Οχι οτι με νοιαζει,μην πω οτι ειμαι και κατα στο να του κανουν μειωση και τρελαθειτε ολοι

Επειδη εχω βαλει γελακι (αι εμ σορρυ) αν το λες για μενα πες μου το να παρω θεση.Θα γινει χαμος.giapas έγραψε:Βεβαια οι φωνές είναι κάπως διακριτικές πλεον, βάζουμε και 1-2 γελάκια στο τέλος της πρότασης και ολα καλα...όμως ταυτόχρονα η χολή στάζει ασταμάτητα.
συμφωνω αλλα οταν βγαινει ειδηση συμφωνιας μειωσης αποδοχων και στη συνεχεια οτι δεν υπαρχει συμφωνια, τοτε χωρις λογο βγαινει στη σεντρα ο παικτης. και μιλαμε για μια ξεχωριστη περιπτωση παικτη, με αρκετο κοσμο να τον περιμενει ακομη στην γωνια.giapas έγραψε: Το αν θα γίνει πρόταση μείωσης ή όχι ειναι δουλειά της διοίκησης και οχι των εξυπνάκηδων οπαδών που κατά καιρούς όλοι παριστάνουμε.
για μερικους ο σαλπι εχει ευθυνη και για την ανοδο των σπρεαντ στα 10ετη κρατικα ομολογα. δεν ειμαι απο αυτους.giapas έγραψε: ΥΓ : Kos, πολύ εύστοχα αναφέρεσαι σε αυτούς που κυκλοφόρησαν την είδηση.. Ναι , αλλά ο Σαλπιγγίδης έχει αντικειμενική ευθύνη σε αυτό? Και ξαναλέω, γιατι δε λεμε κατι για Κοντρερας που ειναι παρομοια περιπτωση?