9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Εκανε απόλα στη κυριολεξία...........τι άλλο να ζητήσεις από ενα παίκτη? 

- navigator11
συνεχόμενη πολύ καλή εμφάνιση.προσφορά σε όλους τους τομείς.τα καλύτερα (πιστεύω ότι) έπονται.
- kataramenos5
Βάζει το γκόλ ο Σάλπι και ο μπροστινός μου ,στο καφέ που τό βλεπα πετάγεται:
"Γκοοοολ...Όχι ρε π@@@τη μου ΑΥΤΟΣ το βαλε?". Η διαστροφή σε όλο της το μεγαλείο.

"Γκοοοολ...Όχι ρε π@@@τη μου ΑΥΤΟΣ το βαλε?". Η διαστροφή σε όλο της το μεγαλείο.

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Η ηλιθιοτητα σε όλο της το μεγαλείο .....kataramenos5 έγραψε:Βάζει το γκόλ ο Σάλπι και ο μπροστινός μου ,στο καφέ που τό βλεπα πετάγεται:
![]()
![]()
![]()
![]()
- navigator11
kataramenos5 έγραψε:Βάζει το γκόλ ο Σάλπι και ο μπροστινός μου ,στο καφέ που τό βλεπα πετάγεται:
![]()
![]()
![]()
![]()
ο τίμος θα'ταν.για ... ξεκάρφωμα.

- sourmenetes
- Moderator
Οταν θα παιξουνε και οι δυο κορυφη σαλπι-αθανασιαδης θα εχουμε γλεντια...
Οποτε μπηκε μεσα στην περιοχη ανακατεψε την αντιπαλη αμυνα και δημιουργησε ευκαιριες.
Υ.γ.Τιμο μολογα...Εσυ ησουν?????

Οποτε μπηκε μεσα στην περιοχη ανακατεψε την αντιπαλη αμυνα και δημιουργησε ευκαιριες.
Υ.γ.Τιμο μολογα...Εσυ ησουν?????

Ναι για αντιπερισπασμο το εκανα! καλος ηταν παντως, αλλα κι αυτος πνιγηκε στο πρωτο ημιχρονο που ειμασταν για φαπες.
- georgedoulk
Μπορείς και καλύτερα.
Δεν εχεις δέσει ακόμα με τον Ετο. Φαινεται οτι δεν του έχεις εμπιστοσύνη και μένεις πολύ πίσω οταν η ομάδα αναπτύσεται. Πολύ βελτιωμένος στις σέντρες σου.
Είσαι παικταράς και γκολτζής ρε Μήτσο. Μην επιτρέπεις στον κάθε ταγαρά αμυντικό να σε βγάζει απο την περιοχή. Μπές και πάρτους τον αέρα να σε φοβούνται.
Περιμένουμε ΠΟΛΛΑ απο σένα. Πάρε την ομάδα πάνω σου. Αν δεν είσαι εσύ ηγέτης ποιος θα είναι;
Δεν εχεις δέσει ακόμα με τον Ετο. Φαινεται οτι δεν του έχεις εμπιστοσύνη και μένεις πολύ πίσω οταν η ομάδα αναπτύσεται. Πολύ βελτιωμένος στις σέντρες σου.
Είσαι παικταράς και γκολτζής ρε Μήτσο. Μην επιτρέπεις στον κάθε ταγαρά αμυντικό να σε βγάζει απο την περιοχή. Μπές και πάρτους τον αέρα να σε φοβούνται.
Περιμένουμε ΠΟΛΛΑ απο σένα. Πάρε την ομάδα πάνω σου. Αν δεν είσαι εσύ ηγέτης ποιος θα είναι;
τιμο ποσα γκολ μενουν για το στοιχημα?
Περμενουμε επισης δηλωσεις φαλεγκου
Περμενουμε επισης δηλωσεις φαλεγκου

Μαθε να παίρνεις σωστα την μπαλα μπροστα σου και να κανεις κοντρολ αμαν δεν ειναι τοσο δύσκολο.
Καλός γενικα, οχι όπως με τοτεναμ όμως.
Την ειρωνεία κόψτην γενικώς..
Moican4
Καλός γενικα, οχι όπως με τοτεναμ όμως.
Την ειρωνεία κόψτην γενικώς..
Moican4
Στο πρώτο ημίχρονο αναρωτιόμουν αν έπαιζε.... Άφαντος.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε. Δεν έφτασε στα επίπεδα του παιχνιδιού με Τότεναμ, αλλά θα ήταν παράλογο να ζητήσεις κάτι τέτοιο μέσα σε 3 μέρες.
Μπράβο για το γκολ. Το χρειαζόταν.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε. Δεν έφτασε στα επίπεδα του παιχνιδιού με Τότεναμ, αλλά θα ήταν παράλογο να ζητήσεις κάτι τέτοιο μέσα σε 3 μέρες.
Μπράβο για το γκολ. Το χρειαζόταν.