Realcon έγραψε:
Μικρέ απαράδεκτο το σχόλιο σου και ξέρεις ότι μου αρέσουν τα σχόλια σου.
1. Τον Σάλπι τον γνωρίζουν πάρα πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Τον Βιερίνια ακόμη όχι. Γι αυτό και το κασέ του μεγαλύτερο.
2. Ο Σαλπιγγίδης για χρόνια είναι παίκτης πρώτης γραμμής, φέτος έκανε μέτρια εμφάνιση και τα αποτελέσματα του είναι σχεδόν ίσια με τον Βιερίνια, που εμείς λέμε ότι ο μικρός βγάζει μάτια.
3. Εξτρέμ ο Σαλπιγγίδης; Όχι. Ο Σάλπι και με τον Βάζελο πριιν Σισέ έπαιζε κορυφή με παρτενέρ τον Παπαδόπουλο και αν τρέξεις και δεις πίσω σε εμάς θα δεις ότι ο Σάλπι, παίζει κορυφή η ως κρυφό σέντερ φορ. Κατά ανάγκη παίζει αυτήν την θέση. Παράδειγμα αν είχες Σβούρα 30 χρονών όχι 25, θα έπαιζε ο Σάλπι εξτρεμ; ΌΧΙ και το ξέρεις.
Δεν κάνω τον δάσκαλο σου και πιστεύω ότι το ξέρεις.
ΥΣ. Κάνουμε τελευταία πολύ λόγο για τα συμβόλαια. (δεν το λέω αποκλειστικά μόνο σε εσένα) Κάναμε άραγε έτσι όταν κάποιοι κατά κλέψανε τον ΠΑΟΚ; Τώρα ανοίξαμε τα μάτια μας; Σε έναν άνθρωπο που τον βάλαμε εμείς οι ίδιοι Πρόεδρο γιατί η ομάδα ήταν στο χείλος του γκρεμού; Και αφήνουν να πλανάτε για τον Πρόεδρο μας με άλλα λόγια και πολλά χωρίς να έχουν την δύναμη να πουν ότι... Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ η ότι διαχειρίζεται την ομάδα προς όφελος του; Βγείτε και πείτε το υπεύθυνα γιατί γνωρίζεται καταστάσεις.
Επειδή ξέφυγα στο θέμα, κλείνοντας, είναι κρίμα έναν πρώην παίκτη που τον κάναμε εμείς παράγοντα να τον πυροβολούμε.
1) Και τον Γκουντινσεν ακόμα πιο πολλές..

Αλλά είδες συμβόλαιο; 650 χιλιάρικα... Και ο άνθρωπος έχει στο βιογραφικό του Μπάρτσα και Τσέλσι... Όχι ΠΑΟΚ και βάζελο..
2) Αρα μου λες ότι ο Σάλπι φέτος ήταν ισάξιος του Βιειρίνια ενώ δεν απέδωσε και όσο μπορούσε. Με λίγα λόγια μου λες ότι ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης, είναι καλύτερος από τον ποδοσφαιριστή Βιειρίνια. Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτή η άποψη σου.
3) Στον ΠΑΟΚ τότε αν δεν κάνω λάθος έπαιζε πάντα με έναν ακόμα επιθετικό δίπλα του. Στον Παναθηναικό τα ίδια. Ποτέ δεν ήταν το μόνο σέντερ φορ, σωστά; Φέτος όσο κι αν δοκιμάστηκε σαν μόνος του στην κορυφή απέτυχε παταγωδώς. Άρα είτε πρέπει να αλλάξει σύστημα όλη η ομάδα (που ειναι αδύνατο λόγο του ρόστερ) ή ο Σάλπι δεν θα μπορέσει ποτέ να αποδώσει. Αυτό το λέω από πέρσυ. Θα δούμε και τώρα με τον Μπολόνι καθώς άλλο το 4-2-3-1 και άλλο το 4-3-3... Απλά νομίζω ότι δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Ούτε έχει την τρίπλα να παίξει εξτρέμ, ούτε το σώμα να παίξει μόνος κορυφή. Είναι για κάτι ενδιάμεσο, με έναν καλό παίκτη δίπλα του.
ΥΓ: Ο Ζαγοράκης -και γενικά- η διοίκηση έχουν κάνει πολλά λάθη. Σε μεταγραφές, σε αποδεσμεύσεις, σε συμβόλαια, σε οικονομικά, σε προσλήψεις, σε οργάνωση. Παντού. Και νομίζω ότι το παραδέχονται κι οι ίδιοι. Αυτό δεν αναιρεί όσα έχουν πετύχει. Απλά αν θέλουν να πάνε ακόμα πιο ψηλά την ομάδα πρέπει κάτι να αλλάξει. Ο τρόπος σκέψης; Η οργάνωση; Χρειάζεται παραπάνω όρεξη; Χρειάζεται επενδυτής; Ίσως όλα τα παραπάνω; Πάντως νιώθω σαν να αγγίξαμε το peak μας και να αρχίζουμε (ή μάλλον από πέρσυ έχουμε αρχίσει) την φθίνουσα πορεία.. Ο καιρός θα δείξει.