9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Timo οκ τον γουστάρεις σαν παίκτη αλλά καταντάνε κωμικά αυτά που γράφεις..είναι όντως ξάδερφός σου ε?
-
Dimg4
οχι δεν ειναι. Κωμικα? Αν πηρες στα σοβαρα οτι θελω να δωσουμε βιειρινια η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.
timo τώρα δεν το λέω με κακία αυτό αλλά την δουλειά του δούκα άνετα την έκανες...αυτός είναι πολύ λίγος μπροστά σου!!!
Bob, on-topic please. Το θέμα μας δεν είναι ο Τίμος, αλλά ο ξάδερφος του.
Gika
Gika
σε σχέση με τα υπόλοιπα που λες δεν το απέκλεια καθόλου να το εννοείς ότι ο Σαλπι είναι πιο πολύτιμος απ'τον Βιέρι..εγώ ένα γραπτό βλέπω, δε μπορώ να ξέρω σε τι ύφος το λες..τεσπα τζάμπα το συζητάτε, δε νομίζω ούτε να μειώσει τις αποδοχές του ούτε να πουλιέται..εδώ θα μείνει καλώς ή κακώς
Τελευταία προειδοποίηση σε darkolrd και Timo.
Στην επόμενη προσωπική αντιπαράθεση, θα υπάρξουν διακοπούλες.
Τίμο το ξέρω, ότι στα παραπάνω ποστ που διόρθωσα δεν το ξεκίνησες εσύ. Αλλά μπορούσες είτε να απαντήσεις με πμ είτε να αναφέρεις την δημοσίευση και να τελειώσει εκεί το θέμα.
Έχετε πάντως το νου σας κι οι δύο.
Από χθες έχω διορθώσει-σβήσει καμιά 20αριά ποστ. Έλεος.
Στην επόμενη προσωπική αντιπαράθεση, θα υπάρξουν διακοπούλες.
Τίμο το ξέρω, ότι στα παραπάνω ποστ που διόρθωσα δεν το ξεκίνησες εσύ. Αλλά μπορούσες είτε να απαντήσεις με πμ είτε να αναφέρεις την δημοσίευση και να τελειώσει εκεί το θέμα.
Έχετε πάντως το νου σας κι οι δύο.
Από χθες έχω διορθώσει-σβήσει καμιά 20αριά ποστ. Έλεος.
- george aspromayros
Ενταξει ειστε επηρεασμενοι...δεν επαιξε περσυ..δε εβαλε τα γκολ που μπορουσε...ναι παιρνει πολλα λεφτα...
περιμενετε ομως λιγο...τραυματιας ηταν!
ας τον δουμε σε 4-5 παιχνιδια μην τον σταυρωνεται ακομη...........
περιμενετε ομως λιγο...τραυματιας ηταν!
ας τον δουμε σε 4-5 παιχνιδια μην τον σταυρωνεται ακομη...........
-
Dimg4
bob έγραψε:timo τώρα δεν το λέω με κακία αυτό αλλά την δουλειά του δούκα άνετα την έκανες...αυτός είναι πολύ λίγος μπροστά σου!!!
Gika
Με Τοτεναμ βλεπω να μην ξεκιναει βασικος παντως αν και λογω εμπειριας λογικα θα μπει. Ολη η ομαδα πρεπει να ξυπνησει
στην φανελα δν επρεπε να λεει σαλπι,αλλα λασπη....
περα απο την πλακα,νομιζω οτι αυτο με την εθνικη εχει παραγινει.....κ με αυτον κ με τον κοντρερας,.....ειναι τιμη να εκπροσωπεις την χωρα σου,να φορας το εθνοσημο, κτλ κτλ,αλλα ρε φουστη μου απο τον ΠΑΟΚ πληρωνεσαι....και μαλιστα καλα λεφτα......κ απαιτω να εχεις εμφανισεις ανταξιες του ονοματος σου,της ποιοτητας σου και του συμβολαιου σου.....δυστυχως ακομα δν εχει αποδωσει αυτα που περιμενω,βασει του σαλπι που ξερω.....κ ξερω οτι μπορει.....τα ιδια ισχυυν και για τον κοντρερας εννοειται..... 
Το βρηκαμε τωρα φταιει η εθνικη και καλα πες ο κοντρερας επαιζε σχεδον ολο το καλοκαιρι, περσι και ο σαλπι ειχε μουντιαλ, φετος ομως απο που και ως που? Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια.
Μα τον Αλλάχ και τον Βούδα.....είμαι ένα κλικ απο το να το κλειδώσω στο χαλαρό για μια εβδομάδα το τόπικ......!!!

Λίγη ντροπή......λίγη τσίπα....!!
Λίγη ντροπή......λίγη τσίπα....!!
ΟΚ, σε σύγκριση με τα περσυνά αίσχη στο παρών τόπικ, το επίπεδο έχει εκτιναχθεί.
Όλα θα πάνε καλά Αργοναύτη. Μη μασάς. Μια χαρά πάει.
Όλα θα πάνε καλά Αργοναύτη. Μη μασάς. Μια χαρά πάει.
Τα θυμάμαι τα αίσχη απο την αρχή.......και επειδή το φόρουμ θέλουμε να το ανεβάσουμε επιπεδο και εχουμε ξεκινήσει να το καταφέρνουμε.......δε θα επιτρέψω να γίνουν τα ίδια......!!
Έλεος ρε παιδιά........!!
Έλεος ρε παιδιά........!!
Kλειδωσε το μεχρι την επομενη γκελα , που θα τα ξαναθυμηθουμε να του φορτωσουμε ολα ... 
- Sick Bastard