9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- Vonapartis
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Η απόδοσή του έχει πέσει τραγικά. Και το γκολ που έβαλε στη Νέα Σμύρνη, παραλίγο να το έχανε. Θα το έστελνε στα πουλιά. Εχει χάσει τη ταχύτητα και την σπιρτάδα που είχε παλιά. Ακόμα και αργοί αμυντικοί τον περνούν στο σπριντ.
Πρέπει να αρχίσει να το σκεφτεται σοβαρά την αλλαγή θέσης σε χαφ.
- nyxteridas
Τρόμος έγραψε:Και στη θέση πλέων βγάζει άγχος,με τον Τέλη σαν φουνταριστός είχε νεύρα μάλωνε με τα μπακ γκρίνιαζε στον διαιτητή ενώ με τους Άγγλους και το Νιώνιο σαν δεξιό χαφ έκανε καλά παιχνίδια.dj_timo έγραψε: Το κακο ειναι πως επηρεαζεται ο ιδιος απο αυτες τις αντιδρασεις και ετσι δεν μπορει να απελευθερωθει σε καποια θεματα οπως οι εκτελεσεις πεναλτυ (στις οποιες δεν εχουμε καλυτερο), σε φασεις που ισως γινει ηρωας αλλα εχει τον φοβο αποτυχιας και κραξιματος και τελος στους πανηγυρισμους... πιστευω και οι τυφλοι το εχουν διακρινει.
p.s.nyxteridas που χάθηκες ρε ψυχή,ότι θα χαιρόμουν βλέποντας τη φάτσα του Μπατατούδη δε μου τόχα!!!![]()
![]()
Εγώ και ο μέγας πρεζιντάντε Μπάτμαν(εγώ διλαδής και πάλι) σας ευχαριστούμε διά την ευχαρίστησης που σας προσφέρουμε με τα μούτρα μας...
Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυμπαίνω αδερφέ, σα να παρασοβάρεψε το φόρουμ ή είναι ιδέα μου?
- navigator11
άστα αυτά και μολόγα πως πέτυχες αναστολή εκτέλεσης της ποινής σου και γλύτωσες και τη μπουζού στο γκρίς και το τομάρι σου στην καντάφι λάντ;εεε κουφαλίτσα;;
υγ περιμένω την καλύτερή σου εμφάνιση "μαλτέζε" την κυριακή,μη με γειώσεις.να χαρείς το ξαδερφάκι σου ...

υγ περιμένω την καλύτερή σου εμφάνιση "μαλτέζε" την κυριακή,μη με γειώσεις.να χαρείς το ξαδερφάκι σου ...
Το γκολ αφού ο τερματοφύλακας ήταν στα 30 εκατοστά, ΜΟΝΟ εκεί που τόστειλε έμπαινε... ΨΗΛΑ.Vonapartis έγραψε:Η απόδοσή του έχει πέσει τραγικά. Και το γκολ που έβαλε στη Νέα Σμύρνη, παραλίγο να το έχανε. Θα το έστελνε στα πουλιά. Εχει χάσει τη ταχύτητα και την σπιρτάδα που είχε παλιά. Ακόμα και αργοί αμυντικοί τον περνούν στο σπριντ.
Εσύ θές να το δείς ότι τό έστειλε επικίνδυνα, εγώ το βλέπω ότι το πλάσαρε ψύχραιμα και άπιαστα..
- kataramenos5
Σωστόςeleos έγραψε:Το γκολ αφού ο τερματοφύλακας ήταν στα 30 εκατοστά, ΜΟΝΟ εκεί που τόστειλε έμπαινε... ΨΗΛΑ.Vonapartis έγραψε:Η απόδοσή του έχει πέσει τραγικά. Και το γκολ που έβαλε στη Νέα Σμύρνη, παραλίγο να το έχανε. Θα το έστελνε στα πουλιά. Εχει χάσει τη ταχύτητα και την σπιρτάδα που είχε παλιά. Ακόμα και αργοί αμυντικοί τον περνούν στο σπριντ.
Εσύ θές να το δείς ότι τό έστειλε επικίνδυνα, εγώ το βλέπω ότι το πλάσαρε ψύχραιμα και άπιαστα..
Αντε Μητσαρα κλειστε τους το σπιτι, βγαλτε φωτιες μπροστα να μην ξερουν ποιον να πρωτοκλεισουν
- ΑποστόληςΑ
Λογικά θα έχεις "μπροστά" σου κάποιον........καράμπελα.!!
Πέταξε του την γλώσσα έξω, του ξυλοκόπου.!!
Πέταξε του την γλώσσα έξω, του ξυλοκόπου.!!

Από τις ελάχιστες φορές που γράφω σε αυτό το τοπικ...
Μπράβο Σαλπι για την εμφάνιση σου αλλά περιμένουμε ακόμη περισσότερα από εσένα γιατί απλά μπορείς. Συνέχισε έτσι.
Μπράβο Σαλπι για την εμφάνιση σου αλλά περιμένουμε ακόμη περισσότερα από εσένα γιατί απλά μπορείς. Συνέχισε έτσι.