9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Συνεχιζει να χανει τετατετ. δημητρακη αμα σε χαλαει η εθνικη και σε κουραζει να την κοψεις.. στα παπαρ@#!#(!@# μου. Εμενα με νοιαζει μονο ο ΠΑΟΚ και αυτος σε πληρωνει 800.000 ( απιστευτα πραγματα ) .
δεν χρειαζεται να παρεις εναν παιχτη με 800 εφοσον δεν αντεχει η τσεπη σου...το θεμα ειναι να μη δινεις 800 για εναν παιχτη που καποιοι περιμεναν να κανει τη διαφορα ενω οι εμφανισεις του θυμιζουν οχι μονο παιχτη ρολιστα για να μην πω και παιχτη που μπαινει δεν μπαινει 18αδα...monopaokre έγραψε: ΥΓ: Θα θελά να ακούσω το όνομα του φοβερού φορ που μπορούμε να παρουμε με 8 κατοστάρικα και θα δεχτει να πληρώνεται οχι με 5 αλλά με 3 μήνες καθυστέρηση
εφοσον δεν σε παιρνει η τσεπη σου λοιπον παιρνεις εναν με τα μισα λεφτα(και λιγοτερα ακομα) για να συμπληρωνει τον κλαους...
Σε ποια ομαδα?georgedoulk έγραψε:Το μεγάλο συμβόλαιο που εχει δεν είναι επιχειρημα εναντίον του. Τα λεφτά που παίρνει τα εχει κερδίσει τοσα χρονια με την παρουσία του και τις επιδόσεις του.
-
Ντάξει όχι ότι συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν μπορώ να σε πω ότι έχεις και άδικοSera4 έγραψε:δεν χρειαζεται να παρεις εναν παιχτη με 800 εφοσον δεν αντεχει η τσεπη σου...το θεμα ειναι να μη δινεις 800 για εναν παιχτη που καποιοι περιμεναν να κανει τη διαφορα ενω οι εμφανισεις του θυμιζουν οχι μονο παιχτη ρολιστα για να μην πω και παιχτη που μπαινει δεν μπαινει 18αδα...monopaokre έγραψε: ΥΓ: Θα θελά να ακούσω το όνομα του φοβερού φορ που μπορούμε να παρουμε με 8 κατοστάρικα και θα δεχτει να πληρώνεται οχι με 5 αλλά με 3 μήνες καθυστέρηση
εφοσον δεν σε παιρνει η τσεπη σου λοιπον παιρνεις εναν με τα μισα λεφτα(και λιγοτερα ακομα) για να συμπληρωνει τον κλαους...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxdarklord έγραψε:xxxxxxxxxxxxxxx
Και για πες μας, τελικα τι θα γινει με την μειωση που εκλιπαρει να δεχτει; Θα γινει ή δεν θελει ο προεδρος;
Για την ερωτηση σου στο τελος, ρωτα τον Ζαγορακη. Η μαλλον, δε χρειαζεται, αφου ηδη ξερεις τις απαντησεις.
Και μη μου πειτε για οφ τοπικ, ο dark αναφερεται προσωπικα σε μενα με ασχετα (αγωνιστικα) πρσγματα και απλα απανταω.
Τα προσωπικά σας σε πμ.
Gika
Συμφωνω, εχει αποκτησει ενα κομπλεξ που λες και προσπαθει να βρει πατημα οτι τον αδικει η διαιτησια συνεχως με φαουλ. Πρεπει να το αφησει αυτο γιατι φαινεται οτι απλα τον εχει παρει απο κατω.Karelias έγραψε:Μα το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν βάζει γκολ ο Σάλπι σε κάθε αγωνιστική ή δεν βγάζει ασσίστ ή δεν παίρνει ασσίστ.
Είναι ότι τον πετάνε κάτω σαν πατσαβούρα κάτι τυχαίοι τύποι, εύκολα, γρήγορα κι απλά.
Τον βλέπεις και τον λυπάσαι τον παίχτη, κάτι που επ ουδενί δεν συμβαίνει με τους Βιεϊρίνια/Γεωργιάδη.
Ε κοιτα αφυ και ο Βιερινια επαιξε χαλια, ας φυγει αυτος τοτε... φαντασου με 7-7 μυρια τι φορ, σεντερ μπακ, δεξι μπακ, αριστερο, δεκαρι παιρνουμεdarklord έγραψε:Ας φυγει ο Μητσος τοτε, με 800.000 μαντεψε τι φορ παιρνουμε...Quefor έγραψε:Κουράσατε παλικάρια! Κουράσατε! Απορώ ο Μήτσος πως αντέχει ακόμα με όλους εσάς τους γκρινιάρηδες που στην πρώτη στραβή είναι ο πρώτος που θα σταυρώσετε! Για όλα ο Σαλπι σας φταίει! Ήμαρτον πια!![]()
Δεν έρχεται ο Φλωρίδης στον ΠΑΟΚ? Ο κοντός φταίει! Με τέτοιο συμβόλαιο και δεν μπορεί να φέρει έναν επενδυτή της προκοπής???![]()

