) πιστέψαμε πως με την απόδωση του θα έκανε την απόσβεση για όλα αυτά.
Τώρα αν κάνει κι άλλα ματς όπως αυτό με την Τότεναμ θα κερδίσει με το σπαθί του την κολοτούμπα μου...
Μα στο παιχνίδι με την Τοτεναμ(όπως σε όλα τα ευρωπαϊκά) όλοι ήταν πολύ καλύτεροί ,γιατι ξεχωρίζεις το Σαλπι?
Δηλαδή τον Γεωργιάδη του Λονδίνου τον έχεις ξαναδει στην σουπα λίγκα?Τι προσφορά έχει ο Γεωργιάδης στο πρωτάθλημα, με βάση το ματς του Λονδίνου παντα?Θα πρεπε να έχεις την ίδια απαίτηση και απ αυτόν.
Σαφώς και έχει χάσει σε εκρηκτικότητα σε σχέση με το παρελθόν αλλα "να μη μπορεί να τρέξει?"Νομίζω οτι τρέχει και προσπαθεί πιο πολύ απ όλους.Όσο για την αποδοσή του στην επίθεση, έκτός του οτι του ταιριάζει περισσότερο η περιοχή παρά τα άκρα(γνώμη μου) ,για αυτό χρειάζεται και λίγη γ@μημένη ψυχολογία.Κι εμεις του την έχουμε κάνει θρύψαλα .Είναι άλλο να έχεις τη ψυχολογία του Κλάους (όλοι μαζί του πλην Αποστόλη

) κι άλλο να παίζεις με το πιστόλι στον κρόταφο όπως ο Σάλπι. Όποιος έχει παίξει σε ομάδα καταλαβαίνει.
Για τα λεφτά συμφωνώ οτι είναι πολλά όχι τόσο για τη αξία του Σάλπι όσο για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ.
Anyway το ίδιο ποτήρι βλέπουμε.Εγώ το βλέπω μισογεμάτο , εσύ μισοάδειο .