Το ότι αναφέρω τον κοντό, σαν προδότη χώρις κάκαλα να στηρίξει την απόφαση του , προχωρημένη ώρα και εσύ σχολιάζεις ότι το κάνω ενώ οι μοντς κοιμούνται ,μόνο σαν προσπάθεια χιούμορ μπορώ να το πάρω .DC έγραψε:Διαχρονικά το ένστικτο του οπαδού έχει κάνει και λάθη, όπως το να μας αφήσει 3 χρόνια εκτός Ευρώπης το '92, χώρια τα ένστικτα που μας στερούν κάτι χιλιάρικα από τιμωρίες κάθε χρόνο, με άδεια Τούμπα και πρόστημα.ainamkoap έγραψε: Διαχρονικά, το έντσικτο του οπαδού ( όχι του φίλαθλου) σπανίως πέφτει έξω.
Τον Κώστα τον Ορφανό ,που θεωρείτε ΠΑΟΚτσης, όπου τον πετύχω τον βρίζω. Υπάρχει πρόβλημα , σ'αυτήν την περίπτωση;
Με τον Ορφανό δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού την άλλη Κυριακή δεν είναι αυτός που θα σκυλιάσει στο χορτάρι και θα του ζητάμε να βάλει ένα γκολ. Με τον Σάλπι υπάρχει. Βέβαια, το πάιξει δεν παίξει καλά εγώ θα τον βρίσω, μόνο καλό κάνει στην ομάδα. Σωστά;.
Οσο για τα "κοσμητικά" που του γράφεις, για μένα ο κοντός έχει περισσότερα κάκαλα από τους 30-40 που του την πέφτουν για να ξεχαρμανιάσουν κάθε φορά που χάνουμε.
Μεγάλοι άντρες είμαστε. Δεν θα ντραπούμε να πούμε την άποψή μας.
Αλλο αυτοί που λες εσυ, που τον βρίζουν μετά από ήττες λόγω απόδοσης, και άλλο αυτοί που τον βρίζουν συνειδητά για το παρελθόν.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οτι δηλαδή δεν έχω ξεχάσει τι έγινε το κακολάιρι του 06 ;
Κάνω εγώ κακό στον ΠΑΟΚ που τα θυμάμαι , και όχι τα ίδια τα γεγονότα που γίνανε ;
Προφανώς και κάνει λάθη και το ένστικτο του οπαδού , σπανίως.
Δεν είναι ο Χ Ψ Ζ ποδοσφαιριστής , είναι ο συγκεκριμένος , ο οποίος έχει παρελθόν και ανοιχτούς λογαριασμούς. Δεν υπάρχει κουμπί που να σε κάνει να ξεχνάς , υπάρχει αρρώστια και μακρυά απ'όλους εύχομαι.