Timo οκ τον γουστάρεις σαν παίκτη αλλά καταντάνε κωμικά αυτά που γράφεις..είναι όντως ξάδερφός σου ε?
οχι δεν ειναι. Κωμικα? Αν πηρες στα σοβαρα οτι θελω να δωσουμε βιειρινια η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.
timo τώρα δεν το λέω με κακία αυτό αλλά την δουλειά του δούκα άνετα την έκανες...αυτός είναι πολύ λίγος μπροστά σου!!!
Bob, on-topic please. Το θέμα μας δεν είναι ο Τίμος, αλλά ο ξάδερφος του.
Gika
Gika
σε σχέση με τα υπόλοιπα που λες δεν το απέκλεια καθόλου να το εννοείς ότι ο Σαλπι είναι πιο πολύτιμος απ'τον Βιέρι..εγώ ένα γραπτό βλέπω, δε μπορώ να ξέρω σε τι ύφος το λες..τεσπα τζάμπα το συζητάτε, δε νομίζω ούτε να μειώσει τις αποδοχές του ούτε να πουλιέται..εδώ θα μείνει καλώς ή κακώς
Τελευταία προειδοποίηση σε darkolrd και Timo.
Στην επόμενη προσωπική αντιπαράθεση, θα υπάρξουν διακοπούλες.
Τίμο το ξέρω, ότι στα παραπάνω ποστ που διόρθωσα δεν το ξεκίνησες εσύ. Αλλά μπορούσες είτε να απαντήσεις με πμ είτε να αναφέρεις την δημοσίευση και να τελειώσει εκεί το θέμα.
Έχετε πάντως το νου σας κι οι δύο.
Από χθες έχω διορθώσει-σβήσει καμιά 20αριά ποστ. Έλεος.
Στην επόμενη προσωπική αντιπαράθεση, θα υπάρξουν διακοπούλες.
Τίμο το ξέρω, ότι στα παραπάνω ποστ που διόρθωσα δεν το ξεκίνησες εσύ. Αλλά μπορούσες είτε να απαντήσεις με πμ είτε να αναφέρεις την δημοσίευση και να τελειώσει εκεί το θέμα.
Έχετε πάντως το νου σας κι οι δύο.
Από χθες έχω διορθώσει-σβήσει καμιά 20αριά ποστ. Έλεος.
- george aspromayros
Ενταξει ειστε επηρεασμενοι...δεν επαιξε περσυ..δε εβαλε τα γκολ που μπορουσε...ναι παιρνει πολλα λεφτα...
περιμενετε ομως λιγο...τραυματιας ηταν!
ας τον δουμε σε 4-5 παιχνιδια μην τον σταυρωνεται ακομη...........
περιμενετε ομως λιγο...τραυματιας ηταν!
ας τον δουμε σε 4-5 παιχνιδια μην τον σταυρωνεται ακομη...........

bob έγραψε:timo τώρα δεν το λέω με κακία αυτό αλλά την δουλειά του δούκα άνετα την έκανες...αυτός είναι πολύ λίγος μπροστά σου!!!
Gika

Με Τοτεναμ βλεπω να μην ξεκιναει βασικος παντως αν και λογω εμπειριας λογικα θα μπει. Ολη η ομαδα πρεπει να ξυπνησει
στην φανελα δν επρεπε να λεει σαλπι,αλλα λασπη....
περα απο την πλακα,νομιζω οτι αυτο με την εθνικη εχει παραγινει.....κ με αυτον κ με τον κοντρερας,.....ειναι τιμη να εκπροσωπεις την χωρα σου,να φορας το εθνοσημο, κτλ κτλ,αλλα ρε φουστη μου απο τον ΠΑΟΚ πληρωνεσαι....και μαλιστα καλα λεφτα......κ απαιτω να εχεις εμφανισεις ανταξιες του ονοματος σου,της ποιοτητας σου και του συμβολαιου σου.....δυστυχως ακομα δν εχει αποδωσει αυτα που περιμενω,βασει του σαλπι που ξερω.....κ ξερω οτι μπορει.....τα ιδια ισχυυν και για τον κοντρερας εννοειται.....