9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
shark4 έγραψε:εΛα προχωρα ... Σαλπι ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ ... Ελα να τελειωνουμε με αυτο το θεμα ... Ο σαλπι ειναι παικτης του ΠΑΟΚ και παει και τελειωσε ....
Οποιος νομιζει οτι ειναι λαθος η ελευση του κ.ο.κ να μαζεψει φραγκα να το διωξει και να φερει καλυτερο....
Τερμα με το παραμυθι ....
Αει στο διαολο βαρεθηκα να ασχολουμε ενα χρονο με τον Σαλπιγγιδη....
Υ.Γ Οποιος δεν τον γουσταρει να παει σπιτι του να δει τον ΠΑΟΚ....
Ποιος εισαι ρε φιλε για να κανεις υποδειξεις αν θα φυγουμε απο το σπιτι μας ή οχι. Συνελθε.
ΥΓ. Το επιπεδο της σοβαροτητας σου "Οποιος νομιζει οτι ειναι λαθος η ελευση του κ.ο.κ να μαζεψει φραγκα να το διωξει και να φερει καλυτερο...."
Ναι ειναι δυσκολο να φερεις με 800.000 ευρω καλυτερο

Και αλλη εκπληξη με περιμενε πιο κατω στα μηνυματα βλεπω.shark4 έγραψε:Θα ερθει μερα που θα φωναζετε : Σαλπι ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ , Σαλπι θεε παρε την ΠΑΕ ...."
Μια χαρα ειναι ο κοντος ....
xxxxxx
Συνελθε φιλαρακι.
1ον Μην διαχωριζεις τον λαο
xxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 04 Αύγ 2011, 23:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: ηρεμα
- sourmenetes
- Moderator
Το βραδυ εχει ματς και σεις ασχολειστε με ασχετα θεματα...Το εχετε παρει χαμπαρι????
...τακατακ τακατουκ....
Της κοντης {......} οι τριχες της φταινε...
Αηδια καταντησαμε...
Της κοντης {......} οι τριχες της φταινε...
Αηδια καταντησαμε...
xxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 04 Αύγ 2011, 23:18, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- WestBlock4
ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΖΕΙΣ...ασε της ηλικιες φιλε το τι εχει κανει ο καθενας ειναι δικο του θεμα... κ πισω απο το pc ειναι ευκολα να τα λεμε...ο πατερας μου ειναι 65 χρονων κ κραζει καθε μερα τον κοντο τι σημαινει αυτο... ο καθενας εχει την γνωμη του... οποιος θελει να τον κραζει μια ζωη κ καλα τον κανει...
- WestBlock4
εννοειται κ τον κουδα... κανενας δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ... οταν το καταλαβουνε καποιοι τοτε θα ειμαστε απλα οι πιο δυνατοι σε ολουσ τους τομεις.
Αδερφε εγω δεχομαι τα παντα... Μ@ΛΑΚΙΕς δεν μπορω να βλεπω ... Πες την γνωμη σου και Οκ. Κανενα προβλημα ... xxxxxx
Ελεος πια...
Και προς Θεου δεν αναφερομαι σε εσενα . Αν καποιοι εχουν χασει την αισθηση του χιουμορ , δεν φταιω εγω ...
xxxxxx
Ελεος πια...
Και προς Θεου δεν αναφερομαι σε εσενα . Αν καποιοι εχουν χασει την αισθηση του χιουμορ , δεν φταιω εγω ...

xxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 04 Αύγ 2011, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- emeissaspsirizoume4
μιας και ανεφερες Μαναβη,ο Μακης εχει πει για δ.σ. οτι αν δεν ηταν ποδοσφαιριστης θα εσκαβε παγους στην Σιβηριαshark4 έγραψε: Α, ρε Μαναβη που θελετε ....
Ισα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

την αποψη του Μαναβη για Ζαγορακη σιγουρα δεν θες να την ακουσεις....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeissaspsirizoume4 την Πέμ 04 Αύγ 2011, 22:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απολαυστικος!shark4 έγραψε:Αδερφε εγω δεχομαι τα παντα... Μ@ΛΑΚΙΕς δεν μπορω να βλεπω ... Πες την γνωμη σου και Οκ. Κανενα προβλημα ... Οχι απο τον καθε τυχαρπαστο να ακουω την μ@λακια του ....
Ελεος πια...
Eμαθε ο αλλος και τον " αυτοσεβασμο "...![]()
![]()
Αντε συνελθε που θα μας πεις και " φιλαρακια "....
Για χαλάρωσε λιγο ....
Ηρθες μου πουλησεις και πνευμα ....Ισα ρε ...
Μια σημειωση μονο, τις υποδειξεις τις ξεκινησες εσυ.
Και μια δευτερη, το "θα λετε Σαλπι θεε παρε την παε" δειχνει το δικο σου νοητικο επιπεδο αφου αυτο μονο ενας μωρος θα το ελεγε. Και εισαι και 43 χρονων...Ποσο πρεπει να γινει πια;
Ισα παρτο σε λεω, χαχαχα
- navigator11
μεταλαμπάδευσε τη γνώση ρε φίλε,μη μας κρατάς στο σκότοςemeissaspsirizoume4 έγραψε:μιας και ανεφερες Μαναβη,ο Μακης εχει για δ.σ. οτι αν δεν ηταν ποδοσφαιριστης θα εσκαβε παγους στην Σιβηριαshark4 έγραψε: Α, ρε Μαναβη που θελετε ....
Ισα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.![]()
στην αποψη του Μαναβη για Ζαγορακη σιγουρα δεν θες να την ακουσεις....

λαλακες κανονιστε την πορεια σας θα το κλειδωσω το γαμωτοπικ μπας και ηρεμησετε...
σε μιση ωρα παλι
σε μιση ωρα παλι